Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szántóvetősdi

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ötvenezer forintos pénzbírságot és öt büntető pont levonást szabott ki a rendőrség arra az autósra, aki januárban a VII. kerületben nagy sebességgel kis híján elcsapott egy kerékpárost. Az esetet a bringás fejkamerája rögzítette, így volt bizonyíték is: a sofőr…..
Nem mentség a szegénység, és a az sem, ha valakit még soha nem bírságoltak meg. Április 15-től hatályos az új szabálysértési törvény. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
  Face Team a nevük, ha még nem hallottál a srácokról. Szerintünk fantasztikusak. És most már Anglia is ismeri őket! Drukkoljunk tovább a fiúknak, hisz nem pite, amit előadtak.  A weboldaluk se semmi, ITT nézheted meg az újabb tagokat is kereső csapatot. (Britain's…..
szántóvetősdi 2012.04.15 21:16:47
 Elnöknőt választ Magyarország.Rubint Réka új fotójaRubint Réka (1978. június 28.) magyar fitnesz-celeb tanításai videószoros mértékben árasztják el az edzőtermeket, negyed millió kedvelője van. A napokban lefotózta magát az autójában, és a…..
Zokogó politikusok, könnyeikkel küszködő, rohanó vállalkozók: végre rendet vág a trükközők sorában az új jogszabály? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Tisztelt blog és olvasók!   A segítségüket szeretném kérni, abban a kérdésben, hogy mi a teendő, amikor a szerződés szerint 10-éig kellene megkapnom a fizetést, de már 29-e van és még egy fillért sem láttam belőle. Kértem ma a főnökömtől a fizetésem, mivel albérletet,…..
szántóvetősdi 2012.04.03 20:00:57
@kairouan: Jaja én is unom a nyivákolást. Amíg a munkavállaló belemegy, addig a vállalkozó vissza is él vele, mert van esze. A 100% bejelentett dolgozó meg fizeti az adót, az ilyen tökkelütött után is. Úgy hogy ez tényleg unalmas már.
Régebben nekem is összegyűlt néhány büntetésem, ami abszolút vitatható lett volna. Mégsem vállaltam a hosszú pereskedést, hiszen már akkor is tudni lehetett, a bíróságok minden bizonyíték nélkül simán a parkolási társulások javára döntöttek, az autós pedig az eredetihez…..
Kedves blog és olvasók!   Az ügyben keresem Önöket, hogy xy Községben majd 7 évig dolgoztam több munkakörben köztisztviselőként. Jó ideig hozzám tartozott a munkaügy is. Az önkormányzat éveken keresztül 3 munkakör betöltését megbízási szerződéssel látta el. Név…..
Kedves Totalcar! Leendő anyósom egy délutánon fát fogott Yarisával, az autót természetesen gazdasági totálkárra vették. A roncsliciten került értékesítésre, gondoltuk elbontják... Tisztelettel: Roland Neveddmeg-sorozatunk ékkövénél csak annyi a kérdés, hogy vajon egy…..
A homofóbia elleni küzdelem egyik alapvető eleme a homofób indíttatású bűncselekmények büntetőjogi minősítésének rendezése. Magyarországon a Büntető törvénykönyv 269. §-a ugyan 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetni rendeli a „Közösség elleni…..
A Hírszerző elindított egy cikksorozatot, ahol a felkért szakértők írják le a véleményüket a cigányság helyzetéről. Az első írás, amelyet Forgács István írt, mindjárt óriási kavart.Pesty László visszatért a MTV-hez, és az első dokumentumfilmje ebben a témában…..