Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Popocicy

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Újfent tollat (egeret ) kell ragadnom,mert muszáj revansot vennem a megint erősen nyomuló fogyi kultuszon. Nyomuljunk mi is! Mostanra már a gagyiság legalsó szintjére süllyedt  a vékonyság elvakult majmolása. Mivel nem vagyok mazohista,önként nyilván nem kezdek neki…..
Popocicy 2012.03.19 22:03:04
@Ilovechubbygirl:
Először is, hadd gratuláljak! Kiváló a blogod! Véletlenül találtam rá, és már napok óta olvasom, amikor akad egy kis időm. Mintha a szívemből szólnál... komolyan! Én mindig úgy éreztem, hogy hiába vagyok ápolt, jól öltözött, jó társaság, mégsem rúghatok labdába egy 50 kilós "cicus" mellett. Aztán találkoztam a férjemmel, aki imád, úgy, ahogy vagyok... 10 éve már! Nem foglakoztat, hogy ki, mit mond a hátam mögött, mert tisztában vagyok az értékeimmel, akármennyire is próbál ez a soványság majmoló világ "értéktelennek" beállítani minket, duci nőket!!!! Pár éve nagyon beteg voltam, lefogytam 15 kilót. Rettenetesen néztem ki, sosem akarok sovány lenni!
Az a legjobb az egészben, hogy amikor Téged olvaslak, "belelátok" egy duci nőket kedvelő férfi fejébe, és sok mindent megértek, amit idáig nem. Jó lenne, ha egyre több olyan pasi lenne, aki nem mérőszalaggal közelíti meg a nőket, hanem őszinte vággyal... :)