Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thejoliejooker

7 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baaad Movies Baaad Movies - Vas 2014.04.05 17:55:52
  ..
thejoliejooker 2014.04.05 22:26:19
Íme a film, ami talán a legrégebb óta vár egy bemutatóra, hiszen már nagyon régóta tervbe volt véve, és rengetegen kérték is már tőlünk! Egyben ezzel a videóval ünnepélyesen lezárom a Baaad Movies 7. évadát!  A 8. évad valószínűleg októberben fog csak kezdődni,…..
                                      A mai nap elmentünk megnézni a barátnőmmel a nemrég kijött Bosszúállókat. Személy szerint izgatottan ültem le a vászon elé, mert kritikákat olvasva, előzeteseket nézve igen jóra sikeredett filmre…..
Tomlion ráhibázott az előző bejegyzésben: igen, a tavalyi év legnagyobb szégyene a soron következő alany. Két újonnan indult blogot is szeretnék ajánlani: a Pilgrimfilmek és az Omajooke blog egyaránt filmekkel és egyéb szórakoztató dolgokkal foglalkozik. ..
Mára már eléggé elterjedtek a vámpíros sztorik, filmek, játékok, könyvek stb stb. Elég sokan vitatkoznak arról, hogy melyik érdemli ki a legjobban a vámpír címet. Itt van a Penge, Darren Shan, Alkonyat, Underworld stb stb. Ezeket mind mind egymás ellen állítja fel mindenki, ki ki …..
Connect the cuts, connect the cuts... Rémlik? A Devil inside nemrég kijött az itthoni mozikban is és mivel a testvéremmel legalább 4 hónapja vártuk, megnéztük ma este. Nos mit lehetne mondani, bemelegítésnek annyit, hogy szerintem jóra sikeredett, a saját kategóriájában. Ezt úgy…..
Végre, a kedvenc bandám új albummal áll elő, aminek a megjelenését Június 8.-ára ígérnek. (A dán banda még régen kapta el a "fülem" a kiváló énekesével, és a számomra tökéletes hangzásával.)Kíváncsi vagyok milyen lesz, mert megint főbb változások történtek a…..
Omaha & jooker's Official Site 2012.03.21 06:51:00
 ..
Ebben az évben fog napvilágot látni az egyik engem eléggé érdekelt film, Wallter Salles, Úton c. alkotása. Még anno az Út c. filmnek szerettem volna utánanézni, amikor megakadt a szemem ennek a filmnek az angol előzetesén. A rendező számomra ismeretlen, de a történet és, hogy…..
Kissé döcögősen, de elindult a blog. Az oldal folyamatos fejlesztések alatt áll.YouTube-os profiljaink:youtube.com/user/thejoliejookeryoutube.com/user/balint8889 ..