Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csillagszem2

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mást mond híveinek, mást a tárgyalópartnereinek – itthon és a világban is egyre többen vetik ezt Orbán Viktor szemére. Tagadhatatlan, azaz legfeljebb egy hivatásos szóvivő tagadhatja, hogy nehezen összeegyeztethető az, amit a kormányfő – például…..
Csillagszem2 2012.03.19 14:43:08
Sajnos nem tudok egyet érteni Török Gáborral. Sajnálom, hogy átoperáltatta a szívét a jobb oldalára.

Egy rész a többségnek kipublikált cikkéből, amitől majdnem leestem a székről: "vajon van-e olyan más stratégia, amely jelen helyzetben ennél jobban szolgálná a számára egyaránt fontosnak látszó két politikai célt: a megegyezés lehetőségének (és vele együtt az ország finanszírozhatóságának) fenntartását és a lehető legnagyobb választói támogatás megőrzését."

Ez a kérdés hazugság és hamis is. Hogyan feltételezheti Török Gábor, hogy egy politikus legfőbb ismérve az, ha csak a saját érdekeit nézi, nem az országét?!! Kit érdekel, hogy hatalmon marad-e (Török Gábort és barátait kivéve)? A politikusnak kutya kötelessége lenne igazat mondani, még akkor is, ha ciki, igazat mondani, hogy felébressze ezt az országot a Csipkerózsika álmából.

Ehelyett Orbán eljátssza azt az orvost, aki a kollegáinak elmondja, hogy műtétre van szükség, a beteget pedig ajándék csokival hazaengedi a műtét helyett, hogy jó színben tünjék fel.

Korábban Török Gábor a "Kimondható Név" c. blogbejegyzésében arról írt, hogy:

"Ez az új szervezett és centralizált szisztéma nehezen megfogható, nehezen megsérthető. Ha jól teszi a dolgát, még az is erősen kérdéses, hogy akár csak egyetlen ügyben eljárás indulhat majd valamikor ..... kellene egy magyar Robert Ježić. Nélküle ez a történet, ezt érdemes belátni, ma csak egy - a politikai kapcsolatokkal kifejezetten ügyesen építkező - sajátos hazai sikersztori."

Ez pedig ugyancsak megdöbbentő - tehát ha nem tudják elszámoltatni, akkor sikersztori??? Hihetetlen!!!!