Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juice12

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, nem lehet azt mondani, hogy Star Lord magyar keresztsége nem volt mifelénk beszédtéma, így aztán a Forum Hungary volt olyan jó, és nekünk adta A Galaxis Őrzői újabb magyar karakterplakátját, melyen újabb kulcsfigura magyar nevét ismerhetjük meg. Mármint a felét. Habár van…..
juice12 2014.06.17 12:05:08
Hamarosan indul A nagy duett című, amatőr celebekből és profi énekesekből álló párokat egymás ellen indító showműsor, mégpedig a SuperTv2-n. Eddig csak információmorzsákat csöpögtettek a szereplőkről, de a körömrágásnak vége, a mai Super Mokka nevű műsorban…..
SzürkeBürke Fejfedők I. 2012.11.13 12:51:36
Melyik legyen az első, {alap} kalap darab? Egyáltalán Kalap, vagy nem kalap a 21.században ez itt a kérdés! Mint az öltözködés többi témájában, több száz apró részletet kell feltérképezni ebben is, leásni a gyökerekig, hogy megértsük a lét mikéntjét. Nyugalom, nem ez…..
Az IFC csak leadja a Bullet in the Face című sorozatát, bár kissé szokatlan módon, két este alatt, három-három félórás epizódot a képernyőre tolva, és nem heti bontásban. A döntés annak fényében, hogy a csatorna egy hónapja még ott tartott, hogy nem is akarja adásba engedni a…..
"Az MMA térhódítása alapvetően változtatta meg a küzdőművészeteket. Lassan, de biztosan kezd visszaszivárogni az a nézet, hogy a küzdelmet teljes egészében, totálban kell nézni. Ennek jelei sok stílus edzésein beköszönnek, ma már egyáltalán nem ritka, hogy egy klubban megfér egymás mellett az…..
juice12 2012.03.19 15:44:10
@Darky_: Azért érdekelt, mert némelyik technika ismerős volt KM edzésekről. Pl: a késes és pisztolyos fenyegetések vagy, a Bas esetében kevésbé fennálló, hajtépés elhárítása.