Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Galleoth

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint egy durva hullámvölgyben van a blog, Stökinél megvan a gyerek, én simán csak lusta vagyok, a többiek meg szerintem azt sem tudják, mi az indapassos jelszavuk. A lényeg azonban, hogy a Microsoft bejelentette az új Xboxot, és bár a PS4 esetén még volt kedvem arról írni, mennyire…..
A Bioshock Infinite legelején, kb. a játék 1 százalékánál van egy rész, ahol a főhőst, Booker DeWittet megkeresztelik, amint megérkezik Columbia lebegő városába. Ezt a jelenetet nem lehet átugrani vagy megkerülni, a játékosnak csak egy választása van: a „nyomd meg az X-et, hogy…..
Galleoth 2013.04.25 14:05:19
Az illető nem keresztény, hanem gerinctelen. Megvette, végigtolta, és visszakérte az árát, mert 'murikánan megteheti.

www.youtube.com/watch?v=Ifwc_y_S3BY&feature=player_embedded

Amúgy meg nagyon egyszerű, amelyik felnőtt ember, legyen az vallásos, kék, 5 lábú, vagy akármilyen, nem képes megkülönböztetni a valóságot az elképzelt világtól, az ne vegyen olyan játékot/könyvet/vagy bármilyen szellemi terméket, amire az van ráírva, hogy "may contain content inappropriate for children". Jah, és Kinder tojást se vegyen, az is veszélyes. De ha már felnőtt, akkor vehet fegyvert. Az nem veszélyes, főleg a nagy tárkapacitású automata fegyver.

A dobozra pedig ne írják rá, hogy aki retardált ne vegye meg, meg ne tedd be a mikróba, meg a kávés pohárban forró a kávé, mert nem azért veszi meg az ember a dobozt, hogy a veszélyeztetett állatfajok számára kitáblázott baromságokat nézze.
Galleoth 2013.04.25 20:47:13
@Death/Mortis: A középiskolás történelemkönyv nekem bőven elég volt ...
Galleoth 2013.04.26 08:40:49
@Fratello: Hát nem tudom melyik vallás Istene termeli a CO2 -t a légkörbe, de akkor tényleg jó lenne, ha imádkoznál, hogy inkább mégse-ne csinálja.

Az írásod alapján elég vallásos vagy, sőt felhoztad a 'szent háborút' is, és ezért szeretnék neked feltenni egy kérdést:
Miért kellene nekem abban a vallásban hinnem, ami a majd' 2000 éves fennállása alatt, még a saját vallási vezetői sem voltak képesek felfogni az _EGY_ azaz _EGY DARAB_ legfőbb parancsot: Tisztelt, ne öld, ne bántsd semmilyen formában embertársaidat, és ne akarj a boldogságuk, boldogulásuk ellen tenni?

Nálam ez az egyetlen egy kérdés van, ami érdekel, nem érdekelnek sem a tudományos, sem a vallásos tények, amíg erre a kérdésre nem tud valaki normális választ adni.
Miért volt jó halomra ölni mindenkit? Miért volt jó gátolni a tudomány (leginkább orvostudományra gondolok itt) fejlődését? Miért volt jó kihasználni a buta, szegény, szerencsétlen embertömegeket, ahelyett, hogy tanították volna őket (az éneklésen meg imádkozáson kívül)? És mindezek után miért van még pofája bárkinek kiállni, és azt mondani, hogy ennek a vallásnak az alapja az, hogy tiszteld, ne bántsd, és segítsd embertársaid, mert csak így fogsz üdvözülni?
129 nap, vagyis négy hónap rabság után, ma délelőtt hazaérkezett Ivan Buchta és Martin Pezlar, az Arma sorozatot készítő cseh Bohemia Interactive két fejlesztője. Írtunk már róluk korábban, először akkor, amikor szeptemberben lecsukták őket Görögországban. Oda azért utaztak,…..
Galleoth 2013.01.19 23:54:23
@wowerman:
Nem tudom ki vagy öcsi, görög vagy katona, de bármelyik is hozta rád a sírógörcsöt, szerinted elengedtek volna 2 külföldit az országból, ha valóban katonai titkokat fényképeztek/dokumentáltak/vagy akárcsak _ LÁTTAK_ volna?
Neked kellene gondolkodnod, mielőtt elkezdesz írni.

Elég felháborító, hogy alaptalanul bebörtönöznek 2 embert mondvacsinált kémkedésért, abban az országban ahol az országot csak az nem lopta szét aki éppen aludt, és a te degenerált megnyilvánulásod csak ront a helyzeten.
Oké, lehet hogy kicsit könnyű célpont a Zyngát ekézni pont itt a Szőröstökű Igazzy Gémerek Mekkájában Farmville-estül-mindenestül, de szögezzük le, a cég felemelkedése (és bukása?) a játékipar egyik legizgalmasabb jelensége volt az elmúlt pár évben. Ami meg most…..
Galleoth 2012.07.29 12:49:49
@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer:
Tőzsde nélkül nem a közértbe, hanem a földesúrhoz kellene menned 1 doboz gyufáért.
IDDQD A nap videója 2012.07.18 02:11:00
Kismillió, obskúrus konzolokra fókuszáló játéktörténelem-remix videó után most nagy hirtelenséggel beleszaladtunk egy pécésbe, ami talán közelebb áll hozzánk. Te is tudod a zene ütemére megjelenő képek alá végig sorolni a játékcímeket? ..
IDDQD Steampunk Xbox kontroller 2012.06.16 16:39:00
Gyönyörű kontrollert készített a Morbidstix művésznevű modder Xbox 360-hoz. A kütyü a steampunk (tudjátok, a gőzgépes sci-fi) stílusjegyeit viseli, és az anyaghasználat is ennek megfelelő: fa burkolat, réz szegecsek, rezet imitáló gombok és joyok, bőr fogórész. Megosztom,…..
IDDQD Fizikaóra, sokadik osztály 2012.05.30 10:35:10
A CryEngine 3-ból esett be egy fizikai szimulációt bemutató videó, a Rig of Rods című indie-freeware autós játék fejlesztőitől, szóval hipszterek is nyugodt szívvel bevallhatják hogy tetszik nekik. A játékfejlesztés egyik nagy kihívása már jó ideje, hogy a technológia, a…..
Galleoth 2012.05.31 20:26:52
Galleoth 2012.06.01 11:02:08
@Xezs: Ahhoz képest, hogy semmi nem lett belőle, elég szép sírógörcsöt kaptál tőle.
Összességében nekem nincsenek illúzióim a nőknek a játékvilágban betöltött szerepéről, például ezért is indítottam annak idején a heti játékcsaj rovatot. Azt sem gondolom, hogy a játékokban megjelenített erőszaknak jelentősége lenne az elszaporodónak mondott erőszakos…..
Van ez a botrány, ugye (már ha ezt annak lehet nevezni), hogy a Mass Effect 3 befejezése sok rajongónak csalódást okozott. Nagy igény mutatkozott ennek kibeszélésére, ezért nyitok egy külön posztot, hogy ne más posztok alatt gyűljön a sok offtopic hozzászólás, ami esetleg még…..
Galleoth 2012.03.18 22:56:59
Hát, csak muszáj regisztrálni ide is :D
Én megértem mind2 álláspontot, hogy jó-rossz.

Ami nekem a problémám:
- Mint már említették az ME univerzumot a sok-sok epicness mellett a "minden döntésed hatással van mindenre" -tökéletesen- működő koncepció tette naggyá. A végére ez annyiban tartott ki, hogy ha lelkiismeretes Commander voltál, akkor van sok war effeortod és kb. ennyi. Nem érzem azt az epikusságot, bár megértem, ha itt valaki azt mondja, hogy full realistic a game, és mondjuk ha a valóságban egy organic life formot resetelő fajjal vívott csata után nem biztos, hogy beülnék a haverokkal a sarki sörözőbe, de engem konkrétan zavar, hogy a SP rész 30 óra agonizálásról szól. Nem mondom, hogy ez rossz, de én nem ezt vártam. Persze horror filmet is nézek, mert bejön, de nem azután, hogy átéreztem, hogy milyen epikusan küzd mindenki, csak azért, hogy utána meghaljon, de mind1 is, ugrok.
- Logikátlan, túlkomplikált baromságok: 1: a nyilvánvaló: Normandy: A: elküldték, hogy deffelje a Crucible-t (vagy valami hasonló, most nem vágom 100%osan), erre felbukkan a relay rendszerben, és egy FTL tér összeomlást átvészel (kodex szerint lehetetlen) egy kis hajtómű hibával, meg pilótafülke tűzzel. EZMIEZ? :SD. B: Ha a szintetikusakat elpusztítod akkor is egyben marad a hajó, pedig elvileg már az implantos emberek is meghalnak, de a full szintetikus hajón csak a festék horzsolódik le :SD. 2: Mikor feljut S. és A. (Shepard, Anderson, rövidítek), akkor ugye elég gyanús, hogy A. nincs ott, ahol lennie kéne, ez utal arra, hogy S. csak álmodta. DE: Ha álmodta, hogy tudott kifejteni fizikai hatást fenn? A gyerek mondta, hogy ő nem segít, meg egyébként is 1:ellene van, mert övéi a reaperek 2:lehet, hogy csak 1 hologram. Szvsz valakinek ott fent kellett volna lennie, hogy történjen valami. + legnagyobb érvágás: a lehetőségek szerintem eléggé egy kaptafára mennek. Meg be vannak keverve a paragon/renegade döntések, bár lehet, hogy ez is a lényeg, hogy elmosódnak a határok, meg felborul a jó-rossz viszony, etc.
- S-t még mindig haluzós idiótának nézi a Council, még 1-2ben elmegy, de azért a 3ra már kicsit erőltetett, hogy még mindig nem tűnik fel időben ki a laza srác a kerületben.
- Final Battleben nincs taktikai beleszólásunk. Én ezt konkrétan nagyon sajnálom, szívesen tologattam volna a műanyag katona modelleket a térképen, és szerintem ez elég nagy random faktor is lett volna a döntésvágy kiélésére, meg menőn is nézett volna ki. + a 2ben szerintem egész jól volt megcsinálva
- A végén az a 2x2perces videó _NAGYON_ rövid. Még azt meg is értem, hogy semmi konkrétum, de ha az elejére tudtak rakni 1 perc videót, arról, hogy a behaluzott gyerek brümmög a repcsivel, akkor egy 10 perces videó egy 3részes epic game sorozat végére szerintem illendő lett volna.

Összességében nem vagyok teljesen elégedett a végével, de el tudom fogadni, ha a randomra összedobált dolgok fölött szemet hunyok, és elfogadom, hogy a való világban is áldozatokkal jár a háború. Ha a 3 részt együtt nézem, akkor még mindig _EPIC_ 10/10 a sorozat.