Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thompshon[HUN]

11 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztosan van olyan szerver amit ismertek és szerintetek jó, ugye? Esetleg admin vagy és nem jönnek elegen a szerveredre? Vagy inkább új szerver után néznétek? Itt a lehetőség! Kommentben várjuk a szerverhírdetéseiteket! követelmény: -max napi 3 komment nem…..
Thompshon[HUN] 2019.09.21 11:11:42
Facebook: www.facebook.com/survivalnationz/

✱✱✱[Survival Nation]✱✱✱ (v1.14.4)
Üdv beszeretnék mutatni egy újonnan nyílt szervert.
Reméljük tudunk nyújtani új élményeket és hamar megkedveled a szervert.Szerverünk folyamatos frissitjük új és új tartalmakkal. Na de elég a beszédből itt van minden amit tudni kell a szerverről:
-☛RPG/Survival
-☛PvP
-☛Saját készítésű:
➤Bossok
➤4 Dungeon
➤Felszerelések
➤Épített Pálya
➤Falvak
-☛Rpg Party system
-☛Costume dropok
-☛Npc(Boltok)
-☛Ércek generalása feljebb állítva.

Szerver jelenleg fejlesztés alatt áll így lehet még előfordul pár hiba a magyarításban illetve a permissionokba így ezeket kérlek jellezétek a hivatalis discord szerverünkön :)
Hivatalos Discord szerverünk:discord.gg/pJ7uAc
Szerver Íp:survivalnation.rackservice.org
Iszonyatos járványt hozott az ősz Budapestre és az országra 1918-ban. A spanyolnáthajárványról van szó, amelynek kitörésekor, júniusban a magyar sajtó egy része leszerepelt álhíreivel, a veszély lekicsinylésével, de a Pesti Hírlap még a járvány legsúlyosabb pillanataiban, ősszel is hazudott…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot   Tisztelt Munkahelyi Terror! A tulajdonos felvette egyik barátjának egy barátját cégünkhöz…..
" A négylelkü Isten.. kinek két lelkét elzárták az emberek... "..
Gondolatok Virtuális valóság? 2012.09.16 12:11:58
Ismeritek a Minecraftot? Nos én szoktam vele nyomulni, viszont a lehetöségei miatt hamar unalomba fullad. Ma álmot láttam egy igazi virtuális világról. Volt egy kódsor, amit be lehetett állítani, ami alapján legenerálta a világot, az embereket, a cselekményeket, az épület…..
Gondolatok Egy másik világ 2012.09.12 22:33:52
Egy idő múltán az emberek bázist építettek a Holdon, Pontosan megjegyeztem, hogy volt levegö a Holdon, a bázis környékén, amit egy újfajta mágneses térrel tartottak egy helyen (buborék) Illetve volt egy újrahasznosító rendszer is kiépítve. Ekkor jelentek meg az idegenek, Én…..
Gondolatok Aachnes Ösvényei 2012.09.09 21:35:42
" Aachnes ösvényeinél a végtelen strófa, kikövezett útjainál száz madár hallgatja. " " Éteri szinten a lélek hajnala. A végtelen, a földön, az embert csodálja. "..
Gondolatok Isteni abc 2012.09.09 21:28:42
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z Sath, Enh, Lah, Mano, Sale, Eth, Sac, Fenhil, Maho, Tal, Sah, Male, Sath, Seth, Tehil, Sano, Zeh Val, Sao, Ezh, Nihe, Saha, Telenih, Tao, Naz ..
Gondolatok A fekete víz 2012.09.09 21:10:20
" Mikor összeomlott a világ, hatalmas földrengések közepett minden alá hullott. Minden egyé vállt. S látám az összes anyag feketévé lett, minden ember, fa, épületek, üvegtáblák, minden. Egy válaszvonalt láttam ami elött minden létezik, s ami mögött minden fekete vízzé…..
Gondolatok Köszöntő 2012.09.08 23:07:00
Nos arra gondoltam hogy nyitok egy blogot. Arról amit érzek, amit látok, és tapasztalok, a víziók melyek kísértenek álmomban, mindet leírom. A fegyverek, technológiák amiket asztrális testben érzékelek egészen elképesztöek, szóval bárki aki olvasni fogja a blogomat ne vegye…..
Bár nagyon látványos a Társulat gyermekek számára kiadott új DVD-je, rejtett veszélyei is vannak, amiket a szülőknek gondosan figyelembe kell venni A 2012-es „Óvd a szívedet” kerületkongresszus vitát kavart a gondolkodó Tanúk körében azzal, hogy közreadott egy új,…..
Ma egy 13 részes, részben krimi, részben horror és akció műfajába tartozó animét ismertetek. :) Történetünk legelején egy földrengés következtében lyuk keletkezik a földben, ahonnan szörnyek másznak elő. Az egyik panelházban lakók 97%-át megölik, a maradék 3% nem tartózkodott otthon a mészárlás…..
Thompshon[HUN] 2012.06.05 20:08:24
A legrosszabb napom és már azért is másnak is a legrosszabb :DD haha fizika órán a tanárnőnek a képébe röhögtem,de nem szándékosan volt,de jól esett erre meg felháborodott a görény fasszopó,hogy vinnék el a rákos szürkék,de most úgy felhúzott,meg is átkoztam és sósav…..
A telekinézis és pszihokinézis az,amikor csakis gondolatunk erejével mozgatunk tárgyakat.A telekinézis valamint a levitáció is tibetből indult,ahol az ottani papok gondolatuk erejével akár mázsás köveket is megtudnak mozgatni.Az egész lényege az,hogy ráhangolódással,és erős…..
Thompshon[HUN] 2011.07.23 16:02:34
A magyar Spielberg Schmuck Andor által összerakott sci-fi sorozat, amiben még harapott a néni , ugyanis Szulák Andrea alakította a drakmuffot a drakwuffok királynőjét. Ebben a szcientológus mentes űroperával nosztalgiázhattunk. ..
Néhány napja került ki a világhálóra a MAB sorozat első része. A thrillerszériát kifejezetten a netre szánták és az egyes epizódok 8 perc körüliek. Összesen 16 részre számíthatunk és a második felvonást csak úgy tették elérhetővé, ha az elsőt legalább ezren megtekintik,…..
Lara blogja 666:D 2007.11.17 21:58:00
:))) 666:))) <--pont ennyi HD pontom van egy ilyen izés oldalon:)))) Szeretem ezt a számot, bár nem vagyok ilyen alvilági lény (vagyis nem mindig):)Amúgy meg én nem tom mér ez a szám a nagy ördögi akáármi de most utána járok...:) nah találtam egy ilyet...: Magával a 666 számmal…..
Thompshon[HUN] 2010.10.29 13:15:27
Álom Napló Reloaded 4. álom 2010.06.16 22:06:25
direkt megfertőztem magam egy idegen DNS -el, és vámpír lettem és elmentem egy olyan céghez, ami nem tetszett nekem, és a cég igazgatójának mellkasába döftem a kezem...
Álom Napló Reloaded 2. álom 2010.06.16 22:02:28
Irakban harcoltam. Aztán jött egy borzasztó vihar, és meg is haltam. Meg meteorok estek az égből...
Álom Napló Reloaded 3. álom 2010.06.16 22:02:00
Irakban harcoltam. Aztán jött egy borzasztó vihar, és meg is haltam. Meg meteorok estek az égből...
Álom Napló Reloaded 1. álom 2010.06.16 22:01:00
Egy csapat lázadót kellett levernünk egy eléggé nagy épületben, eleinte nyerésre álltunk, de egyre rosszabb lett a helyzet. A bátyám is ott volt, és átállt a lázadókhoz. Az apám volt a lázadók vezére, de teljesen máshogy nézett ki, mint most. Egy harcban én meghaltam, és…..
Volt már itt részlet a Night of the Lepus című halhatatlan alkotásból, ahol 3 méteres vérnyuszik támadnak az emberekre. Egy kis videomontázs ebből a filmből, ez garantáltan feldobja a napodat. Egyébként a kamionos nem úgy sikoltozik mint egy nő? ..
Thompshon[HUN] 2010.01.09 09:45:23
Ha azt hiszitek nincs ezeknél ratyibb film, TÉVEDTEK!!!!!

Pár példa:

"Jack Frost" (1996) - Gyilkos hóember!

www.youtube.com/watch?v=ATMHIlXTUU4

"Please Don't Eat My Mother" (1973) - Muttert evő szobanövény!

www.youtube.com/watch?v=uRhaZO9TiYs

"Blood Freak" (1971) - Pulykafejú drogos!

Az a férfi majdnem szarráröhögte magát XD

www.youtube.com/watch?v=oq9A3kZdy00