Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ancsie18

7 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly és idén is úgy adódott, hogy alig több, mint egy napot töltöttem Londonban: egyik este érkeztem, másnap este eljöttem. Üzleti ügy, konferencia szerdán, szabadprogram csütörtökön, de csak 16:30-ig, mert indulni kell a reptérre. Kíváncsi voltam, mit lehet ennyi idő alatt…..
Ezerkétszáz tanárral lesz kevesebb - olvasható az Indexen.Mintegy 1200 pedagógus-álláshely szűnik meg az új tanévben, derül ki az oktatásért felelős államtitkárság háttéranyagából, amiből a mai Magyar Nemzet közöl részleteket.Nincs egy éve még, hogy Pokorni Zoltán…..
Subba Subba szív iWiW: Álomszép 2010.05.14 10:12:00
Jó szórakozást kívánunk!CsókolomMortiPatrikkalTelcsi fotó (Erős idegzetűeknek)Csokicsata a nővéremmel Gólyalábon Lefety Fotosop artistaFotosop artista 2.Fotosop artista 3.Álomszép..
Itt vannak a lányok, akik a Louis Vuitton őszi/téli kollekcióját mutatták be a párizsi kifutón. Mindannyian smink nélkül. Egészen ijesztő élmény kinagyítva megnézegetni őket (tisztelet a kivételnek).Szóval, aki szeretne egy kicsit borzongani, az kattintson a képre... és utána…..
Most már láthatóak a Love magazin új számának címlapjai cenzúrázatlanul is, azaz a nyolc modell teljesen meztelenül is, mindenféle kitakarások nélkül.Cenzúrázott verzió itt.Közben pedig folyamatosan bukkanak elő a magazinban találtható fotósorozatok a címlapon szereplő…..
A Temperley Londont az angol Alice Temperley hozta létre 2000-ben, ami azóta a világ egyik világ egyik meghatározó márkájává nőtte ki magát. Híre gyönyörű, gazdagon díszített ruháiról, kiváló minőségű menyasszonyi ruháiról, valamint az általa…..
Miss Stylist Téli cipellők 2010.02.02 14:04:00
A tavasz sajnos még várat magára, az üzletekben azonban már nagyban zajlik a téli kollekció kiárusítása. Nincs ez másképp a nagy divatházakkal sem, hatalmas kedvezményekkel - de sajnos még mindig igen borsos áron - lehet hozzájutni egy-egy designer darabhoz. A lenti darabokba…..
Számtalan oldal foglalkozik a nagy divattervezők drágai holmijaival, és őszintén szólva én magam is nagy rajongójuk vagyok. Azzal azonban véleményem szerint túl keveset foglalkozunk, hogy hogyan lehetne a számunkra, hétköznapi emberek számára (mind helyileg, mind anyagilag)…..
Judith Leiber 1921-ben Pető Juditként született Budapesten, a második világháború idején hagyta el az országot, és lett egy amerikai katona, Gerson Leiber felesége. Miután más vállalatoknak dolgozott táskatervezőként, 1963-ban alapította meg saját cégét, és vált…..
Miss Stylist Little Black Dress 2010.01.24 15:42:00
A Little Black Dress ('kis fekete ruha') olyan estélyi vagy koktélruhát jelent, mely rövid szoknyájú és - természetesen - fekete. Az 1920-as években, Coco Chanel „La petite robe noire” kollekciója által jött divatba. A ruha filozófiája, hogy minden igazi nőnek kell…..
Egyre több divattervező készít hátul masnival megkötős nyakláncokat, ami nagyon jól illeszkedik a jelenlegi masni-őrülethez. Óvatosan kell azonban bánni a sok masnival - egy öltözéken belül kettőnél több helyen ne szerepljenek a masnik, és azok is lehetőleg egymástól távolra…..
Miss Stylist Tyúkláb minta 2010.01.22 20:24:00
2009-ben - főként Alexander McQueen kollekciójának köszönhetően - ismét divat volt a tyúkláb (angolul 'houndstooth') minta. Ezt többek között az alábbi darabokkal érte el:        Amint az a képeken is látszik, a legapróbb mintáktól az egészen…..
Egy kedves olvasóm (Scala) kérésére egy kicsit rendhagyó módón, a blog témájától teljesen elkanyarodva készítek felmérést arról, hogy szoktatok-e sorozatokat nézni, és ha a válasz igen, akkor melyeket?Bevallom, hogy ha függő nem is vagyok, de azért nálunk nem telik el este…..
A 2009-es januári Harper's Bazaar fogja közzétenni az alábbi fotósorozatot Victoria Beckham-ről.Férfias képek (öltönyös Victoria) és abszolút nőies, szexi képek egy sorozaton belül...
A Fantastic man elnevezésű magazin számára készítette a The Sartorialist blog fotósa, Scott Schuman a következő fotókat, melyek különlegessége, hogy a modell a legújabb férfiaknak szánt Chanel-kollekció ruháit viseli...
A Heroes pompomlánya lesz a Dooney & Bourke táskáinak reklámarca. És ha már így adódott, akkor Hayden Panettiere is tervezett a cégnek táskákat, melyek 5 színben (barna, kék, rózsaszín, zöld és törtfehér) lesznek kaphatóak december 1-től. A Hayden által tervezett…..
A People már össze is állította az általuk legszexisebbnek vélt 15 pasi listáját. Én természetesen egyáltalán nem értek egyet a kiválasztott férfiakkal, talán a 15-ből ha 5-öt tartanék a listán...1. Hugh Jackman: nem különösebb szerelmem, de azért a listán rajta…..
Suri Cruise és Katie Holmes már lázasan készülődik a karácsonyra, így el is mentek együtt ajándékok után nézelődni.És, a képek alapján azt is megállapíthatjuk, hogy szerencsére Surinak van ám hosszú nadrágja, sőt kabátkája is, és végre az időjárásnak megfelelően…..
            Meg nem erősített információk szerint a Miu Miu 2009-es tavaszi/nyári kampányának reklámarca Katie Holmes lesz, váltva ezzel Vanessa Paradist, aki jelenleg is az őszi/téli kollekciót reklámozza.Ha a…..
... és Charlize Theronnal.Ennyire valószínűtlenül felöltözni! Nagyon vicces...
Érdekes fotósorozattal lepi meg olvasóit az Allure magazin. A decemberi címlaplány Scarlett Johansson lesz, akiről nem hagyományos képeket közölnek, hanem betekintést engednek a fotózás előkészületeibe (sminkelés, frizura készítés...), valamint a fotózásba is, azaz a kulisszák…..
Stella McCartney után, most Jeremy Scott fog sportruha-kollekciót (cipőket és felsőruházatot) tervezni az Adidas számára. A kollekció jövő év február elsején jut el néhány kiválasztott boltba, majd egy hónappal később állítólag már kapható lesz az összes Original Adidas…..
Vannak szépek, de vannak olyanok, amiket sosem viselnék, mint például az arany csizma, ami korábban citromdíjat is kapott, vagy az a sok-csattos, ami aztán tényleg húdecsúnya! ..