Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bhkids

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Greyhound Boszorkánykonyha Titkai korábbi epizódjai: 1. After Effects - barátkozás a 3D motion design világával 2. After Effects - arcok lecserélése mozgóképen Update: a teljes dal jó minőségben, valamint a zene- és éneksáv külön-külön letölthető innen:…..
GreenSlow Paradicsom 2009.11.27 11:23:00
Kezdeném egy paradicsommal. Hogy miről is van szó:  ..
Megvan a Firefox 3.5.3-as verziójának portable-je. ..
Itt egy olyan számláló (végre), amiben SEMMI hirdetés sincsen. Kód: <!-- Kezdés --><script src="http://fastwebcounter.com/secure.php?s=Írd ide weblapodat"></script>látogató töltötte le a lapot</a> </a></div> <!-- Vége  --> Teszt:…..
GreenBug 1.rész - TrackMania 2009.11.22 06:44:00
Itt az első videó. A TrackManiát fogom megvizsgálni. Mielőtt valaki félreértene... Nem kiparodizálom, csúfolom, szidom ezeket a játékokat. Pl. a TrackMania egy igen kiváló grafikájú és minőségű játék. De nem húzom tovább a szót. Itt van az 1. rész: ..
GreenPortable Fraps Full Version 2009.10.30 19:27:00
  A Fraps, indítását követően megbújik gépünk memóriájában és játékoknál, illetve egyéb háromdimenziós programoknál lép működésbe. A programot hotkey billentyűk segítségével kapcsolhatjuk ki és be. Kijelzi az aktuális képsebességet (frame/second…..
GreenHTML Start 2009.10.30 17:22:00
Nem véletlenül nyitottam meg ezt az oldalt. Ez a Green Csoport második blogja. (Első: greenportable.blog.hu) Itt HTML kódokat olvashattok. Kezdem is 1 érdekességgel: Vissza gomb <a href="javascript:history.back();"> Megjelenítendő szöveg </a> Teszt: Vissza ..
Nem kell már sokat várni az első portable programok indulásához.Addig is türelmet kérek ...Köszönöm..