Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pueblo

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt is megértük: naiv ügyfél boldog, mert emailben értesítette a T-Mobile a telefonadós áremelésről. Ha nem tetszik neki, fel is mondhat. A Homár annyira nem boldog, minthogy a T-Mobile csak augusztus 11.-én küldte az emailjét, de a 2 hetes felmondási határidő augusztus 1-től…..
Ötven százalék kedvezményt kaphat a regisztrációs adóból, aki év végéig honosíttatja eddig külföldi rendszámmal, illegálisan használt autóját. Ehhez elvileg elég bemutatni az autó külföldi forgalmiját és rendszámát. A törvény más kikötést nem tartalmaz, mégsem…..
Pueblo 2011.10.20 20:13:07
@Zirowe: Ez nem erről szól, hanem arról, hogy ha van egy adóköteles termék vagy szolgáltatás, akkor melyik ország zsákolja az adóbevételt. Az, ahol használod az infrastrukturát, vagy ahol nem. Persze, én is olasz rendszámmal járnék, mert az valszeg olcsóbb, mint a magyar. Másrészről csöndben kussolnék, mert tudnám, hogy nincs igazam.

Mellesleg szerintem álolasz vagy, de ez mindegy. Olaszként nem tudnál igy kommunikálni magyarul.
Pueblo 2011.10.20 20:14:53
@mylon: Nem tudom, honnét jutott eszdbe ezt a példát hozni. Nagyon Rossz!
A folyamatosan fejlődő és bővülő árukínálat nemcsak ámulatba ejt, hanem egyúttal meg is nehezíti döntésünket a sífelszerelés kiválasztásában. Nem csupán a széles áruválaszték okoz fejtörést, hanem a sok álszakértő „jó tanácsa” is, mert két egyforma…..
Menő tartalom, gyorsaság, megbízhatóság, egész estés játékfilmek, élő közvetítések, közösségi integráció, statisztika. Hosszan tartó, verejtékes fejlesztés után elindult a CEMP videómegosztójának 2.0-ás változata. A fejlesztés nem kívánta forradalmi lángba borítani…..
A távközlési különadó bevezetése után nehéz lesz az anyavállalatnak megmagyarázni, miért mostanság kellene a magyaroknak tízszer gyorsabb internetet biztosítani. A multik nem fognak elmenni – de befektetni sem. Orbán Viktor ma jelenti be a kormány következő gazdasági…..
Pueblo 2010.10.13 18:28:10
@Squid: Te gondolom a telkó szektorban dolgozol? Vagy érintett vagy valahogy benne? Tévedek?
Nehéz dolga lehet annak, aki Rolexet szeretne ma Magyarországon vásárolni - szűrtük le a tanulságot Warrennel a váci utcai üzlet előtt álldogálva. A Rolex ugyanis nem csak nem akart válaszolni egyetlen kérdésünkre, de egyenesen rémesen éreztük magunkat abban a nagyjából 40…..
Miközben a blogon épp arról jelent meg egy írásom, hogy Budapesten sem áll meg az élet hétvégén, és ahelyett, hogy az M7-es dugóiban töltenénk a vasárnapot, a fővárosban is találhatunk éppen elég szórakozást, és álnok módon az M7-esen araszolgattam a barátnőmmel.…..
Bigyóblog Itt az új Kindle 2010.07.29 10:58:00
Igazuk volt azoknak, akik arra gyanakodtak, hogy az Amazon azért nem árulja a Kindle-t, mert új sorozatának bemutatására készül. Merthogy tényleg ezt történt. Ma bemutatták az új Kindle-t, illetve rögtön kettőt. Az egyik wifis, 3G-s, hat inches modell, 189 dollárba kerül. Majdnem…..
Pueblo 2010.07.29 12:32:45
@Jaffar: Meg kelelne tanulni egy idegen nyelvet, barátom! :)
A Lost vasárnapi búcsúja után tegnap este elköszönt a tévétől az évtized kétségkívül legkeményebb karaktere, az Ember, Akinek Nem Árt az Atom, a Vírus és a Drog sem, véget ért Jack Bauer nyolcadik leghosszabb napja. A záró duplarészt még nem láttuk, így inkább a…..
  A legjobb, amit a cseh konyháról el lehet mondani, az az, hogy rendkívül tömören leírható. Ez is csak akkor, ha tényként fogadjuk el a cseh konyha létezését.  A cseh konyha lényegében olyan, mintha egy Szibériából származó idült alkoholista 3 évnyi második…..
Nem tudunk egyelőre többet, mint amit a Tumbleren, a Mefikrolog blogon talált kép mutat, de az sem kevés. Eszerint a Westendben nyílhat meg a Budapestről világváros létére eddig hiányzó amerikai kávézólánc első szeme. Tavaly ősszel még arról cikkezett több lap, hogy a Váci…..
Tegnap este volt szerencsém nem is egyféle, ránézésre kólával vagy kávéval összetéveszthető cseh sört megkóstolni, úgyhogy most nem is következhet más, mint a Prágában élő TH posztja. Ő nem akarta jobb színben feltüntetni a helyzetet, mint amilyen valójában, volna ott is…..
Fika Maki Nemtigris, nemTisza 2009.10.14 10:35:22
Aki itt él, tudja, hogy a pofátlanságnak nincs határa, úgyhogy bizonyos tekintetben le a kalappal a. biztosító előtt, amelyiknek nem tigris az emblémája.Az történt, hogy küldtek egy csekket, ugyan fizessek már 200 000 forintot, éves Casco gyanánt. Eddig is nagyjából ennyit…..
Lángoló Gitárok Meghalt DJ AM 2009.08.29 07:34:00
Helyi idő szerint péntek délután New York-i lakásában holtan találták Adam Goldsteint, ismertebb nevén DJ AM-et. Egyelőre semmilyen hivatalos információ nincs a halálának körülményéről. Állítólag mikor rátörték az ajtót, egy gyógyszeres üveget is találtak a teste…..
Pueblo 2009.08.29 10:45:33
Na ilyen az, amikor két jó barát nem barát többé: mivel ismerik a másik gyenge pontját, válogatott, precíziós szemétségekkel nehezítik meg egymás életét.Az egész ügy azzal kezdődött, hogy az Apple valamilyen oknál fogva kidobta az App Store-ból a Google Voice-nevű…..
Pueblo 2009.08.09 12:53:46
@Judge: A Tudatlanság hatalom. Ezt a hatalmat érzed. Nem véletlen, hogy az Iphone ott van, ahol van. Kivánom neked, hogy jöjjél rá egyszer, mennyire jó!
Pueblo 2009.08.09 13:15:08
@Rob67: Igy van, brand-ért nem mindig érdemes vagyonokat fizetni, mindenki döntse el, hogy megéri neki, vagy sem. Egyszerű juzernek, aki nem fog programokat telepiteni az iphone-ra, pénzkidobás. Ha viszont power user-ról beszélünk, aki aktivan ki akarja használni az iphone lehetőségeit, annak ezt a termék rengeteg örömet fog szerezni, persze, ehhez az is kell, hogy ne ijedjen meg egy havi 1 GB-os forgalmi csomag árától.
Pueblo 2009.08.09 13:38:27
@Pueblo: bocsánat, gyorsabban irtam, mind gondolkoztam. "Ignorance is a bliss" = a tudatlanság boldogság, nem hatalom. Ennek megfelelő behelyettesitéssel revidiálom a kommentem.
Hóbelevanc Madonna fárad? 2008.09.25 09:00:00
  Még emlékszem, mikor jó 25 éve megjelent Madonna a színen. Én akkor kamaszkorom hajnalán voltam, és megmondom, kissé nevetségesnek találtam őt. Akkoriban egészen más zenéket hallgattam, a bután ugráló törpe termetű nő nem fogott meg. Ráadásul bosszantott, hogy a…..
Kölcsön kocsinál én is majdnem elkövettem azt, hogy a saját kocsim rendszámát írtam rá a matricás papírra, de még időben kapcsoltam. Vé viszont nem volt ennyire szerencsés. Kálváriája alant olvasható. Velem nemrég ez esett meg: balatoni leruccanás előtt autóm megadta magát,…..
Volt egy olyan elképzelésem, hogy a sok tenisztől rettenet kondim lesz, és könnyebb lesz majd futni. Valójában ez pontosan fordítva működik: a sok futástól rettenet kondim lesz, és könnyebb lesz teniszezni. És lőn: már az első hét után is érzem, hogy az egy órás edzést végig…..
A HTC ismét bebizonyította, hogy a Windows Mobile operációs rendszert futtató mobilok is lehetnek szépek és könnyen kezelhetőek. A tajvani mobilgyártó és a Deutsche Telekom szerdán Münchenben mutatta be az MDA compact IV mobilkészüléket, amely teljesen ugyanolyan, mint HTC Touch…..
Vannak ezek a pletykák, amik rendre igaznak bizonyulnak, szóval érdemes készülnünk rá, hogy Hollandiában is lesz iPhone. Egyelőre még csak annyit lehet tudni, hogy az egyik értékesítő március 29-re, délelőtt 11 órára sajtótájékoztatót hirdetett, amin egy olyan terméket…..
Pueblo 2008.03.28 19:03:13
Az iphone fan-eknek az üzenem, hogy a www.geizhals.at-n ezt olcvasható:

89 von 267 Besuchern empfehlen dieses Produkt (33.33%).

Azaz 33%-os vevői elégedettség. Szerintem ennél alacsonyabbat még sose láttam.