Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hoseUdown (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombaton este Lady Gaga is fellépett azon a Stones-bulin, amin volt még rendes zenészember a vendégek között (például Bruce Spingsteen), és amit élőben streameltek világszerte, hogy aztán a koncertből kivágott, felvett videókat egyenként szedegessék le a videómegosztókról. A…..
hoseUdown (törölt) 2012.12.17 22:38:44
@fullthrottle: Nyilván ez nem a színpadi mozgásról szólt, nem egy lekoreografált fellépés volt. Simán letolták a számot érzésből. Nem értem mi a baj azzal, hogy jól érezte magát és végigugrálta a színpadot. Kb az álma vált valóra, h a srácokkal zenélhetett egy színpadon, hát láthatólag örült is neki.

www.youtube.com/watch?v=AEdZK0-YNFM&feature=youtu.be
hogy lehet őt utáli? :D
hoseUdown (törölt) 2012.12.17 23:17:08
@fullthrottle: Ez nem ripacskodás, ő egyszerűen ilyen, ösztönösen.

Egyébként érthető, h "kívűlállóként" annak tűnhet. Ráakaszthatunk ripacs vagy akár attention whore jelzőket de én a kezdetektől rendszeresen követem a pályafutását, és tudom, hogy ez nem egy felvett viselkedésforma, hanem tényleg egyszerűen így jön ki belőle az ha élvezi azt amit csinál. Mindig így viselkedik, és nem csak a színpadon, kamerák kereszttüzében.
Szerintem szerethető így ahogy van. Pláne, h társul hozzá zenei tehetség is. De ez már ízlés kérdése.
Nicki Minaj – Pink Friday: Roman Reloaded(Universal)Ha tetszik, ha nem, Nicki Minaj legalább annyira meghatározó figurája az aktuális lakossági popnak, mint Lady Gaga, David Guetta vagy Justin Bieber. Azonban ő az, akit még az előbbi előadókon szocializálódott közönség sem tud…..
Na, aki számára nem volt eddig nyilvánvaló, hogy az 53 éves Madonna a jövő héten megjelenő vadonatúj, MDNA című nagylemezén továbbra is diszkódívaként, szexistennőként, finomabb pillanataiban pedig egyszerűen csak egy őrülten dögös csajként értelmezi önmagát, annak a…..
hoseUdown (törölt) 2012.03.21 14:07:00
@Milán 30: az, hogy mindenkit maga mögé utasít az erős túlzás, alig fogynak a kislemezei. GMAYL 10. helyen peekelt pedig első single volt az MDNA-ről és még egy brutál super bowl promot is kapott. Nagyon erőltetett ez az egész madonna visszatérés, látszik rajta, h már szarik az egészre. Összeraktak neki egy aktuális elektro pop albumot némi menő dupstep betéttel de még így is kritikán aluli lett az új korong.

Számomra nem probléma h 53 évesen még mindig jelen próbál lenni és zenét csinálni, viszont az elég kellemetlen, h nem képes korának megfelelően tenni mindezt és ennyi idősen még mindig 18 éves lánynak beállítva önmagát próbálja eladni a termékeit.
Megdöbbentő kijelentést tett Lady Gaga Oprah Winfrey show-jában, ami a hétvégén kerül majd adásba az Egyesült Államokban: nagyon hosszú ideig nem fog szóba állni a sajtóval. Nem ad interjút sem újságnak, sem tévének, sem más médiának. Persze ez nem jelenti azt, hogy a…..
hoseUdown (törölt) 2012.03.18 13:59:44
@FilcTroll: Az, hogy tehetséges egyértelmű. Bárki aki ezt megkérdőjelezi könnyen utána tud jár YT-on stb. meggyőződhet róla, h durván jó vokális képességekkel rendelkezik + elég jól játszik a zongorán is. Maga írja dalszövegeit, amik elég jók. Ha csak egy kicsit utána nézel és átolvasol párat nem feltétlenül a rádióknak kiküldött egyszerűen értelmezhető kislemez dalok szövegeit, de pl. a 'Bad Romance' c. száma is elég minőségien lett megírva a leegyszerűsített "rah-rah-rommama" refrént leszámítva. Mivel ez pop zene, a cél a fogós könnyen fülbemászó sorok létrehozása. De emellett, h fülbemászó dalokat csinál, Gaga igyekszik belerejteni izgalmas mondanivalót, történetet ami egészen mássá teszi az ő zenéjét. Meg lehet nézni a mainstream konkurenciáját, ott van rihanna, katy perry, nicki minaj de mostmár madonna(MDNA) is akiknek munkái elég felszínesek. Semmitmondó dalszövegek egyszerű kommersz melódiával. Arról nem is beszélve, h közük sincs az ő nevükkel eladott termék elkészítéséhez, sőt még elénekelni sem tudják a saját dalukat. Sajnos már madonna is ebbe a kategoriába tartozik. (lásd super bowl playback előadás)

A klippjei olyanok amilyenek, lehet h valakire negatív hatást gyakorolnak, de a megoldás egyszerű; nem kell nézni. Ha meg a gyerek erre veri magát otthon és az nem tetszik a szülőnek az csakis az ő felelőségük.
Én úgy látom (a kritikusokkal együtt) hogy Gaga az aki végre életre keltette az amúgy haldokló videóklip bizniszt, ő volt az aki elkezdett valamiről szóló érdekes videókat készíteni, megjegyzem ő maga írja a forgatókönyvet is hozzájuk, és igyekszik egy történetet elmesélni. Az h ez gyakran felnőtt tartalommal jár együtt, az tény, de ilyen a művészet. Sosem a korhatároknak megfelelő produktum szolgáltatása volt a cél, hanem az önkifejezés.
Tony Benett legendás jazz zenészt idézve (aki nem mellesleg többször dolgozott Gagával) "Ez a nő lesz a világunk új Picassoja, soha életemben nem találkoztam még ilyen tehetséges emberrel, pedig már egy ideje jelen vagyok a bizniszben"
és nem ő az egyetlen legendás zenész aki így vélekedik a hölgyről, Sting, a Kiss zenekar és még sokan mások nyilatkoztak hasonlóan elismerően róla.

Az meg, h szerinted ártalmas csak egy vélemény. A tények, h százmilliókat gyűjtött össze jótékony célra magukért beszélnek.

Én örülök, h az én generációmnak Gaga jutott mint globális szupersztár. Sokkal több potenciát és tehetséget látok benne mint akármelyik elődjében, ő nem csak egy énekes, egy dalszövegíró, zongorista, rendező vagy divatikon hanem ez mind egyben és még sokkal több.