Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakazértis13

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nekünk, a hatalom nélkülieknek, civileknek, állampolgároknak kell megállapodnunk egy nemzeti minimumban. Egy olyan nemzeti minimumban, amit számon kérünk minden olyan politikuson, mozgalmon, párton és pártszövetségen, amelyik a szavazatunkra ácsingózik. És nem csak a…..
csakazértis13 2012.03.18 13:41:02
@Lencsés István: Kedves István!
Mi többen vagyunk, mint egy millió. Csak nem hozzuk ide őket mások pénzén Erdélyből, és vidékről!!!!!!!
csakazértis13 2012.03.19 16:54:12
@31/48: Ez az egész arról szól, hogy nem jó az ami van. Mindenki tiltakozik valami ellen, kinek mi az érdeke, ki miben szűkölködik, kitől mit vettek el egy tollvonással. Ha majd elfogadja mindenki azt, hogy a másiknak lehet igaza, és nem csak önös érdekből fújja a magáét, talán nagyobb lesz a egyetértés. Tudom, hogy ez hiú ábránd, de a milla összefogja azokat, akiknek vagy ez, vagy az a kifogása a mai kormánnyal. Ne mondja nekem senki, hogy azt amit a mai kormány tesz az jó. Minden kormánynak meg volt a maga hibája, de nem csak abból a 8 évből áll amit emlegetnek. Én emlékszem arra a 4 évre, amiért nem a Fideszre szavaztam. Nem csalódtam. Most sem hazudtolták meg magukat. Arra azonban álmomban sem gondoltam, hogy az lesz a legfontosabb, hogy a törvényekhez nyúlnak. Szerintem fontosabb lett volna a gazdasággal foglalkozni, és akkor nem kellene ilyen méltatlan, kiszolgáltatott helyzetbe kerülni. Ez O.V.-ról szól, már rég nem rólad, vagy rólam. Csak az a baj, hogy mögénk bújik, ránk hivatkozik, közben eszement menetben tönkreteszi a népet. Hol van az a réteg akit Ő erősíteni akar? Azokat nem kell, és nem is kellett. Nem ők fogják a gazdaságot fellendíteni. Ők most nem 1 millát költenek nyaralásra, hanem kettőt. De nem itthon. Az ország 70%-át segítené, és nem fordítva, ki lennének fizetve a közüzemi számlák, többet költenének kajára, ruhára, netán kultúrára. Többet költenének gyerekeik tanulmányaira, szakkörökre, sportra, nyelvekre. Nem hiszem el, hogy aki nyitott szemmel jár, az nem veszi észre, hogy miről szól az egész kormányzás.
csakazértis13 2012.03.19 17:30:54
@Lencsés István: A békemenetet is finanszírozta valaki. Igaz, "Bencsik sem tudja ki".... Nekem elég az a pár ember aki elmondta, hogy miként és miből mentek szavazni, tüntetni. Biztos vagyok abban is, hogy vannak, akik meggyőződésből mennek O.V. mellé kiállni. Te is biztos azért vagy ott, mert megemelték a fizetésed, és nem több, hanem kevesebb az adód, neked maradt a 25%-os ÁFA, olcsóbban adják az üzemanyagot, nincs a családodban olyan, akinek elvették a törvényesen megszerzett jogait, nincs nyugdíjas, akinek elinflálódott a nyugdíja, többet költ gyógyszerre, aki azért nem tud elmenni a több km-re lévő szakrendelésre, kivizsgálásra, mert nem tudja megfizetni a közlekedést. Olyan, akinek gyereke keményen tanult 4 évig, hogy bekerüljön az egyetemre, miközben tizedelték a létszámot, aki 48 ezerből él, kecskét nevel, gombát szed. Soroljam még? Tudnám folytatni, de a szemedet elhomályosítja O.V. Magyarország géniusza. Azt hiszed érted cselekszik? Ennyire naiv nem lehetsz!!!!