Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csaba péter

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
CSEPEL, ahol nincs demokrácia. Ahol a fideszes városvezetők nem veszik komolyan saját törvényeiket, rendeleteiket, ahol nem biztosítják a kormánypárti és ellenzéki képviselők felkészülését a kerület, az ország ügyeinek felelős eldöntéséhez, ahol a testületet csak arra…..
Obersovszky Péter járt a legrosszabbul, aki pénteken a köztévé interjújában jó arányérzékkel védte a védhetetlent, aki nem kérdezett Schmittől, hanem vigasztalta és bátorította. Mintha nem is újságíró lenne, hanem egy haver, jó, hogy nem mondta, hogy szarj rá, nem…..
Tudatosan nem szerkesztem ki a jó hírű csepeli iskola és az iskolában tisztességesen dolgozó vezetők, vezető-helyettesek és pedagógusok nevét. Bár a történet vaskosan érinti őket, munkájukat, a „mese mégsem róluk szól”. Szól viszont, a kétharmados többséggel…..
csaba péter 2012.04.09 00:21:07
Van, aki Schmitt doktorijának ügye nyomán azonnali hatállyal lemond: a Semmelweis Egyetem rektora.Tulassay Tivadar (képünkön) ezt egy háttérbeszélgetésen mondta el vasárnap délután, döntéséről hétfőn hivatalosan is tájékoztatja a felügyelő hatóságot, a Nemzeti…..
Egy évvel az önkormányzati választások után, új sorozatot indítottunk, „Szembesítés: Németh Szilárd találkozása saját ígéreteivel, szavaival és a tényekkel…” címmel. Rovatunkban a kerület 2010. október elsején megválasztott új polgármestere, Németh…..
Megdöbbentő tények kerültek a nyilvánosság elé. Az őszi közmeghallgatáson Németh Szilárd fideszes polgármester még tagadta, hogy mire készül, de mára valóság lett a félelemből.Miként a 21. kerületi Hírhatár című hírportálon olvashatjuk: "Az immár második éve…..
csaba péter 2012.03.19 00:09:30
csaba péter 2012.03.19 00:11:56
Nem épülhet egy társadalom vagy egy kisebb közösség, például Csepel élete a múlt, a történelem átírására, meghamisítására, hazugságokra! Mi lesz ebből? Kártyavár! Hogy mi vezeti őket? Az, ami a Fideszt az egész országban. A múlt lerombolása, eredményeinek megtagadása,…..
A Csepel újság fájdalommal tudatja, hogy február 18-án, pénteken életének 65. évében elhunyt Feith Bence,  tanár, politikus, népművelő, fafaragó népművész. Temetéséről később intézkednek.Feith Bence sok évtizedes munkássága alatt volt általános iskolai…..
A megszüntetett Csepp TV munkatársainak riportja itt látható a megszüntetett, most 67 éves Csepel újság újjászületett internetes változatában:..
Németh Szilárdot már rég nem a politikai, erkölcsi igazságtétel, netán a központilag vezényelt leszámolás feladatának való megfelelés mozgatja, hanem az elvakult gyűlölet! Talán mentsége lehet az állandó bizonyítási vágy (e mögött mindig kisebbségi érzés van), a…..