Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bill__

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most néhány poszton keresztül egy témáról lesz szó, ugyanis beiratkoztam egy 8 alkalmas Izomkontroll tanfolyamra. Erről fogok pár bejegyzést írni. Az nem valószínű, hogy minden egyes alkalom után írok, de az biztos, hogy több, mint egy poszt lesz róla. Legalábbis remélem, hogy meg fog érni több…..
Bill__ 2012.03.21 15:28:49
@kistorpe:
Hello Kistörpe, személyre szabott gyógytorna volt. Minden héten kaptam újabb gyakorlatsorokat az otthoni gyakorláshoz, csak akkoriban még nem vettem komolyan h napi szinten csináljam :( Kb 5-6 éve jártam hozzájuk, a Deák Tér közelében volt Sxolinea, vagy valami hasonló volt a neve . Maximálisan ajánlom, ha lenne időm én is járnék hozzájuk újra. Egyébként ott a trénerem említette ezt a könyvet.
Tavaly kipróbáltam egy másik helyet, a súlyponti ízületklinikát. Kb. 3 hetente kellett járni,szintén napi gyakorlatsorokat adtak és tanítottak be. Itt már becsületesen napi szinten csinálom a tornát és nemrég jutottam el oda h végre tökéletes szimmetrikus tartásban ki tudtam húzni a hátam :) Ami így leírva viccesen hangzik, de nekem a hanyag tartás elég komoly gondokat okozott úgyhogy ezen a szinten ez komoly eredmény :)

Ez az izomkontroll tanfolyam hol van? Tudnád linkelni a honlapjukat?