Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SuperNoIdea

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néztem újra Jericho-t (vélemény majd később) és egy részre szerepelt ez az öreg fickó és végig az volt bennem, hogy "Te, ez nem a ....?" Utánajártam, és tényleg ő volt. Olyan jellegzetes is volt ez a nevetése, úgyhogy erről is készítettem a képkockát. Kíváncsi vagyok, más…..
SuperNoIdea 2012.08.22 13:47:54
Twitteren már ajánlottam ma reggel, de gondolom, ez az ember és annak projektjei maximálisan megérdemlik az elismerő szavakat. Nem is olyan régen, amikor még ROFL-Net kiraktam ezt a videót, ahol valami fergeteges módon beleértelmezett mélyebb értelmet országunk kedvenc roncs tv-jébe,…..
SuperNoIdea 2012.04.05 11:37:07
@KF(eri)C: Ez a srác csak szerintem olyan egy az egyben mint a Matt Damon? Még a hangja is pont ugyanolyan mint a Stohl fél Matt Damonénak...:DD

Amúgy a Dancsó kritikus része tényleg nagyon vicces én többször hangosan felröhögtem rajta, bár azért tegyük hozzá, hogy nagyon gyanúsan sokat majmolja néhol az NC-t de a műfajban nehéz mondjuk újat hozni az biztos :)
...minden bizonnyal a Pizza Forte kemencéiben készülnek. Nagy fanjuk vagyok és véleményem szerint tényleg ők készítik a legjobbakat, pedig már kóstoltam nem is keveset. Sajnos utóbbi évben többször is árat emeltek, de a pizzáik kárpótolnak érte. Amit nagyon tudok ajánlani…..
Még velünk tarthatsz egy közös Nightmare in Budapest túrában április első felében. Eddig ha minden igaz 3 ember már van, de olyan hétnél nem kéne, hogy több legyen (ez az optimális létszám állítólag). Az egészhez jól jön ez a kuponos ajánlat is, amivel 50%-os kedvezményt…..