Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m008

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap volt szerencsém kipróbálni a Diablo 3-at, egyik cimborám által adott Guest passnak köszönhetően. Nos ezzel kapcsolatosan fejteném ki mélységes csalódottságomat, a játékot illetően.Az első döbbenet már a megjelenés előtt történt, az official trailer-el kapcsolatosan.…..
m008 2012.06.01 18:37:11
kedves Imhotep.

kezdjük ott,hogy ha te a d2höz hasonló játékkal akarsz játszani,akkor játsz a d2-vel. ez a 3. része. mi a tökömnek csináltak volna szted új részt,ha ugyanaz,vagy nagyon hasonló lenne szinte mint az előző részekben? ha kiadnak egy kb ugyanolyan felépitésű játékot,uj grafikával annak mi értelme lett volna?

a guest pass alapján játszott játék alapján magáról a játékról nem sok fogalmad lehet,mivel ugye az csak egy bemutató magáról a játékról h kb milyen,tömören megfogalmazva.és NORMAL difficulty,tehát egy guest pass alapján max a motort nézném meg ,grafikát,játszhatóságot. majd akkor indits erről bővebb beszédet ha az egész játékot kijátszod.

nade tovább lépek.
mert első körben számomra az derült ki h olyanról akarsz beszédet tartani amiröl fogalmad sincs.

1)ilyen piti hülyeségen akadsz ki h "jajj nem olyanok a kezdőzenék és nem maradt meg bennem semmi olyan zene,mint a d2-ben"
guest pass alapján ha jól tudom max skeleton kingig juthatsz el ami nagyjából ha csak azt az útvonalat tolod kb egy 20 perc játékot jelenthet.tehát ne mondd nekem h te ennyi játékidő alatt megtudod ítélni a játékot.mikor az elsö világ feléig sem jutsz el :) tesem gondolhatod komolyan. tehát az hogy a zenék milyenek,ne az act 1 alapján döntsd el,mikor a többit valoszinüleg nem is hallottad,sem a játék menetét nem láttad a kezdéstől a végkifejletig.

2)skillrendszer. ingyen és bérmentve átállithatod.pont h szabadságot adnak a kezedbe,mivel random generált a játék h épp ha olyan minionbanda jön veled szembe,amire az adott skilled nem jó,akkor rohanj haza átváltani pénzért,amivel mondjuk időt baszol el magadtól? vagy pakold újra a talentfát mert neked ahhoz a mobhoz nem jó az a skill amit kiválasztottál elözöleg,vagy bosshoz. ugye ez sokkal jobb megoldás lenne.

3)abban egyetértek Veled hogy a nethez közés nem a legokosabb ötlet volt ,viszont annyiban nem,hogy bárhol beüthet a szar,és eddig szerintem a blizzardról nem sok rosszat lehetett elmondani,lám most beüt egy ilyen amire valószinüleg nem készültek fel,mivel ugye bár már az elsö napon 3,6 millió példányt eladtak. namár most kérdelek téged,hogy ha valaki egy ilyen hibát elkövet,miért kell azonnal szarrászidni? több sikerjátékot kiadtak amiket a mai napig játszanak,színvonalasan. és egyébként nem tudom milyen netsebességed/géped van,nekem sosincsenek 10 seces lagok,néha egy egy visszaugrás van,de sztem túlélhető nem ilyen veszélyes a helyzet ahogy elmondtad.

nagyjából ennyi az észrevételem.
a te véleményed is egy vélemény,csak azért godnoltam h megírom énis a sajátomat,mert én veled ellentétben valóban játszottam a játékkal,nem csak egy alap guest passel toltam.

köszi ha elolvastad. bb