Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tászler Melinda

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem egy nagy dolog felszerelés nélkül vágtázni a lemenő nap fényében a láthatár felé... Erre szinte mindenki képes. A nagy dolog ott kezdődik, hogy hol és hogyan sikerül megállni... Épp ezért a szabadmunka MINDIG csak egy KONTROLLÁLT helyen való VISSZAIGAZOLÁS (ami nagyon jó és sokat ad…..
Értekezés a bemutatók világáról   Érdekes dolog a bemutatózás. Nem csak visszaellenőrzés -  „stresszhelyzetben” mik azok a feladatok amik működnek és mi az ami még gyakorlást igényel -  hanem találkozás a lovasvilágunk, sőt csak úgy „simán” a világnak is  egy-egy szeletével. Ez hol pozitív, hol…..
  Ki ne olvasott volna olyat a virtuális világban, hogy egyes csoportokban, blogokban keresik egyesek a megoldást a mindennapi gondjukra, bajukra. Olyan kérdések kerülnek elő, hogy „miért csinálja ezt a lovam?”, „eddig nem volt baj vele, most van, mitől lehet?”, „mit csináljak vele, hogy jobb…..
Ha belegondolunk,  a természetes lókiképzés, szabadidomítás nem is olyan régóta van a köztudatban.  Legalábbis ilyen konkrét gyakorlattal és  célokkal.  Jean Francois Pignon magyarországi fellépései hozták meg az igazi áttörést,   a nagyobb népszerűséget és az igényt egy „új” lovas irányvonal iránt.…..
Ne nehezítsük egymás munkáját… A szabadidomítás említésekor sokaknak egy ágaskodó ló, Pignon vagy épp egy földön a lóval közösen rohangászó lovas képe jelenik meg. Ám a szabadidomítás ezeknél sokkal alapvetőbb, és a  mindennapokat átszövő „jelenség”. A legalapvetőbb érv ez mellett, a…..
Üdvözlök mindenkit! Tászler Melinda szabadidomító vagyok és  felkérést kaptam, hogy legyek a blog társszerzője… Első körben bemutatkoznék, csak hogy ki fia borja vagyok, mit képviselnék: 2007 óta van saját lovam  és innen is számítom az elmélyülésemet a természetes…..
Az elmúlt hétvégén készültek az alábbi szépnek, viccesnek, vagy különösnek nevezhető fotók is. A képszámra hivatkozva címeket kérünk! A hétvégi eseményhez kapcsolódó előző bejegyzéseket ide, ide és ide kattintva találjátok. 1. kép   2. kép   3.…..