Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-=[X]=--=[mate]=-

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GTA sorozatra rossz szavunk nem lehet, attól függetlenül igen szórakoztató bugokat és fejeket prezentál. Az első emberke az Adidas modelliskolán végzett, mimikája lenyűgöző.Küldte: D Shadow Következő képet Bence küldte. A sapka szövege elmond mindent. Aztán jöjjön egy…..
badsector nevű kommentelő nem semmi dolgot küldött nekem e-mailen! Egy régi 576 Kbyte (2002 10.szám) cikket kaptam beszkennelve!Nagy köszönet érte! A cikkben látható internetcímet ne keressétek meg, nincs értelme ;)Még a cikk írója is követeli a folytatást! Azért látványra…..
-=[X]=--=[mate]=- 2007.12.21 16:00:21
Minden ilyen videóval jobban szeretem a játékot :) Köszönöm Draco-nak a videót. Új videóhoz már megtaláltam a játékot, hétvégén elkezdem játszogatni, felvenni. Ehhez kapcsolódik a kérdésem. Van valakinek valami ötlete, hogy a Fraps miért nem akar egy ideje hangot felvenni?…..
Aki látta a Mesterlövész IV 3/4 videómat tudja, hogy Stellát bizony megszállta az ördög, és a fejével megmagyarázhatatlan dolgok történnek. "korogyi" egy hasonló, nagyon érdekes jelenetet fedezett fel a FIFA 08-ban, érdemes a bíróra figyelni! Köszönöm a videót!..
Két igen vicces jelenet 2008-as focis játékokból. Az első nem is biztos hogy bug, de teljesen mindegy, én igen jót kacagtam rajta. FIFA 08-ból van. Ezt még Illés Bé(n)la is belőtte volna :D Napokban bemutatok még egy igen érdekes hibát a FIFA 08-ból. A második meg a PES 2008-ból…..