Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pampus007

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt a T. Ház nálunk tiszteletét tevő képviselője megriadna, sietve leszögezem, nem az Ő T. Zsebe lesz átvilágítva valamilyen mobilalkalmazással. Bár... talán ez is megérne egy misét. Lássuk, manapság hogyan is lehet megvédeni kedvenc mobileszközünk képernyőjét a…..
pampus007 2013.10.10 19:20:33
@meglivorn: 7 nap alatt megérkezik, szép és jó!!! :-)

dbrand.com/purchase/nexus-4/
A Microsoft/Nokia kétfejű sasáról, ha mást nem is lehet elmondani, az biztos, hogy néha egész jó reklámokat raknak össze. Most egy nagyon mulatságos kisfilmmel próbálják rábírni egyszerre az iPhone és az Android tulajokat is, hogy dobják el az ócska régit, és inkább vegyenek…..
pampus007 2013.04.30 18:13:06
@Tomi from Space: És minyire igazuk van!!! :-)
Hozzánk is elért a HTC One X frissített változata, melyet ugyan még tavaly dobtak piacra, de mivel az M7-re még várnunk kell, egyelőre ez a modell a tajvaniak palettájának abszolút csúcsa. Az elődhöz képest viszonylag kevés ponton nyújt újat a One X+,  lapozás után kiderül,…..
Mint már sokan tudjátok a Samsung elkezdte az SGS II széria ICS frissítését. Meglepő módon kiemelt szerepet kapott pár európai ország, közöttük Magyarország is, így elsők között vagyunk, akik megkapják a legfrissebb Android operációs rendszert. Első körben a kártyafüggetlen…..