Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PMagdi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NIlINV Átalakulás 2017.05.18 22:56:49
Mikor karácsonyi ajándék gyanánt megkaptam Édesanyámtól, még nem tudtam, hogy mikor lesz hozzá elég akaratom, hogy megcsináljam. Sokszor nézegettem a dobozát, tudtam, hogy mi van benne, hogy nagyon szigorú az étrend és kőkemény kilenc nap vár rám, de megéri. Ultimátumot adtam magamnak. Húsvét után…..
Amikor már azt hitte volna az ember, hogy mindent, te tényleg mindent elmondott, leírt, megélt az X-Faktorral kapcsolatban, akkor a műsor húzott egy olyat, hogy egy félsüket bohóc adta a másikat harminc centis faszkorbáccsal. És gigára mentek, keményen, hiszen azt, hogy az ember egy…..
PMagdi 2012.12.09 13:02:23
@Tibor Gérnyi: Erről beszélek.
PMagdi 2012.12.09 13:56:41
@Ramón: Ja, akkor értem, hogy mitől vagy ennyire hozzáértő és objektív.
PMagdi 2012.12.09 14:04:34
@Ramón: Még egy-két mondat kedves Ramón: röpke 2 óra alatt kétszer lebutáztál, egyszer leszerencsétleneztél és egyszer baromként tituláltál (mentségedre legyen mondva, hogy felvilágosult baromként! :)) - tényleg, mit is várjunk a közmédiától, ha ezt kapják a nézőktől?
Idedobják a koncot és beindul a csőcselék... - kezdem megérteni az olyan történeteket, amik arról szólnak, hogy lincseltek, kiközösítettek, hogy nyomásra aláztak...
Nincs értelme ezek szerint sem kritikákat olvasni, sem hozzászólni, mert csak elkeseredek. Inkább megyek énekelni a barátaimmal.
  Egy kép és más semmi.  A motívumok itthonról messzire elérnek. Mit szólsz Nicole Kidman ruhájához? ..