Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrMojo

0 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevallom csak mostanában, a sokadik évad környékén kukkantottam bele az Észbontók című magyar kvíz-show néhány epizódjába (mert egy ismerősöm beszélt róla hitetlenkedve) és azonnal leesett az állam. Miután felszedtem a szőnyegről nem tudtam megállapítani, hogy mit érzek: egyszerre voltam ledöbbent,…..
Vannak olyan amerikai sorozatok (Dallas, Vészhelyzet, Rabszolgasors, stb), melyek úgy épültek be a magyar néplélekbe, hogy arra igazán logikus magyarázat nem nagyon akad. Ilyen az USA-ban 1990-95 között vetített Northern exposure, amit Miért éppen Alaszka? címmel 1994-től vetített szépen sorban a…..
Szólj anyának! Csókolom, Anyuka! 2018.08.31 05:15:00
Piri mama, milyen tortát hoztál Öcsi szülinapjára? Amilyet ANYÁD mondott! „A mai napon megérkezett anyósom. 86796 gramm, és 1570 mm. Legalább ti fogadjátok szeretettel! Én addig egy Valium-MagneB6-pálinka-latte koktélt kérek!” – hívott ma reggel a barátnőm...
MrMojo 2018.09.01 10:59:43
@Ménár Atya: én is!! :-D
Az én anyósom jó fej nagyon, egyedül a rendhagyó logisztikai megoldásaitól kapok agyfaszt! Szuper tupper tálra a teteje helyett tányér, zárható doboz helyett mély tányér + zacskó kombó a tésztának , folyékony lötyit kistanyér + lábasfedő együttesével a hűtőbe, meg akármit süt, főz, minden receptet elmond szóban, mintha érdekelne v meg tudnám jegyezni, pedig pasi létemre szoktam főzőcskézni.
Folytatódik az HBO-n a Trónok Harca, ezúttal is kibeszéljük az epizód legfontosabb témáit. Ha még nem látta az epizódot az ne kattintson a tovább mögé...
A Leviatán ébredését még a nagy tavaszi könyv vásárlásom alkalmával szereztem be, a kisebb toronyból pedig ezt, és John Scalzi Vének Háborúját hagytam utoljára, mert úgy voltam vele, azt a sorozatot veszem meg előbb és olvasom tovább, ami jobban tetszik. A leviatán kiütéssel…..
Ki ne gondolna vissza jó szívvel a gimis, ifjúsági sorozatokra? Azokra az intrikában és szerelmekben gazdag, könnyed, az élet "nagy" kérdéseit tinédzser fejjel feszegető, főként iskolákra lokalizált, minimum 5-10 évvel idősebb színészekkel játszó sorozatokra? Amikért akkoriban - letöltés és…..
Minibréking!! Egy lelkes filmrajongó kiszivárogtatta Tarantino eredeti kívánságlistáját a Ponyvaregény szereplőit illetően. A dokumentum számos érdekességet rejt, úgyhogy ugorjunk is neki, egyesével! TÖKFEJ (Pumpkin) A film nyitójelenete szinte azonnal legendássá vált. Az…..
Elsőre azt mondanám, hogy nem. Messze is van, sokba is kerül, fárasztó stb - sokáig lehetne sorolni miért nem. Ellenérvként viszont ott van a hét választható táv, - köztük a 7050 m-es szintkülönbségével Európa legkeményebbnek tartott extrém távja -, gyönyörű környezet,…..
comment:com A nap képe 2013.12.10 14:00:00
A True Detective-nek nemcsak az előzetesei, a plakátja is stílusos. Egyelőre 2014 legjobban várt újonca. Nálunk is lesz, egy nappal az amerikai bemutató után. ..
MrMojo 2013.12.10 14:20:31
MrMojo 2013.12.10 14:24:03
comment:com Hírek kévé mellé 2013.01.24 09:30:00
A TBS berendelte a Bam’s Bad Ass Game Show című vetélkedőt, amiben a jelentkezőknek úgy kell kérdésekre válaszolniuk, hogy közben Jackass-jellegű mutatványokat is el kell végezniük.  Az ABC hivatalos Twitter-csatornát indított Joss Whedon S.H.I.E.L.D. című…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.12.04 09:30:00
Egy új felmérés eredménye szerint minden idők legjobb sitcomja a Seinfeld, Jay Leno meg a legviccesebb tévés műsorvezető. A sorozatos listán a Jóbarátok harmadik, az első hétbe pedig a 30 Rock is belefért. 11 milliós nézettséget hozott a The Walking Dead midseason fináléja…..
MrMojo 2012.12.12 11:29:18
@sixx: :-(
nekem nem jelenik meg a kép...
MrMojo 2012.12.13 22:26:27
@sixx: :-) most már én sem!
eddig nem látszott a kép (Denise), ezért kérdeztem, hogy hol van.
most meg ott figyel...
comment:com Hírek kávé mellé 2012.10.02 10:00:00
Tegnap volt ötven éve, hogy elindult a tévében a Tonight Show Johnny Carsonnal. A talkshow-k világának jelenlegi helyzetéről, pontosabban a Jimmy Kimmel vs. David Letterman vs. Jay Leno csatáról Index anyánkon írtunk nemrégiben. George RR Martin azt nyilatkozta az MTV-nek, hogy a…..
MrMojo 2012.10.02 17:42:52
@Ingorion: jaja, az 5. végén azon gondolkodtam, hoyg kiátkozom!
:-)
Szerencse, hogy teljesen fogalmatlan embereket vesznek fel a viszonteladói T-pontokba, így néha elég 5x bemenni, hogy megváltoztassanak egy adatot. Naiv ügyfél lassan fél éve küzd, hogy megkapja a számlákat a saján címén: Szeretném a T-PONT tudtára adni kb.5hónapja az önök…..
Sylvester Stallone a 80-as évek akciófilmjei előtt kívánt tisztelegni a The Expendables-szel, műve sikert aratott. Bejelentette a folytatást, de a forgatókönyvet Ken Kaufmanra és Richard Wenkre bízta, a rendezői székbe Simon Westet ültette. Leszerződtette Jean-Claude Van Damme-ot,…..
MrMojo 2012.05.04 09:53:17
@hitman1071: ott a pont!
nem műalkotás készült, nem kell sokat elemeznie a sok "májer-esztétának".
szórakoztatni akar a VHS korszak hangulatában. Ehehz összeszedtek mindenkit. Ennyi!
MrMojo egész újlipótvárosi társasházának lakásonként 50000 ezer forintot kellene befizetnie a Díjbeszedőnek. 5 éven keresztül ugyanis egyik szolgáltató sem volt hajlandó kikapcsolni a villanyt/gázt a gondnoki lakásban, pedig többször is jelezték az illegális lakásfoglalást…..
MrMojo 2012.04.19 14:42:47
@aMegmondóEmber: köszönöm a konstruktív hozzászólást!
MrMojo 2012.04.19 14:50:13
@gabba: Az ELMŰ addig érdekelt, amíg az ő saját vezetéke/elosztója van érintve (elnézést, nem ismerem a vonatkozó szakkifejezéseket). Vagyis vagy a teljes házat vágja le a hálózatról, vagy semmit. Az, hoyg a házon belül ki milyen formában használja, nem érdekli őket. Van egy mellékmérő az ex-gondnoki lakásban, aminek a fogyasztását nem fizeti senki, többek között ezt terhelték rá a társasházra illetve a lakókra
MrMojo 2012.04.19 14:55:43
@Dr.Zomboss: nem vitatkozni illetve provokálni akarok! Az első kilakoltatási moratórium (tudomásunk szerint) védte őket, legalábbis a végrehajtó erre hivatkozott. Előtte pedig (a közös képviselő szerint) rendőer sem hívhattunk. Tudom, hogy sok hibát elkövettünk mi is az elmúlt időben, (többek között, hogy nem váltottuk le hamarabb a tehetetlen és töketlen közös képviseletet), de ezen változtatni már nem tudunk. Most a jelenlegi helyzetre keresek megoldást, mert gyomorforgatónak tartom, hogy én fizessek azért, mert más jogalap nélkül lakott valahol, ahol rezsit nem fizetett, bérleti díjat sem, kukázásból élt, ezért a szemétszállítási díj 2-szerese a normálisnak, bejárat úgy néz ki és bűzlik mint egy szeméttelep, és nincs (nem is volt) semmi eszköz a kezünkben ezen változtatni...
Izgalmas interjú került ki ma hajnalban az LFG.HU-ra (leánykori nevén RPG.HU): a Tűz és jég dala-ciklus régi-új fordítója, a Varjak lakomájával bemutatkozó Novák Gábor mesél benne arról, hogyan kötött ki a Battletech-regények és közel 80 másik könyv után George R. R. Martin…..
A TNT belép a belga piacra, és ha már így történt, egy kellemes kis felhajtással jelentették be az örömteli eseményt: egy kisváros főterére kitettek egy pódiumot piros gombbal és egy felirattal, miszerint ha dráma kell, nyomd meg a gombot. S lőn. A találatért köszönet Svennek. ..
MrMojo 2012.04.12 12:00:55
A nap szereposztó híre mindenképpen az, hogy Jimmy Smits beszáll a Sons of Anarchy-ba, hogy annyi jófiú után végre a tévében is eljátszhasson egy igazi seggfejet. Az ötödik évadát előkészítő FX-sorozatban Smits Neron “Nero” Padillát személyesíti majd meg, egy latino…..
comment:com A nap képe 2012.04.06 10:41:00
Easter is Coming! Akinek elsőre nem esik le a poén, segítség a hajtás után. (via DeviantArt) ..
MrMojo 2012.04.06 16:02:20
@▲ ▲ ▲: de akkor a kommented is...!
comment:com Hírek kávé mellé 2012.03.13 09:30:00
A nap híre: a Homeland és a Dexter szeptember 30-án tér vissza a Showtime műsorára. Nahát, Britney Spears beintett Simon Cowell tízmilliós ajánlatára, és csak húszér' hajlandó beszállni az X Factorba. Tíz sorozat, ami nagyobb szünetet tartott, mint a Mad Men. Les…..
MrMojo 2012.03.13 10:17:19
Ügyvédje szerint hatmillió dollár (1,3 milliárd forint) járna a Született feleségek volt színésznőjének, Nicollette Sheridannek, akit a szerdán megkezdődött per dokumentumai szerint a tévésorozat alkotója előbb megütött, majd kiírt a sorozatból. A Los Angelesben folyó…..
VLM-ék hiába küldték vissza bontatlanul a fényterápiás lámpát a Zepternek, menet közben kiderült, hogy azt már a Budapest Banknál hitelezik nekik. Lehet, hogy a rendelés lemondása után nem kellett volna átvenni a csomagot?Bő két évvel ezelőtt kezdődött az ügy. Édesanyám…..
Már a köztévére költözés előtt lehetett tudni, hogy Fábry Sándor, az RTL csütörtök estéjének egyik állandó darabja átalakítja műsora formátumát, sokkal kevésbé lesz bulváros, inkább értékeket próbál közvetíteni - bármit is jelentsen ez Fábry esetében. A megújult…..
MrMojo 2012.02.16 11:51:43
@mrmojorisin: Kérem vissza a nick-emet!
:-)
comment:com Hírek kávé mellé 2012.01.23 15:00:00
A délutáni kávé jótékony hatásairól legendákat mesélnek az albán hegyiemberek. Mától képek is lesznek a hírblokkban. Na jó, egy. De az mindig. Tényleg.Ethan Zohn, a Survivor Africa nyertese jól reagál a kemoterápiára, és non-Hodgkin limfómája szépen visszahúzódik,…..