Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MenTal

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HorrorHatár Térerő 2014.09.11 22:11:21
A Micimackó ment a YouTube-ról a kisfiúk tabletjén, amikor megszűnt a mobilnet. „Az Őrségben sok helyen nincsen hálózat”, mondta a volánnál Apu, és borostás arcán egyszerre látszott a fényes okosság meg a jó kirándulás okozta szimpla öröm, ahogy belenézett a…..
Túl vagyunk a Windows 8.1-es ráncfelvarráson, és még fél év sem telt el, de máris érkeznek az új pletykák az egyelőre Threshold (küszöb, kezdet) kódnéven futó következő verzióról, amit egyszer majd talán 8.2 verziószámmal fogunk megkapni. Ha esetleg valaki úgy gondolná, a…..
Szórakoztató tesztre bukkantam nemrég a New York Times egyik blogjában. Fekete-fehér képekből állították össze, amelyek csupán az emberi arc szemvonalának csíkját mutatják. Modellek vagy sztárfotók részletei ezek, alattuk pedig négy opcióból kiválaszthatja a drága olvasó,…..
Anett90 kérésének eleget téve megkerestem a reklámügynökséget, a Blue Hive nevű londoni céget, és megérdeklődtem, hogy mit lehet tudni a zenéről. Íme a reklám:     A zene kifejezetten a reklámhoz készült, az ügynökség egy Soundtree nevű céggel dolgoztatott. Az…..