Regisztráció Blogot indítok
Adatok
húsevő

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Minden étkezésed tartalmazzon teljes értékű fehérjét! A tápanyagok közül a fehérje a legfontosabb. Fehérjék nélkül nincs növekedés, nincs gyógyulás.A fehérjék aminosavakból épülnek fel, húszféle aminosav létezik. Az állati eredetű élelmiszerek (hús, hal,…..
húsevő 2012.03.15 18:22:30
Jó régi ez a blog, véletlenül találtam rá, miközben a fehérjékről olvasgattam. Vega sportolókról annyit, hogy Carl Lewis rekordjára Asafa Powell háromszor vert rá, akiről köztudott, hogy Big Mac a kedvenc étele, Usain Boltról nem is beszélve :)) dailyrunningtips.com/training/usain-bolt-diet-food/ aki az első világrekordját egy Mekiben ünnepelte :)). Ennyit a húrról és a gyors kajáról. Amúgy javasolnám, hogy a gyorsétterem ellenzők nézzenek szét egyszer egy McDonaldsban, meg fognak lepődni, hogy milyen kevés kövér ember jár oda. A fentebb felsorolt nem egészen fél tucat vega-sportolóval szemben több ezer sikeres és egészséges atléta van, aki húsevő.

Egyetértek a tej káros mivoltával, mert nagyon megemeli az inzulin szintet ezért a hasnyálmirigyet feleslegesen terheli. Ugyan úgy felejtős a gyümölcsök nagy része, mert a legújabb kutatások szerint a szervezet nem ismeri fel a fruktózt és gyakorlatilag azonnal zsírként elraktározza. Ilyen szempontból például a narancs egyik legrosszabb választás, mert megemeli az inzulint, ami egy építő hormon, és a semmire nem való fruktózból zsírt épít :)) Legtöbb gyümölcsevő ezért néz úgy ki, mint aki benéz: csont és zsír. Izom nem sok van rajtuk, mivel ahhoz fehérje kell, és bizony a narancsban, banánban és a répában nem sok van :( Tejsavó fehérje nem emeli meg az inzulint, és a csirkemell sem.