Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dj.soma

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Mint ahogyan az BKV szolgáltatásait rendszeresen  igénybe vevőknek az elmúlt időben feltűnhetett, egyre kevesebb járművön hallhatjuk az átszállási lehetőségeket, többek között a cég zászlóshajóinak számító Combino villamosokon sem mondják már be…..
dj.soma 2007.10.31 23:49:54
Magyarországon gondolt már valaki a másikra? Mert én nem hiszem el hogy ennyire idióták vagyunk. Rengetek olyan ember van aki látássérült vagyis nem lát, nekik például tökéletes minden tájékoztatás a tömegközlekedésen. A látássérült embereknek segítség kell nem hátráltatás. Őket könnyen kihasználják.
Vagy gondoljon bele egy szülő amikor gyermekét először engedi haza tömegközlekedéssel. Haza fog találni? Tudja hol kell le szállni?
Vagy idősebb emberekre gondolt valaki? Sokszor oda jönnek meg kérdezni hogy jó felé megy-e?
Külföldi utasainkra se gondol senki. Elég furcsa nép vagyunk ám! Nem kedveljük saját magunkat sem se a külföldieket! Ha valaki követi a híreket nap mint nap ezekről nem hallott vagy csak nem akar tudomást venni róla! Szóval először mindenkinek a saját háza táján kellene rendet tennie úgy gondolom. És kérdezem én a sok kocsi, teherautó,motor,kamion stb. zaja,bűze senkit nem zavar? Ebbe a kicsi országban fog mindenki meg fulladni szerintem. Csak nézzen körbe mindenki mennyi olyan dolog van ami zavaró tényező és amikor haza megy vesse papírra.
Amikor a bkv-ra nem lehet le ülni mert tiszta retek minden, szegény csövesek össze hugyozzák, koszos kézzel tapogatják szét a kocsikat, fogókat, evés után meg hánynak is!
De nem csak velük van a probléma hanem minden olyan emberrel aki tönkretesz, rongál, vagy egyszerűen nem érdekli semmi.
Vagy a koszos lábát teszi fel a másik székre jól beletörli a koszos cipőjét a székbe, mint aki jól végezte dolgát.
Vagy a rágógumi beledörzsőöése a székbe amibe szintén mi ülünk bele.
Szóval ezt még lehetne fokozni de ezt majd legközelebb.
Jó utazást mindenkinek!!!