Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pkT

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Awwwwwww már, hogy csókolnám össze a kis nyugodt fejecskéjét!!! Hát lehet ilyen szépen tűrni, jóóój?! ..
pkT 2014.07.10 20:32:21
@tavasz17: Ez téves. Nagyon ritkán kapnak a macskák hőgutát, ahhoz már nagyon extrém meleg kell. Télen egész nap fekszenek a tűzforró radiátoron, amin te 15 másodpercig nem tudod a kezedet ott tartani.
A macska nem lihegéssel "izzad", ez igaz. Hanem a tappancsán keresztül.

De viszont a 95%-uk gyűlöli a vizet, nagyon csodálkozom, hogy ilyen békésen tűri :D Én egyszer vizes kézzel megsimogattam a saját macskám, már attól minden baja volt meg napokra megsértődött.
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! Szánalmas állásajánlatok „rovatotokba” ajánlanám a következő álláshirdetést, amin pár hete akadt meg a szemem. Korábban már olvastam párszor, hogy az érettségi helyét lassan átveszi a diploma, ami elég szomorú. Szerény véleményem…..
Lélek Totem Félelmek - I. rész 2012.04.26 01:40:00
  "Ha befogadod a félelmeidet, azzal az élettől való undort és a céltalanságot öleled kebledre. Megszabadulni vagy uralkodni felettük egyenlő az elméd és a tested, lelked szabadságával. Haditerve ellened a megtévesztés és illúzió: - Megtévesztés: bármikor képes…..
Lélek Totem Elrugaszkodás 2012.04.06 21:43:00
  "Ne ess kétségbe az ismeretlentől, az mindig is jelen volt az életedben. Tedd számodra ismerté."   Életünk során egyszer vagy többször mind megélünk olyan korszakokat, amikor az életünk hirtelen és radikálisan átalakul, vagy más felé tolódik.Ez lehet…..
Nem azt jelenti az érzelmeid feletti kontroll, hogy nem érzel semmit és nincs hatással rád semmi külső és belső esemény. Érzelmeinktől függetlennek annyit jelent, hogy képesek vagyunk megélni őket, befogadni a tanítást mit hordoznak, majd elengedni őket. Áramoljon át rajtad,…..
Lélek Totem Változás 2012.03.22 11:31:00
Sziasztok!Értesítlek titeket, hogy hamarosan jelentősebb változás fog történni a bloggal. Kérlek, legyetek türelemmel, megéri várni :)Előreláthatólag ez körülbelül egy hétig fog tartani, de igyekszem hamarabb, pár napon belül véghezvinni.Valamint, lehetőséget nyújtok társ…..
Lélek Totem Menekülés 2012.03.19 06:54:00
  Ha képtelen vagy megbocsájtani tévedéseid, hibáidat önmagad felé és bünteted magad, soha nem lehetsz szabad. Szabadnak lenni annyit jelent, hogy elfogadod, erősíted önmagad szeretetét, amit készen állsz mások felé sugározni. Harmóniát teremtesz magadban, harmóniát…..
Lélek Totem Félelem a csendtől 2012.03.17 18:33:00
Végre megjött a tavasz, nagyon kellemes az idő. Úgy döntöttem, hogy ezt a lehetőséget meglovagolom és kabát nélkül, napsütésben kimegyek a természetbe kicsit feltöltődni.A közelben, ahol élek van egy kisebb erdő, ami remekül ki van alakítva természetjárásra, padokkal,…..
Lélek Totem A blog 2012.03.16 19:42:00
Megszületett hát az első bejegyzés, ami bemutatóként szolgál a továbbiakra. Nem egyszerű egy blogot elindítani, főleg írni bele, úgy írni, hogy azért mégiscsak publicitásról van szó és bárkihez elérhet.  Azért valljuk be, legtöbben nem feltétlen önmaguknak indítanak…..