Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cty

31 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És újra itt... Időrendben leírom a történteket, talán így könnyebb Nekem is és Nektek is... Tíz nap történése egy blogbejegyzésbe besűrítve: 2012. október 29. - Kilenc órára volt időpontunk foglalva a XV. kerületi Önkormányzatba, hogy elintézzük a "Teljes hatályú…..
Hogy miért lett ez a cím? Nos, hát a mai nap fordulópont lett az Életünkben... Elmesélem... Csütörtökön a doktor bácsink adott beutalót az Uzsoki Kórház-ba, UH-ra és CTG-re. Apukám bevitt kocsival, Anyukám bekísért. Minden a legnagyobb rendben volt. Megismerkedtem a dokimmal,…..
Rég írtam, hát itt az alkalom... Nemrég estem be a bejárati ajtón, a legutóbbi dokijárat is megvolt... Pénteken töltöm be a 36. hetemet, így időszerűvé vált az első CTG vizsgálat. Hát ez a mai napon megtörtént... A nőgyógyászom hipercuki volt, ismét kellemeset csalódtam a…..
Újra itten vagyok, ahogy azt ígértem. Ma végre megjött a nőgyógyászom is az éves szabadságáról és fogadott... Szívhangok rendben voltak, jó volt hallani a két lurkónkat... A fiúnk már megközelítőleg két kilós, a kislányunk kicsit kisebb, de ez eddig is így volt. Azt mondta…..
Hát ismét itt vagyok. Sok minden változott. Kerek egy hete hivatalosan is veszélyeztetett terhes vagyok, ami annyit tesz, hogy szülésig ágynyugalom és táppénz... Igyekszem is kihasználni, de hát sok tényező közrejátszik, hogy ez vagy sikerüljön, vagy nem. Múlthét kedden elmentem…..
Cty 2012.09.11 00:38:08
@NaNa: Akár... Bár majd ha készül fotó, Te tudsz majd engem felismerni. :)
Hát ezen a mai napon is túl vagyunk... A lényeg, hogy minden rendben, és ezzel le is lőttem a poént, és oda az izgalom... De inkább, minthogy bármi baj legyen. Hát elmesélem részletesen... Nődokimhoz volt időpontom... Múlthéten voltam egy órás terheléses vérvételen és…..
Hát megint itt... Rég írtam, így a mostani bejegyzés sok apróságról fog szólni... Sok minden nem változott, a két kis lurkó egyre aktívabb és egyre jobban érzem, ahogy mocorognak, gondolom mert már "szűkösebb" a hely nekik odabent... Mindennap köszönök nekik a nap első…..
Hát újra itt vagyok... Amióta megtudtuk a babák nemét, azóta csak a pénzt költöm... Az enyémet és a páromét is előszeretettel csapolom... De igyekszem spórolósan, szóval nem azt hinni, hogy burzsujok vagyunk. Már egy csomó mindent megvettünk és kaptunk eddig is, hát ez a hét…..
És eljött a nagy nap... Elmentünk, hazaértünk, leültem a gép elé... Iszonyat meleg volt, de ez a nap mindent megért... És most jöjjenek a részletek... :) Tipikus kismamás kelés... Még 10 perc, még 10 perc, még 10 perc... Nah, ezt játszottam 8:00-tól 8:50-ig, aztán erőt vettünk…..
Hát kicsit sűrűk a napok, de végre géphez jutottam... Szóval...  Kedd reggel 7 óra... Csipog a telefonom, lenyomom, egy "szundi" belefér - szokásos... 7:10. Felkelünk párommal, gyors kutyaséta, összekészülődés, papírok, ruhák és indulás... Buszra felszállunk, légkondis…..
Cty 2012.06.26 00:13:39
@NaNa: Igen, az Uzsokiban. Azt mondták, hogy ha komplikáció lép fel, csak akkor visznek át a SOTE-ra. De bízom benne, minden rendben lesz. :)
Éljenek a borongós hétköznapok... Sok minden történt az elmúlt pár napban. Vettünk babakocsit például. Hát a panellakásokat nem az ikres családoknak tervezték, az egyszer biztos. No mindegy, majd csak megbirkózunk ezzel is, ahogy minden mással... Telnek a hétköznapok, és most…..
Majdnem elaludtam a váróban, mire sorra kerültem, de bírtam a gyűrődést... Most meg már a jó hírek miatt nem vagyok egyáltalán álmos és fáradt... Holnap reggel megyek AFP vérvételre, június 18-ára lesznek meg az eredmények, és azokkal június 19-én megyek 18 hetes genetikai…..
Telnek-múlnak a napok, a hetek, és lassan a hónapok is. Ma töltöttem be a 16. hetemet. Pöttömkék nagyon jól vannak, már érzem őket és néha olyan, mintha ficánkolnának. Nem tudom milyen érzés az, mikor rúgnak, de néha furcsa érzésem van, lehet hogy ez már olyasmi vagy éppen…..
Ígértem írok, hát itt vagyok. Voltam tegnap dokinál. Minden rendben van, 8,4 és 8,7 centisek a kicsik, ficánkolnak a jólétben. Doktorúr szerint nagyobbak, mint ilyen korban a magzatok, de ez nem baj, sőt... 40 dekát szedtem fel és 8 centivel nagyobb a pocakkörfogatom... Mondtam a…..
Újra itt... Amióta megvolt a 12 hetes genetikai ultrahang, nem történt Velem semmi extra. Kerekedem, de nem látványosan, inkább a mindennapi mozgásban érzem. Már hajolni nem tudok, feszül a pocakom. Sokszor érzem úgy, mintha fel lennék puffadva, pedig nem. Biztos Pöttömkék…..
És eljött a nap, amit annyira vártam... Izgatottan, szétizgulva az agyamat. Elmesélem a napi napot, aztán kaptok egy kis ízelítőt a Kovács ikrekből... :) Reggel 5:40 kelés... Nah, jó, bevallom, egy 10 perces "szundi" még belefért, de az is úgy, hogy Édesanyám hívott mobilon, hogy…..
Holnap itt fogok tartani, betöltöm a 12. hetet. És hétfőig várakozás, akkor megyek genetikai ultrahangra... Az elmúlt két napom ádáz ellenségemnek se kívánom, de mindegy, egyszer fenn, egyszer lenn. Testileg jól vagyok, csak fáradt, de az nonstop. Már megy a baráti körben a…..
Ismét itt... A pocakom növekszik, bár nem látványosan, de én érzem, hogy egyre keményebb... Az émelygés és hányinger már reggeli órákra koncentrálódik. Ezen kívül csak az aluszékonyság, fáradtság jellemez a 12. hetemet megkezdve. Május 7-én megyek genetikai ultrahangra,…..
Hát ma sokat mászkáltam. Reggel elmentem a vérvételem leletéért, aztán elvittem a háziorvoshoz, aztán elmentem a védőnőhöz, majd a végén elmentem a nőgyógyászhoz. Mindenhol minden rendben volt. Holnap időpontot kell kérnem az Uzsoki kórházban a 12 hetes genetikai ultrahangra,…..
Túl vagyunk párommal a nagy bejelentéseken, mindenki iszonyat cukin fogadta, és mindenki gratulált. Baráti kör, családtagok, szerettek, fontos emberek. Nagyon izgulok, hogy jövőhét csütörtökön mit mondd a doki, akkor megyek vissza ultrahangra. Remélem még mindig ketten vannak és…..
Nem ígérem, hogy mindennap írni tudok, de most, hogy kicsit több időm volt magamra, így ide tudtam ülni sokszor. Jól vagyok, a holtponton túl vagyok, most már nem olyan nehéz a mindennap elviselése. Eléggé összejöttek a dolgok, a terhességi tünetekhez párosult egy kis allergia,…..
Nah, hát kedd óta is sok minden történt Velem... EKG-n túl vagyok, minden rendben, vérvételre jövőhét szerdán megyek, a védőnőt hétfőn hívnom kell telefonon, és ma voltam fogászaton. Lesz 1-2 dolog, de a doktornő azt mondta, hogy ha betöltöm a 3. hónapot, utána kezdjünk csak…..
Terhességi naplóm A nagy hír... 2012.04.11 15:24:00
Eltűntem... Nem véletlenül... Az allergiám a tetőfokára hágott, köhögéssel és lázzal párosult... Én, netfüggő ember kb. 5 napja az e-mailjeimet se olvastam el... No de mindegy, a blog nem erről szól. Nagy tortúrán vagyok túl. Részletesen elmesélem. Édesanyám felajánlotta,…..
Terhességi naplóm Újra itt... 2012.03.30 14:31:00
Hát az elmúlt pár napban a létező összes tünetet produkálom... Émelygek, hányok, ingerlékeny, aluszékony, fáradékony vagyok, rosszakat álmodok, nyom és szorít minden, ha bő, akkor is és tele van a nem létező tököm a hasztalan napokkal és halmozódnak a házimunkák és…..
..