Regisztráció Blogot indítok
Adatok
webfejlesztő

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Schmitt-ügy végre értelmes téma a magyar közéletben. Írnak róla sok mindent, írják, hogy úgysem fog magától távozni az elnök, meg hogy ez egy ilyen ország, vagy hogy a politikai következmény mindig több, mint a jogi. Mindenkinek igaza van. Szerintem Schmitt lemond, hiszen…..
Ugye még mindenki emlékszik, mekkora a foskolódáscunamit váltott ki a világ legnagyobb lehúzása (aka. az sms igazi ára) bejegyzés. A hitetlenek leellenőrizhetik, hogy Ausztriában 15x olcsóbb egy sms, mint nálunk, szerződés és hűségidő nélkül! A telefonálás csak 8x, a…..
Kárpáti András a Pécsi Tudományegyetem oktatója a Schmitt plagizált dolgozatát vizsgáló bizottság ítélete után a következőt írta a személyes facebook oldalán."Számos szakdolgozat-, tdk- és doktori-bírálat megírása után bejelentem: mától, 2012. március 27-ikétől…..
webfejlesztő 2012.03.28 12:17:07
@online távmunkás: Ez nem szokás kérdése. Még mindig a mi munkánkból élnek, másból nem tudnak, mert dolgozni nyilván egyik se fog. Ha ezt a támogatást megszüntetjük, automatikus takarodás az okozat. Ha nem adunk nekik pénzt, nincs mit elharácsolni. Kapis?
webfejlesztő 2012.03.28 12:40:05
@online távmunkás: Ha meg kell győzni az embereket, mert maguktól nem látnak, akkor úgyis mindegy. Tényleg tökmindegy. Akkor a következő olyan helyzetben, amikor a belső morális értékeknek kéne útmutatónak lenniük, úgyis elbax-szák. A meggyőzött embernek ugyanis nincs SAJÁT moralitása, csak kölcsönvett. Szóval nem meggyőzök, csak jelzem, hogy van ilyen szemlélet is a sok más között, amit a többi kommentelő vall.
Vajon hogyan készültek Manhattan évtizedek óta álló felhőkarcolói? Milyen volt a sziget látképe az Empire State Building vagy a Chrysler Building megépítése előtt? A háromrészes sorozat első részében képekkel mutatjuk be a huszadik század első harmadának manhattani…..
webfejlesztő 2012.03.22 18:14:55
2012. június 8-án elkezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság. Új sorozatunkban szépen sorba vesszük a résztvevő országokat, és mindenfajta feltétel nélkül gyűlöljük őket. Mert mi ilyenek vagyunk, minden ország utálatunk tárgya, pláne, ha EB-n is szerepelnek a köcsögök!…..
Kikapós német feleség, akit kielégítetlenül vet ki az ágy magából, mert a férj az alvást választja helyette. A feszültség levezetéseképpen cigi a fürdőben. Snitt, ujjszopás, ujjazás, nyalás, miközben a szék nyikorog a testek alatt, az izmos fehér vádli pedig főszerepet kap.…..
webfejlesztő 2012.03.20 13:49:00
Jonathan Ive valószínűleg minden idők egyik legismertebb termékdizájnere. Az ő nevéhez kötődik az Apple egy sor formaterve: az iMac, a titánium és alumínum PowerBook G4, a PowerMac G4, a PowerMac G5, a G4 Cube, az iBook, a Mac Pro, a MacBook, a unibody MacBook Pro, a MacBook Air, az…..
webfejlesztő 2012.03.19 11:20:55
@a chinese lollipop man: "Ha az Apple megmaradt volna csak a számítógépgyártásnál, ma már valószínűleg nem létezne."

azért létezne, bár nem lenne 600 dolláros részvényárfolyama. Igazából azért mindig stabilabban lehetett rajtuk dolgozni, mint a wineken, és a mac os tele van olyan funkciókkal, amik miatt nagyon kényelmes használni. az elmúlt években töretlenül fejlődtek az oprendszereik, aki használja, tudja.

az IBM processzor lecserélése viszont nagyon rosszat tett a használatnak. főleg a nagy teljesítmény-igény lebegőpontos számításoknak. nem tudom, hogy ez teszteken kijön-e, de aki sokat használ pl photoshopot, az tudja, hogy a régi G procik ultra jól muzsikáltak.
Előző bejegyzésemben már írtam arról, hogy stratégia nélkül nem megy ( A weben mindenki könnyen meggazdagodhat (de még könnyebben el is bukhat...) ). Az online megjelenés nem egyenlő egy jó weblappal és nem egyenlő egy Google Adwords kampánnyal sem. Sokkal komplexebb és átfogóbb…..
INGYENES• Gportal • Mindenki Lapja• Okhost.eu + FTP, PHP, MYSQL• Neobase.hu + FTP, PHP, MYSQL• 000a.biz • Eb2a.com  INGYENES ÉS REKLÁMMENTES • Tárhely.biz  + FTP, PHP, MYSQL• Hungaria Host  + FTP, PHP, MYSQL•…..
SzerverNet Új Év, Új Akció 2009.01.06 12:09:00
Cégünk a 2009-es évre új kedveményes akciókkal várja ügyfeleit.Fél éves hűségnyilatkozat esetén két hét ingyenes hosztingot adunk ajándékba ügyfeleinknek,egy éves hűségnyilatkozat esetében pedig egy hónap ingyenes hosztingot adunk ajándékba.További akcióinkról a…..
Ridley Scott a Szárnyas fejvadász óta nem rendezett sci-fit, de annál nagyobb örömmel dirigált régmúltban játszódó alkotásokat. A Prometheust is másra akarta bízni, de a Fox fejesei Carl Erik Rinsch reklámfilmest gyorsan kiborították a rendezői székből és megmondták, hogy csak…..
webfejlesztő 2012.03.19 07:37:12