Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hexina32

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Cím! Véletlenül találtam rá erre az email címre.Megosztanám én is az én kálváriámat.Az a levél amit bemásolok az, amit már a betegjogi megyei szervezethez is elküldtem.Igaz válasz még nem érkezett de várom nagyon.   Tisztelt MESZK JNK Szolnok Megyei Területi…..
hexina32 2012.05.02 21:53:50
1.Az "ISTENNEK"titulált nővér valószínűleg triage beosztott volt,rajta kívűl még sok nővér dolgozott ott,nem feltétlen ő fog odamenni ha baj van.

2.Le is járhatott a munkaideje.

3.A mentőt az orvos hívja{nálunk legalábbis}.Ha sima betegszállításként lett leadva,akkor 24 óra a szállítási idő{nálunk van aki reggel van leadva és másnap délben viszik haza}

4.Zavartság,beszédzavar,epileptiform rosszullét sok minden tünete lehet{pl.TIA,amire a h.o. gondolt,agydaganat,meningitis és akár delírium vagy enyhe epilepsziás rosszullét tünete is{nem mindenki ájul és rángatózik}.stb....}tudomásom szerint lumbálpuntióval zárható ki illetve bizonyítható legjobban.

5.Nálunk a fertőzőn kezelik az agyhártyagyulladást nem az idegen.{Mert fertőző}

6.Én úgy állok a beteghez,hogy felmérem milyen .Ha lekezelő,arrogáns{nagyon-nagyon sok van ilyen}azt hiszi hogy ő mindent jobban tud és majd megmutatja nekem,hogy hol lakik a magyarok istene,azt egyszerűen"čsak"ˇbetegként kezelem.Aki normális na az kap beszélgetést,meghallgatást stb....
De senkinek nem fogok pitizni,sem valagot nyalni.
És mielőtt meggyanusítanátok,nem fogadok el hálapénzt.Azt szoktam modnai,hogy csak egy köszönömöt kérek,ha hazamegy és meg volt elégedve az ellátással amit adni tudtam.
Eddig még mindegyik{még az arrogáns is,mert időközben rájön,hogy nem vagyok az akinek gondolja a "nővéreket"}odaállt az ajtóba és hatalmas köszönömöt mondott.
Fényezés?
Lehet......

7.Nem vagyok iq light,kikérem magamnak és porszem sem,nálad lehet az alkalmazottak azok és nem tekinted őket embernek,de tényleg igaz,hogy annyit kapsz amennyit adsz.Majd rájössz.Vagy nem de az már a te bajod lesz HEVN.Minden út hozzánk vezet,szoktam volt mondani.
hexina32 2012.05.02 22:41:35
@jó lujza:

Ez így van.De nem képzelek magamról nagy dolgokat,csak ember maradok addig amíg lehet.
hexina32 2012.05.02 23:49:37
@Dr.laikus PhD:

Mintahogy nem minden meningitis kezdődik tarkómerevséggel és vadászkutyatartással.
Láttam épp elég meningitist,nem egy kaptafára volt húzva.És még csak a tünetek sem voltak egyformák,mert minden beteg más.

Triage-nak kell lennie.

A meningitist pedig akkor is fertőzőn kezelik.{nálunk,ismétlem}

amúgy teljesen mindegy mit magyarázol a betegnek.Lehet neki is el lett magyarázva,csak nem figyelt oda vagy neki nem ez jött le.Mint a betegek 80%-nak.Van aki azonnal felfogja,van aki később,van aki sosem.Na az ilyen kíván minden kissebb-nagyobb ügyben vért,hajtépést.
Megkövetem,ha igaza van,akkor jogos.Csak az a helyzet,hogy a betegek sok része sok mindent nem lát át,nem ért,hogy mi miért van,és hogy miért van úgy,ahogy, benne csak a jog van kialakítva.Neki jár,azonnal,most a legjobb.
Ha legközelebb a boltos néni csúnyán néz,mert nincs nála olyan szalámi ami nekem kellene,vagy nem törli le a szeletelőt,sok más után egész nap és délután azon szeretne nekem szeletelni{volt rajta egy kis vitánk,először el lettem hajtva az édesbe}akkor majd én is írok meg sóhajtozok.
mMost lehet írni,hogy nem mérhető össze a kettő de akkor én azt mondom,hogy de ,mert hiába magyaráztok akkor is jogom van rá.És nem megyek másik boltba,mert miért gyalogoljak 1 km-t,hanem addig járok a főnökség nyakára amíg ki nem rúgják....
Helló! A Szent Imre kórházban velem történtekről készült kicsiny összefoglalómat továbbítom:     Tisztelt Orvosigazgató! Tájékoztatom, hogy intézményükben 2012. március 11.-én kifejezett kérésem ellenére részesültem olyan kezelésben, ami nekem kárt okozott,…..
hexina32 2012.03.23 11:37:35
@Babette_: Nagyon meglepődnél,ha tudnád,hogy nekünk se nyalják fényesre a genitáliáinkat,ha orvoshoz megyünk,ritka kivétel ha hamarabb hívnak be,mint a várakozókat.
Ha be is hívnak az azért van,mert jelzem,hogy osztályról megyek és a kollégám egyedül nem tud elvinni egy 36 ágyas osztályt,mert akármikor történhet bármi.Ennek ellenére volt hogy végig vártam a sorom,nem nyűszítettem.
Amúgy miért csipi a szemed ha mégis?
Az áramosnak kedvezményes áram jár,a Mávosnak{családjának}ingyen jegy,a BKV-snak{családjának}ingyen jegy,az irodában dolgozónak,magas fizetés,cafetéria,büfé,ruhapénz.Önkormányzatnál ruhavásár,körömlakkozás,időhúzás,hülyének nézés.
És akkor nekünk ne járjon az hogy esetleg hamarabb megyek be 2 perccel mint mondjuk te.Mert még az sincs hogy a gyógyszertárban mondjuk kedvezményesebben kapok gyógyszert mert eü-s vagyok{mint fennt említett áramos,vizes stb...}
Nálunk kijelentették,hogy tudják hogy kevés az ember,tudják hogy ki vagyunk égve,de nem tudnak mit csinálni.Nincs ember.Aki meg van,akiket mostanában felveszünk az már azok akik sehova nem kellenek,mert nincs utánpótlás,kénytelenek vagyunk őket felvenni MERT NINCS választási lehetőség.
hexina32 2012.03.23 13:47:26
@macska69:

Ha állástalan és képzett nem valószínű hogy jó is.
Mert aki jó az nem állástalan.

Elnézést ha ismerősödről ban szó,de ez van.