Regisztráció Blogot indítok
Adatok
warriors of love

12 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazan vartuk hogy hazagyere. Tudod amikor tavol vagy akkor mindig azt hiszem ha visszatersz majd minden mas lesz. De nem lesz. Instruktalsz minket hogy.hogy eljunk takarekosan. Koszonjuk. Ennyi. A lanyod nem lattad egy hete...nem lett volna ra egy orad hogy egy kicsit eljatszottal volna vele.…..
Újabb fordulat a Normafa felé fogaskerekűzés közben durvuló downhilles és a biciklis körökben alacsony népszerűségnek örvendő sértett történetében: kiderült, hogyan született az önfeljelentő levél. Az előző részek tartalmából: G. Éva több budai internetes újságot…..
warriors of love 2014.03.26 20:36:53
@Serio: szivembol szoltal! En nem vagyok nagy biciklista mert csak 40km-t tekerek egy nap de a kerekagy meg a kis baratja nagyon felb..a az agyam. Hogy kepes arra ez a takony hogy egy anyat a sajat gyereke elott megalazzon, bantalmazzon...taposnam el az ilyen fergeket hogy irmagja se maradjon
Eminem - The Marshall Mathers LP 2(Universal) Az egész világ körömrágva várta, hogy minden idők egyik legsikeresebb rappere, Eminem visszatérjen a Marshall Mathers LP 2-vel, és olyat mutasson, amitől eláll a lélegzet. Slim Shady már régóta nem készített igazán ütős nagylemezt,…..
az elet az ilyen. kicsi vagy ... , probalkozol, boldog vagy es gondtalan az elet szep csupa mero moka es kacagas. talakozol mas emberekkel. megismered a szuleidet akiken az eleted mulik. az eleted az o kezukben van de te ezt nem tudod legalabbis ha a szuleid jol csinaljak a dolgukat akkor ezt nem…..
Két adás van hátra az RTL Klub őszének egyik újoncából: a csatorna ugyanis a kilencedik adás után leveszi műsoráról Sebestyén Balázs és Vadon János talkshowba ágyazott ökörködését. A hivatalos verzió alapján ebben semmi meglepő nincsen, kilenc részre terveztek, nem a…..
furcsa visszatekinteni az elmult evekre , mint kulonbozo allomasokra. mint egy lift ami a melybe visz. egyre lejjebb es lejebb... azt a reszt hogy tul sokat akarok vagy tenyleg nem kapom meg azt amire vagyom most ugorjuk at. volt ido mikor az amugy vidam lelkembe erezhetoen sotetseg koltozott de…..
azt mondjakhogy a romak csak bunozni tudnak es masra nem jok azt mondjak rad hogy primitiv barom vagy csak mert valosagshowt nezel es ez mar tenyleg az emberi szenny alja azt mondjak hogy mi magyarok vagyunk europa elitjei. mindenkinel tobbet erunk, mindenki felett allunk masok szarok. azt…..
az a ferfi ult csak orakon at a semmibe revedve es az eleten gondolkodott. addig ertelmetlennek tuno regi emlek-foszlanyokba kapaszkodva probalta osszerakni jelentektelen eletenek az egyes daarabjait. emlekezett amikor meg nem volt senkije. fiatal kolyok volt es mindennap elkepzelte hogy egyszer…..
Mar egy honapja nem lattalak...olyan erdekes szemelyiseg vagy,multkor kepes voltal hajnalba atkocsikazni az orszagot csak hogy lathass,most meg annyi munkad van hogy nincs ram egy orad hogy lathass.Megis mit akarsz tolem??Miert nem hagysz beken ha nem kellek??Mit ertesz azon,hogy tudod,hogy mennyire…..
 mi hányan hegynek fel futottunk , álmaink vezettek de hazugságokba  botlottunk , mig végül elfogyott a lábunk alol a talaj , mig az akadályok lekoptatták a cipönket .mikor a csúcsra értünk akkor láttuk hogy nem maradt senki mögöttünk. az évek és a sok küszködés…..
a marsrol jott az a lany de orosznak mondta magat. ugy tartjak hogy tanulni es a sajat eletet egy magasabb szintre emelni erkezett az endor bolygora ahol szepen epitgette a karrierjet egy ewok tejuzemben. ugy tunt megtalalta a boldogsagat idegen honban. egy szep galaktikus uzemi napon mikoron a…..
warriors of love 2012.03.20 20:23:35
Na akkor szeretnek hozza szolni az irottakhoz..
Elsonek is egy paraszt vagy!!
Masodszorra gyava!!
Sajnalom ha feladtad a szerelembe vetett hited,nem kellett volna.Nem hiszem hogy jot teszel azzal akarkinek is ha egyutt vagy a paroddal erzelmek nelkul.Plane nem a gyerekednek.
Emberek vagyunk es hibazunk,azt hiszem ezzel egyet ertessz.
Soha ne feledd el hogy a gyermeked a peldadat fogja kovetni...szerelem nelkuli kapcsolat.
Ne tedd!!Joggal kerdezheted,akkor hagyjam el oket es azt a peldat fogja latni,hogy a csalad nem szent??
Nem!!Megtanitod neki,hogy minden ember megerdemli a boldogsagot,es hogy kuzdjon is megerte.
Tudod az emberek 90 szazaleka koveti el ugyanezt a hibat.Vele maradok a gyerekem miatt.Azt hiszitek most milyen jok vagytok a csaladotokkal,pedig ellenkezoleg..ezt gyavasagnak hivjak..nem ahhoz kell erö hogy maradj,az konnyu...hanem hogy valassz egy akar jobbat.
Soha nem ertettem,miert jo az a gyereknek,ha latja a szuleit boldogtalanoknak.Amikor anyu es apu mar nem mosolyognak egymasra es a vacsorak csendben zajlanak vagy eppen ellenkezoleg,tul hangosan.
Miert gondoljak az emberek tobbsege,hogy ha nincs a gyermeke mellett mar rossz szulo.
Az hogy apukaja vagy a gyermekednek meg nem jelenti azt hogy megszuntel ferfinak lenni.
Igen,lehet hogy mar elhagytad egy gyermekedet egyszer,de tudod mit??En hiszem,hogy az a gyermek ugyanugy szeret,mintha mellette lennel,es nem mondja azt senkinek amikor felno,hogy az en apam elhagyott engem.Mert hiszem hogy te jo apa vagy,meg akkor is varosok valasztanak el benneteket.
Ez az igazi apasag!!
De ez termeszetesen az en velemenyem.
Mindennek elott,legyel mindig öszinte.
Beszelj a paroddal,mondd el neki mit erzel,add meg neki a lehetoseget,hogy valasszon es hogy valtozzon a jo erdekeben.Minden ember megerdemli azt hogy megtudjak,megis milyen eletet elnek igazabol.
Ha pedig,nem valtozik a helyzet,erosen gondolkodj el a boldogsag fogalmam!
Attol meg hogy nem vagy az anyaval,az nem azt jelenti,hogy kevesbe szereted a gyermekedet,ez csak azt jelenti,hogy szereted onmagadat,es ez ami kihat majd a gyerekedre.
Tanitsd meg szeretni onmagat!
Nem az szamit hanyszor buksz el,hanem az,hogy hanyszor emelkedsz fel a talajrol..
Meg mondtam hogy talakozni fogunk,es ugy is lett.Nagyon hideg voltal amikor meglattal,de erztem a szivembe,hogy ez csak egy vedo pancel rajtad,mert most mar te is latod,hogy mennyire nem jatszom az erzeseimmel.Megkonnyebultem,hogy beszeltunk,vagy inkabb hogy megbeszeltuk a dolgokat...es tudod…..
 Nagyon sokat csalodtam az elmult honapokban...de meg mindig nem adtam fel.Hiszem,hogy en vagyok az a nö akire szuksege lehet,amit valoszinuleg tud is,csak vannak olyan akadalyok,amiket emberi sziv nem tud elkerulni es megoldani. Öszinte embernek tartom magam,es mindig az is voltam vele.Azt…..
ugyan az elet probal minket megtorni de mi meg ellenallunk. itt nem depresszios emberek fognak megnyilvanulni csak olyan erzo szivu jambor lelkek akiknek hatalmas tovis szalad a sziv alaku ujjaba. mi szeretunk szeretni ,,,egyszer talan majd hagynak is minket szeretni..
warriors of love 2012.03.16 18:20:02
Nagyon sokat csalodtam az elmult honapokban...de meg mindig nem adtam fel.Hiszem,hogy en vagyok az a nö akire szuksege lehet,amit valoszinuleg tud is,csak vannak olyan akadalyok,amiket emberi sziv nem tud elkerulni es megoldani.
Öszinte embernek tartom magam,es mindig az is voltam vele.
Azt hittem ö is az es megtalaltam azt az embert akivel boldog lehetek.Tudom,hogy semmi sem tart örökke,a szerelem sem...de megmarad a szeretet amit en sokkal jobban megbecsulok.

Mindenki probalja belem sujkolni,hogy adjam fel...de akkor sajat magamat adnam fel...amig egy kicsi remeny van,addig nem tudom es nem akarom,meg akkor is ha mar lassan a szivem szakad meg.Mindenki kerdezi tölem,te szereted a fajdalmat??
Ki szereti a fajdalmat öszinten..nem,nem szeretem a fajdalmat,de hiszek valamiben amit nem szeretnek feladni,csak ha mar ö mondja.Ugyanakkor megkell talalnom az egyensulyt a jo es a rossz kozott.
Örökke nem szenvedhetek...

Nagyon nehez most nekem,nagyon nagyot csalodtam benned,cserbenhagytal.
Most pedig azon agyalok egesznap,hogy mit kezdjek az eletemmel.Persze megy tovabb,tisztaban vagyok vele,az agyam tudja,a szivemben pedig akkora fajdalom van,hogy szurja a mellkasom egesznap.Legszivesebben sirnek es orditanek,de nem tehetem meg mert az azt jelentene,hogy feladtalak.
Nem hiszem el,hogy minden amit mondtal es minden amiben hittem,csak egy hazugsag volt.
En tenyleg hittem bennunk,elhagytam a csaladomat hogy veled lehessek egyszer,mert akkora volt a beled vetett hitem.
Es most mi maradt...semmi,egyedul hagytal es a legszornyubb hogy fogalmad sincs rola mekkora fajdalmat okoztal nekem,hatalmasat.
Azt hiszem meg soha nem voltam ilyen maganyos es elveszett eletemben.
Minden ejszaka remalmaim vannak,egy nyugodt percem sincs.Semmire nem tudok koncentralni,mert egyfolytaban ezt kerdezem töled:Hogy tehetted ezt velem,amikor jobban szerettelek az eletemnel is.
Minden ejszaka a remalmok ebresztenek fel,majd amikor nagy nehezen vissza alszom,csak egy ujjabb fajdalmas remalomba kergetem magam.
A napplaok...na igen...uresek,jelentektelenek,fajdalmasak.
A vicc pedig,hogy meg mindig bizom benned,vagy inkabb magamban.
Nagyon bizom magamban es remelem ez soha nem fog megvaltozni akarmi is tortenjen velem az eletben.

Nem vagyok jatekos,amit gondolok,ki mondom,miert nem lehet ez megbecsulni??Miert kell a hazugsag es az amitas, a jatek??

Megerdemlem a jot!
Bizony addig nem szallok le rolad,amig ember nem leszel es közlöd a szemembe az igazsagot.Mert megerdemlem...mindent megtettem erted,a minimum az,hogy most mar öszinte vagy velem.
Nem foglak beken hagyni amig nem hallom a te szadbol amit hallanom kell!!Nem uszod meg ilyen könnyeden!Nem tunok el,ugy mintha nem is adtam volna fel az eletemet erted.

Nem erdekel mit gondolnak rolam az emberek,en tudom ki vagyok,es ennel nincs fontosabb,a többi csak reszlet kerdes.

Tehat keszulj,mert talalkozni fogunk es akkor mar nem hazudhatsz tobbet