Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Playerblog

126 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A német Festo cég automatizálással és ipari robotok gyártásával foglalkozik, erőforrásaik egy részét azonban olyan munkába fektetik, amiről minden férfi álmodik. Nem elég, hogy csúcstechnológiájú távirányítós robotokat fejlesztenek, de ezek a maguk nemében igazi…..
Egy autópálya is lehet érdekes, ha erdővel borítják be, és egy hatsávos út is lehet szép, ha spirálisan kanyarodik felfelé. A praktikum és a mérnöki fantázia találkozása néha hihetetlenül látványos dolgokat eredményez, ahogy azt a cikkünkben szereplő nyolc, lenyűgöző…..
A Dan John által képviselt öt alapvető mozdulat legszokatlanabb eleme a cipelés, vagy másképpen a súlyhordás. Ennek a hétköznapi mozgásnak a változatai ismerősek lehetnek az erősember-versenyekről, mint a farmerjárás (farmer's carry) vagy koffercipelés. A képlet egyszerű: fel…..
Közel húsz éve jártam arra utoljára, így két héttel ezelőtt kapva kaptunk az alkalmon, hogy ellátogassunk az Európa és Ázsia határán fekvő dübörgő metropolisba, Isztambulba. Az egykori Bizánc semmit sem vesztett akkori fényéből, talán csak a márkás boltok és a feltűnően…..
Háztartásunk tele van villamos fogyasztókkal. Vajon ezek közül hányat éri meg lecserélni egy energiatakarékosabbra? Ennek kiderítéséhez először megnézzük, milyen módszerrel számolhatjuk ki azt, hogy megéri-e a csere, majd pedig sorra vesszük a ház jelentősebb…..
A Lonely Planet kiadó szerint ezek 2013-ban a világ legjobb túra útvonalai.  11. Fitz Roy Trek, Argentína. 38 km, 4+ nap. Patagónia legszebb útvonala ez Fitz Royt kerülő túraútvonal. Szürreális hegyek között, hihetetlenül tiszta tavak partján túrázhatunk, nem kell félni…..
A tunyulásnak vége, ha befejezted a Player átböngészését, neki is foghatsz a mozgásnak. Erősítés, zsírégetés, formában tartás a fegyencedzéstől a súlyzós edzésig. Öt mozdulat jön azoknak, akik már nem csak ismerkednek a fitnesszel, és egy nagyon fontos elv: ne daraboljuk fel…..
A via ferrata, vagy klettersteig túrák valahol a hegyi túrázás és a profi sziklamászás között vannak. Olyanok vállalkozzanak rá, akik egy átlagos kirándulásnál nagyobb kihívást keresnek, és nem riadnak vissza a magasságtól vagy a meredek sziklafalaktól. Az eredmény pedig…..
Amikor a Sony bejelentette, hogy számozott epizód helyett egy multiplay-örömökkel telepakolt alcímes részben küldi újra csatába a God of War ókori szuperemberét, gyanakodni kezdtünk. Attól féltünk, hogy a legendásan magas színvonalú egyjátékos örömök áldozatul esnek egy…..
Bárki bármit mond, elmebeteg élmény mozivásznon FIFÁ-zni vagy a 3D-ben Killzone-t játszani. És még csak nem is elérhetetlen, hiszen meglepően olcsón juthatsz hozzá egy egész moziteremhez. Megalomán-e vagy? Képtelen vagy megelégedni a 120 centis LED-tévéd méretével, amikor…..
Az Apple-ről ebben a hónapban valami olyasmi derült ki, amit nehéz felfogni, pláne a helyén kezelni: nem tudta elkölteni a pénzét. Mintha az állam elkezdené visszafizetni a polgároknak az államkincstár tartalmát, mert túlcsordult, közben mentegetőzne, hogy szívesen költene ő, de…..
A küldjön ön is hipsztert Malmőbe-programunk gyakorlatilag az egész országnál kiverte a biztosítékot. Pedig lehet, hogy most döntöttünk jól? Egy felbőszült orksereg vehemenciájával hördült fel a szakma nagyobb része, amikor bejelentették, a közönség bizony…..
A természet lélegzetelállító műalkotásaival sosem lehet betelni – most a világ tíz leghosszabb folyóját mutatjuk be, melyek sivatagokat szelnek át, közben nevet változtatnak, országhatárokat jelölnek ki, tízszeresükre szélesednek vagy épp színt váltanak: a bámulatos vízi…..
Az elmúlt hónapok során sok publikáció látott napvilágot arról a feltételezésről, hogy kínai hackerek támadtak meg jelentős szervezeteket. A szakértők azonban figyelmeztetnek, hogy ezek az események a kémkedés kategóriába sorolandók, és nem szabad összekeverni őket a…..
Rock 'n' Roll Billboards of the Sunset Strip címmel jelent meg egy amerikai fotós, bizonyos Robert Landau könyve, melynek képei egy olyan korba kalauzolnak el minket, melyet már szinte elképzelni is nehéz. Albumok, melyek borítói örökké retinánkba égnek, hát még ha…..
Szálhámosok újra és újra felbukkannak környezetünkben, és a legváltozatosabb trükkökkel igyekeznek elvarázsolni és levenni minket a lábunkról. Úgy tűnik ez is  olyan ősi foglalkozás, amely - amíg a világ világ - mindig is fennmarad. Szélhámosok "sikeresen" eladták már…..
Egy énekesnő és egy banda, akikről kiderült, bizony más tollával ékeskednek. Playback-huszárok, akik eltűntek a süllyesztőben, de valamiért még mindig a felszínen tudtak maradni. Olvass az eltűnt "énekesekről"!..
Keira Knightley neve talán neked sem az első, ami beugrik a szexszimbólum szó hallatán, most mégis ő áll egy kisebb botrány kereszttüzében: a Chanellel készített reklámkampányát betiltották az Egyesült Királyságban. Nézd meg a betiltott reklámot a Playeren!..
Ha azt halljuk, elektromos autó, a legtöbbünknek először valószínűleg a Tesla Roadster, a Toyota Rav4 EV, vagy a hibrid Prius ugrik be, pedig az elektromos hajtást nem a Tesla és nem is a Toyota, de még csak nem is valamelyik német autógyártó használta először. Ami azt illeti, az…..
Az angol autógyártás csúcsát képviselő Aston Martin idén ünnepli alapításának századik évfordulóját, a Bertonénál pedig úgy gondolták, a jeles alkalmat egy igazán különleges autóval illene megünnepelni. A Bertone Jet 2+2 névre keresztelt kombi Aston Martin egy olyan világ…..
Nagyot robbant az itthoni mozikban az ötödik Die Hard, melynek jelentős részét hazánkban vették fel, így az ismerős lokációk mellett talán még a szalámiért siető szomszéd Juliska nénit is elkaphatod a háttérben. E jeles alkalomból összetoboroztuk tíz honfitársunkat, akiknek…..
Péntek reggel az oroszok néhány percig azt gondolhatták, hogy kis késéssel mégis eljött a decemberre ígért világvége, esetleg az USA egy némi fáziskéséssel elkezdte törleszteni a hidegháborús sérelmeket. Ez sem lett volna sokkal valószínűtlenebb, mint ami valójában…..
A magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya az idegőrlő Eb-küzdelmek után most a leukémiával harcol. Valentin-napon lett 48 éves, még nagyon sok és boldog születésnapot kívánunk neki. Olvass még többet Karl Erik Böhnről a Player.hu-n!..
A tulajdonosok és ott dolgozók sem számítottak ekkora tömegre, mikor február 13-án, egy esős délután pontban öt órakor – rejtély, miért – megnyitották a Bite Bakery Café még félkész és bizonyosan nem elég előre betekert pékáruval feltöltött kapuit. A magyar…..
Nincs humorérzéke, fejletlen a kapcsolatteremtő képessége, de szó szerint meg tud jegyezni 12 ezer könyvnyi információt. A Savant-szindróma az agy egyik csodája. Olvass el mindent erről a hihetetlen agyi "rendellenességről"!..