Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m01ra

4596 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
I love Budapest Nem megmondtam? 2014.05.12 09:12:32
Szóval munkahelyet váltanék, ha tudsz valamit, ne habozz szólni! A szolgáltató iparban nyomulok már 3 éve lassan, és bár nagyon penge vagyok az emberekkel való kapcsolattartásban és mindenkivel megtalálom a közös hangot, de sajnos van egy érzékeny pont a lelkemben, amit nagyon…..
I love Budapest ÉLEK! 2014.03.19 09:43:02
Na, hát, milyen átkozott is vagyok. De lehet, hogy mégsem.Már nem írtam több hónapja, ilyen nem volt 10 éve! Mindent tudni kellene, hogy mi történt, hát sok minden. Nyáron elkezdtem pszichológushoz járni, hogy kicsit fejlesszem magam, önismeret, satöbbi. Nagyon jó, csak elég…..
I love Budapest KEDD - <3 2013.08.13 09:44:12
Jaj, gyermekeim in the Úr! Most nagyon jól alakulnak a dolgok, Hulkkal úgy néz ki, hogy mégiscsak csodálatos együtt lakni, sőt, mi több!  Olvastam egy ilyet: "Téved, aki azt hiszi, hogy az előjáték a szex előtti pár perc simogatásban rejlik. Előjáték az egész közös…..
Szóval úgy fest, hogy összeköltözünk Hulkkal. Egyelőre vegyesek az érzelmeim. Eddig ha átjött és itt volt, az maga volt a program. De most itt lesz mindig, esténként ő a saját laptopján, én a gépemen, vagy olvasok, szóval félek attól, hogy ellaposodik a dolog... Rég vágytam…..
Hát, ez az idő is eljött, amikor egy hónapon át nem írtam semmit. Mekkora egy utolsó tróger vagyok, hogy fogom ezt a gyerekeimnek megmagyarázni??? Na akkor velősen a közepébe csapok! Volt egy kis krízis időszak, amikor Hulk sokat utazott, most is sokat utazik, de ez még az elején…..
(Há' mé' nem kurvul már el itt minden, megírom a bejegyzést kínkeservesen, aztán eltűnik? De mielőtt az ideg elkezdett volna rángatni, rányomtam a jó öreg vissza goNbra, és szerencsédre visszagyütt a szöveg. Alant.) Jaj, gyerekek, ez a kurva élet de rohanós! Nappalin csapatom a…..
Nehogy már februárban ne írjak! Na, a pártneremmel volt egy kicsit húzósabb időszak már megint, egyszerűen nem tudtunk érdemi időt egymással tölteni, ami egy idő után engem türelmetlenné tesz. Úgyhogy újabban haver-szeánszot szoktunk tartani, múlt hétvégén például…..
Babám külhonból nagy nehezen hazatért, cukifej voltam, és kimentem eléje a reptérre. Hát nem valami nagyon kaland a pusztán átrobogni a reptér felé, annak tudatában, hogy onnan sehova nem fogok felszállni, max - ha ennyi távollét után maradt még belőle valami - egy rózsaszín…..
Eddig ez az év elég nagy retek, gyerekek, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálam sehogy se alakulnak a dolgok, sőt. Szerintem ez egy lassú, erőltetett világvége. Például január elsejére a semmiből belázasodtam. És mivel én egy olyan ember vagyok, aki még pár éve is max évente…..
Ez az újévi üzenetem a világnak úgy általában. Sajnos a két bejegyzéssel korábban említett barátunk állapota súlyosbodik, ami felér egy katasztrófával. Reméltem, őszintén reméltem, hogy nem kell egy olyan világban családot alapítanom egyszer, ahol ilyen aljas, szemét, rohadt…..
Hát megtörtént. Annyira keményen elaludtam, hogy íhajjacsuhajja. 7-kor nyílik a munkahelyem a nagyközönség előtt, és 7:12-kor keltem fel az 5. nem fogadott hívás csörgésére, és onnantól 11 perc múlva bent voltam. Négyen álltak kint az utcán, plusz a kolléganőm, aki próbálta…..
I love Budapest VASÁRNAP - POWER! 2012.11.18 11:46:50
Jaj, gyerekek! Egy igazán nagyszerű és kiváló ismerősöm, nagyon hirtelen nagyon beteg lett. Érte aggódom. Dóri kedves, aranyos, szeretetteli nő, akinek mindenkihez van egy jó szava, aki tényleg úgy ölel meg, hogy érzed, hogy ez nem színjáték. Anyuka, igazi anyuka típus, és most…..
I love Budapest KEDD - Aludt tök 2012.10.30 08:59:22
Nem vagyok egy elalvós típus, de ma megtörtént; a 6:45-kor nyitandó 7:00 kezdődő munkahelyemre 7:05-re értem be, úgy, hogy 6:40-kor keltem. Hulk mondta, hogy Kicsikém, elaludtunk, 6:40-van, és mire a van-hoz ért, addigra én irgalmatlan káromkodások közepette felöltöztem és…..
I love Budapest HÉTFŐ - 39 2012.10.08 00:30:19
Éppen három perce vagyunk 39 hónaposak Hulkkal. Ő már szundikál, de én nem tudok aludni. A kemény hét után az egész hétvégét kb. alvással töltöttük, ami természetesen 5 és fél órával a hétfői ébredés előtt csap vissza. Remélem ismered azt igen népszerű angol szót,…..
Már hetek óta kuporgatok, hogy megvegyem ezt a mámorító géllakk-szettet, és ma végre megtörtént a nagy bevásárlás!Azóta - ne tudd meg! - pepecselek, pöcsölök, csapatom ezerrel, és azt kell mondjam, hogy kurva jó vagyok.Tudom, hogy ez igen furcsa, de nekem van egy ilyen bizarr…..
Ezzel várom a párhrhtnerem haza, ami nagyon remélem, hogy jól sikerül. Már 19 napja nem eszem cukrot és lisztet,  és ennek megfelelően főzök és sütök. Elég fáinul nyomom, csak még mindig nem vagyok manöken. Hol van ilyenkor az igazság?..
Sok a kihívás a munkámban, például nagy kihívás a fizetésemből fenntartani egy lakást egyedül. De most nehogy azt hidd, hogy panaszkodom, csak éppen vennem kellene őszi-téli cipőt, függönyt és kuktát. Nem tudod véletlenül, hogy mindezt hol tudnám megvenni max 900…..
Azt javasolják a nőgyógyászok, hogy a fogamzásgátlót bizony három évente illik felfüggeszteni három hónapra, hogy megnézzük, működnek-e még a dolgok. Hát nálam most jött el a szünet ideje. Be voltam / vagyok tojva, mert a legnagyobb rémálmom, hogy úgy leszek terhes, hogy azt…..
Hát a tóparti csőrözés elmaradt, mivel Hulk lebetegedett, így csak Dorkával vagy Palival lett volna lehetőségem csőrözni, de ez éppen akkor és ott nem jutott eszembe. Szóval megvolt az éves Legalja fesztivál, amit szigorúan 30-50 fős baráti körben töltünk el minden évben. Az…..
... remélem, hogy a tópartján fogok csőrözni a barátommal, kezemben egy hideg sörrel, testemen sok naptejjel, és az lesz a kérdés, hogy harmadjára is átússzam-e a tavat! Igen, jön az éves nagy szabadságom, ami azt jelenti, hogy 10 összefüggő napig nem fogok dolgozni, ilyen nem…..
Moira: hallod-e, ma megint kutyaszar volt az ajtóban úgyhogy most elővettem a kemény énem és behintőporoztam végig a fal mellett, hogy hátha a gazdi majd nem engedi oda mer asziszi hogy POTKÁNYMÉREG!! Hulk:  parasztok tudod mit szórj közé? erős…..
Nyugika, élek, nem vágták le a kezem, csak egy rohadt, tetű lusta vagyok, be is írtam magamnak az egyest, take it easy! Egyébként voltam Balatonon 3 napot, abból a főnapunkon mínusz 223123 fok volt. Andikával kb. olyanok voltunk, mint akik kórházban vannak, feküdtünk az ágyban, mert…..
Kemény napjaim voltak mostanában, egyelőre a meló, ami kiidegel, és az egy kicsit talán még jobban, hogy ha fogorvoshoz járok és kifizetem a rezsit, akkor kb. ott tartok, mint mikor nem volt munkám, és segélyt kaptam és nem fizettem rezsit és nem jártam fogorvoshoz. Csak akkor több…..
Nem is tudom, hogy el kellene-e mondanom, hogy van velem egy kis gond. Az apámra vagyok rettentő pipa, mert most jutott el az agyamig - nem is olyan régen -, hogy ő egy irdatlan nőcsábász. És a komolyan vehetetlensége okoz nekem mérhetetlen csalódást. Gyötrődöm. A szülőben csalódni…..
 Na, megint kiderült, hogy nem fiatalodom, no, nem volt ez egy ilyen egyszerű megállapítás.Mellettem éppen zajlik egy házibuli, és két dolog lebegett a szemem előtt:a) átmegyek, hogy ugyan, nyomassátok már halkabban a muzsikát, más holnap dolgozik.b) átmegyek egy üvegborral…..