Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kallisztó

0 bejegyzést írt és 158 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Blikk szerint még el sem kezdődött az X-Faktor új szériája, de Alföldi Róberttől máris mindenki retteg a meghallgatáson. A Nemzeti Színház volt igazgatója ugyanis kemény bírának bizonyul, és nem riad vissza attól hogy megmondja a véleményét egy-egy produkcióról.…..
   Lovas István úgy tudja, egy magát megnevezni nem kívánó olasz képviselő közlése alapján, hogy Viviane Reding Orbán Viktor elleni összeesküvést szőtt a Bilderberg konferencián. Nem az a kérdés, hogy Reding mit szőtt, hanem az, hogy ki tudhat "úgy", ebben az…..
A Mandinert ("polgári underground") megalakulása óta egy irritáló, dölyfös, felsőbbrendűségi tudattól vezérelt rettenetes önteltség, lenézés, kioktatás jellemezte a polgári oldal irányában is. Azonban a kormányváltás óta, de különösen az utóbbi…..
Az ELTE Társadalomtudományi Karának dékánja, Tausz Katalin közölte: súlyos etikai szakmai vétséget követett el Semjén Zsolt, a szakdolgozatával kapcsolatban. Mint ismeretes a HVG.hu előbb arról közölt cikket, Semjén Zsolt a Pázmányon írt szakdolgozata, majd pár nappal később…..
Megjöttek a hiénák. Gyülekeznek mind, ahányan csak vannak. A frissen alakult választói mozgalmat kerülgetik. Bele-bele marnak, s láthatóan cseppet sem félnek attól, hogy rúgással, pofonnal, haragos mordulással zavarják őket el. Ez az ő zsákmányuk. Ez az ő mozgalmuk. Ez a zsíros…..
Kallisztó 2012.10.26 14:40:18
@dr kíváncsivagyok: mert aki ilyen végletekig korrumpálódott arcokkal képes összeállni, az akármire is képes.
Fiskális restrikció. Szükséges kiigazítások. Egyenlegjavító intézkedések. Ha a szinonimákat keressük, széles fegyvertárral rendelkezik a „nem-megszorítások politikája”. Ettől függetlenül mindegyik kifejezés jelentéstartalma ugyanaz: megszorítások. Legyen szó bármilyen…..
Kallisztó 2012.10.25 18:09:56
@Kókadt-szegfű: Fölösleges itt verned magad. Egészen egyszerű a teendőd, vagyis a Fidesz miatt kicsit bonyolultabb, de majd időben értesítenek a Kubatov lista alapján, ne aggódj. Szóval, ha szerinted ennyire jól mennek a dologok az országban, akkor majd elsétálsz regisztrálni utána 2014-ben újra a Fideszre szavazol.
Aki a Milla tüntetését azzal a céllal kereste fel, hogy útmutatásra leljen az elmúlt hetek "ki kivel nem fog össze és ha mégis akkor miért nem" játszmája után, az nem csalódott. Bajnai csapata ismét profi teljesítményt nyújtott, ami komoly versenyelőnyhöz is juttathatja az…..
Kallisztó 2012.10.24 15:31:53
@tede: Egyelőre nem látszik semmi majd meglátjuk mi lesz.
Emlékeztetnélek arra is, amit sokan hajlamosak elfelejteni, hogy Orbán Viktor volt a leglibsibb libsi és lám, teltek az évek és a libsi Fideszből és vezetőjéből egy konzervatív szentfazék lett. Bár inkább most is csak konzervatívnak festi magát és valójában a nemzeti szocialista sokkal jobban illik rá. Mindenesetre, ha neki elfogadjuk, hogy megváltozhat, akkor másnál is el kell fogadnunk ugyanezt.
Kallisztó 2012.10.24 15:33:56
@nyugger100: Ez elvtelenség! Egy elvtelen szövetségenek és országnak nem lehet jövője.
Végre megtörtént amire oly sokan már annyira vártak, elmondta Bajnai Gordon a beszédét. Sok meglepetés nem érhetett bennünket, összefogást hirdetett, kijelölve saját magát annak vezetőjeként, hiszen az Orbán kormánynak mennie kell, és erre ez az egyetlen lehetőség. Ahhoz…..
Elolvastam a hisztit, amit lerendeztetek a szerdai poszt alatt, igazán szórakoztatóak voltatok. Belátom, a kommentelők nagy részének nem sikerült a feladatot megugrani, a sok rinya mellett nem értettétek meg, miért hoztuk simán a kötelezőt. Szájbarágó, sovinisztáknak.  Az…..
Ghostwriter A vég kezdete 2012.10.12 02:10:34
Nem kell nagy bölcsesség kijelenteni: Bajnai Gordon visszatérése korszakhatár lesz. 2012. október 23. után semmi sem lesz úgy, mint annak előtte. Bármit mondjon is majd beszédében a volt miniszterelnök, az a vég kezdete lesz. Csak épp azt nem tudjuk még, hogy kinek, vagy minek a…..
A múlt héten a Miniszterelnökség "Magyarország lakosságának tájékoztatása érdekében előre nem látható okból és rendkívüli sürgősséggel” hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárást írt ki, mivel "kiemelt fontossággal bír az állampolgárok időbeni…..
Szokatlanul erős állítással kezdem. Az elmúlt időszakban egyre inkább dolgozik bennem az a gondolat, hogy a kormányt félreismerik és félreértelmezik politikai ellenfelei: nem félelmetes, hanem időnként félelmetesen béna. Itt van például az előzetes regisztráció…..
Sajnos az alább olvasható írás igazságtartalma erősen megkérdőjelezhető. Szerzője a kommentekben felmerült kételyekre, kérdésekre napok óta nem válaszol, az email-címét, melyen keresztül a kapcsolatot tartottuk, megszüntette. Sajnálom a történteket, elsősorban azok miatt,…..
...inkább vágj bele! – ez Péter filozófiája, aki bele-, pontosabban nekivágott Hollandiának. Jó szakmával gyorsan sikerült munkát is találnia, aztán meg levelet írnia a blognak az ottani életről. Olvasás után ti jöttök a kommentekkel! TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál?…..
Kallisztó 2012.08.24 13:22:04
@LittleG.: Szia, nem szoktam ide írni, de még a régi szájton is olvasó voltam.
Szóval a túlparázásra reagálnék. Mi úgy végtunk neki, hogy kész életre megyünk ki, van B tervünk, ha az A nem jönne be, C (vagy inkább D, E...) tervnek pedig ott a hazatérés. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ilyen túlparázós lelek is neki tudnak vágni csak a személyiségből fakadóan több tervezést igényel a kivándorlás.
Kallisztó 2012.08.27 13:49:03
@LittleG.: @pappito: már leírta, hasonlóan.

@BTSzisz: @omfgomgzor: Abszolut lehet boldogulni diploma nélkül is! Számtalan olyan hirdetést láttam, persze nem Mo-n, ahol három opció van a feltételek között: szakirányú diploma VAGY végzettség VAGY bizonyíthatóan képes elvgezni a munkával járó feladatokat
LifeTILT Olimpiai Bajnokaink London 2012.08.02 06:40:25
Fantasztikus sportolók, kivételes tehetségek. Nem lehet mindenkiből olimpiai bajnok, de mindenkiből lehet határait feszegető céljaiért küzdő ember, a szó legnemesebb értelmében, csak véget nem érő kitartás és teljesítmény kell hozzá. A 157 fős magyar küldöttség adjon erőt…..
Könnyen lehet, hogy a mai posztért kapok majd hideget-meleget, de mégis kiteszem Judit levelét, mert azt gondolom, a blog olvasói és hozzászólói (vagyis Ti) számtalanszor bebizonyítottátok már, hogy igazi közösségként működtök. Márpedig itt most egy fiatal lány kér tanácsot,…..
Az anyák LifeTilt programja l. rész A Követendő Példák Miért van az, hogy némely babakocsit toló, pár hónapja szülő nő úgy néz ki, mint egy lenőtt hajú mocsári teknős ? A válasz egyszerű. Úgy gondolják megtehetik. Azt gondolják, hogy a szülés és a baba felmenti őket,…..
Kallisztó 2012.07.23 12:33:30
@kéklevél: Ebben van igazság! A facebook tele van családi idill babuci-mamuci-papuci képekkel és ez alapján ki lehet jelenteni, hogy a legtöbb esetben gyerekes bálnák pasija is bálna. Míg azok a nők akik gyerek után is hasonlítanak régi önmagukhoz normálisan kinéző férjjel rendelkeznek.

Abszolut létezik a férfi oldalon is a megvan a nő, mostmár mindegy hogy nézek ki hozzáállás, de a genetikai különbségek miatt a férfiaknál ez általánam később vezet undorító hájpacához, mint a nőknél
Görögország, Spanyolország, Portugália, Olaszország, Írország. Jellemzően ezeknek az államoknak a neve bukkan fel a médiában ha Európa válsága kerül szóba. Romló életszínvonal, növekvő munkanélküliség, csökkenő GDP, ingatag lábakon álló pénzügyi szektor, menekülő…..
Kallisztó 2012.06.25 10:52:07
@Kard: Valóban felháborító, hogy ilyen hazug szenzcióhajhász cikkel lehet haknizni az index címlapon.
Hihetetlen felelőtlenség azzal hitegetni az embereket, hogy a pénzügy irendszer összeomlása nem jár lakossági hatásokkal. Sőt, még örülni is kell neki, mert a csúnya, gonosz bankokat jól megszívatták, de a lakosság boldogan élhet...Naná, mint a mesében.
MÉgis mit gondolnak azok, akik tapsolnak az ötletnek, a ládagyár hogyan fizeti ki a beszállítóit, a munkavállalóit, az adóját, ha nincs bankrendszer? Vajon hány vállalkozás ment csődbe Izlandon? Vajn mekkora volt a munkanélküliség a meltdown után? És vajon örült-e a lakosság annak, hogy a betéteiknek csak 30%-át kapták vissz?? Persze erről a szerző elfelejt írni...
Most egy olyan téma következik, amelyet ti, olvasók fogtok megírni, mert én bizony ehhez nem értek (rosszmájúak mondanák: ehhez sem értesz :-), de egy kérdés akkor is felvetődik bennem, mint laikusban: tulajdonképpen minek kell nekünk ferihegyi gyorsvasút? Nem lenne elég egy…..
Kallisztó 2012.06.23 11:22:56
@is: Inkább merjünk akkorák lenni, amekkorák vagyunk! Ferihegy (khm...Liszt Ferenc Reptér)forgalma sehol sincs Schwecháthoz képest.
Kallisztó 2012.06.23 12:05:03
@tildy:): NEkem is! Nekem is építsenek vasutat, mer évente legalább 5 alkalommal használnám, igazán megtérülne az államnak a beruházás. Persze, mielőtt mondod, hogy jajde, én is ismerek még pár embert akik szintén ismernek párat és még hallottak is olyanok földikről, akiknek ez tök kényelmes lenne.

Komolyan...aranyzott hintó nem kéne csak neked!!?? Amúgy az is olcsóbb lenne, mint a ferihegyi vasút
Kallisztó 2012.06.23 12:36:09
@tildy:): Erről nyilván kellene egy hatástanulmány, (de ilyen nyugatias butaságokkal manapság nem szokás bajlódni), mert én cak a kongó Sky Court alapján azt tudom mondani, hogy ez most nem időszerű.

Azt szeritnem megoldják, hogy elég drága legyen a projekt egy tissztességes lopáshoz. Ha kell ide is ásnak alagutat vagy viaduktotn vezetik a vasutvonalat. :)
Lánczi Tamás miniszteri kabinetfőnök szíves közlése szerint „egy végletesen legyengített és szétzilált apparátust örökölt meg a kormányzat”. Egész eddig azt hittem, hogy az államigazgatás legtúlfizetettebb tisztviselője Lánczi kollégája, Megadja Gábor, de most…..
LifeTILT Slim3 Móni 50.nap -8.2 kg 2012.05.25 10:41:00
Móni  De rohadt nehéz ennek a beszámolónak nekilátni. Pedig már 1 hete elkezdtem írni, hogy mostanra befejezzem, de sikerült egy mondatot bepötyögni :) Kb a 40. nap körül a környezetem áttért a "de jól nézel ki"-ről az "úristen most már hagyd abba ne fogyj…..
Kallisztó 2012.05.26 09:49:44
@ajmfebulosz: Nyilván, de az ittenieknek tényleg sokkal szebb lett az arca a fogyástól. Régen láttam egy összeállítást olyan sztárokról, akik szerepek miatt híztak. Ott is az volt a végkövetkeztetés, hogy 5, 10, de akár még 15 kiló plusz is, leginkább az arcnak tesz rosszat. Akkor nem hittem el, mert sminkkel és photoshoppal ugye bármit be lehet bizonyítani, de itt nincs semmi ilyesmi.