Regisztráció Blogot indítok
Adatok
duba69

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A most következő bejegyzést rendhagyó módon nem én írtam, hanem egy kedves barátom Ivády István (Duba). Ha jól számolom, közel 10 éve ismerjük egymást, ami valljuk be nem kevés idő. Azt hittem valamelyest ismerem képességeit, de mint tudjuk, mindig érik meglepetések az embert. Szobám ablakából…..
duba69 2017.01.23 15:44:31
@zgábor: Igazán köszönöm. Örülök, ha nem csak én látom így. :)
Kahuna Rod pod - vau módra 2012.03.13 19:26:00
Feleim! Vajúdtak a hegyek és rod podot szültek. Mivel minden második nap, amikor a statisztikákat nézem, rá kell, hogy jöjjek, hogy a feederezés és a rodpod kapcsán téved ide minden második ember, ezért hallgatva a közösségi nyomásra az egyik legolvasottabb (és egyben…..
duba69 2012.03.20 19:13:29
@vau:
Akkor csak kell majd terveket csinálni, de minimum méretarányos skicceket. Adsz magadnak határidőt, vagy segítsek találni egy megfelelő dátumot? :o))))

Hello, hello! Ha már hosszabb lábak is lesznek, akkor lassan bukod a négy leszúrónyi súlyt! Vagy valamit félreértettem? :o)

Befordítható buzz barról:
Sekélyes elmémben egy olyasmi cucc vetődött fel, amit nem kell szétkapni használaton kívül. Illetve egy darabban lenne szállítási állapotában is. Hiirtelen úgy képzelném, hogy a buzz két félből állna, és szállításkor a jobb- és baloldali részét (egy a pod tengelyére merőleges tengely mentén) le lehetne hajtani. Használathoz pedig derékszögben mindkét felet felhajtani, ebben a helyzetben csavarral rögzíteni. Ez lehetőséget nyújtana akár arra is, hogy eltérő szögben lehessen rögzíteni a két felet. (Rövidebb picker bal oldalon - bal tartó a pod alja felé kb. 45-60 fokban rögzítve, míg jobb oldalon mondjuk egy feedernek a merőleges pozícióban fixált buzz fél tökéletes.)

Kapísi?

duba az agyamentinnovátor
duba69 2012.03.20 19:18:02
@vau: "Ja, mellesleg ha bizonyos súly felett van, akkor kidobom és újrakezdem :)"

Nem pocsékol a drága anyaggal! :o)))
Befutott konstrukciók anyagát megnézi, oszt' kopp.
Ne kelljen már minduntalan feltalálni a kereket! :o)))

duba a földhözragadt
Kahuna A nagy rodpod projekt 2008.08.19 20:04:00
Alighogy leírtam, Duba reagált, s ahogy Duba reagált, rájöttem, hogy ez milyen jó is lenne tulképp. Kezdők ne figyeljenek, csak akkor, ha kiderül, hogy tök olcsón össze lehet hozni (feltehetőleg nem): Feeder rod-podot fogok rajzolni! A projekt irányvonalai: - tekintve, hogy két…..
duba69 2012.03.14 13:00:36
@vau: Mielőtt leesztergáltatnád, azért a csőalapanyagokon elgondolkodnék! :o))))
duba aki részleteketakarlátni!!! :)