Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Monyócska

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!Teljes elkeseredésemben írok önöknek. 27 éves vagyok.Nem dohányzok/iszok/bulizok.Nincsen gyerekem.Van érettségi + angol,német nyelvtudás + takarító/pénztáros/bolti eladó szakma.Régen diákmunkáim is voltak.3 év takarítóként dolgoztam meg 3 év…..
Monyócska 2014.02.06 10:12:44
@midnight coder: egyetértek, érettségivel ki lehet törölni azt a bizonyost...ha nincs valami, amivel kitűnsz a többiek közül, már be sem hívnak- nyelvtudás, szakma, bármilyen OKJ, külföldi tapasztalat stb. Mondjuk elvileg a levélírónak 3 szakmája is van, valószínű a város trágya, ahol lakik.
Monyócska 2014.02.06 10:16:22
@midnight coder: ja bocs, azt elfelejtettem, hogy én vidéken és Pesten is keresek munkát, nem könnyebb Pesten se, legalábbis szerintem.
Monyócska 2014.02.06 10:22:28
@doktorötker: én is huszonéves vagyok és elmentem több helyre a 3 műszakos melóra, kb elküldtek, mert nem 8 általánosom van. Én két város között ingázok, az utolsó munkahelyemre 1,5 óra volt az út. Biztos olyan amúgy, amit te írsz, hogy válogat, de szerintem ebben a helyzetben nincs válogatási lehetőség.
 Tisztelt szerkesztőség!   A párom ügyében fordulok Önökhöz. Néhány hónappal ezelőtt kapott egy állást cégnél. Előtte pár hónapig munkanélküli volt, így nagyon örültünk, hogy itt sikeres volt. A cég akkor nagyon komoly és megbízható szervezetnek tűnt. Az…..
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Levelem témája nem a munkahelyi terror, hanem a munkanélküliség és annak következményei Magamról pár szóban: fiatal, angolul folyékonyan, németül alapfokon beszélő, középiskolai érettségivel rendelkező nő vagyok (tudom, Dunát lehetne…..
Monyócska 2013.06.10 13:39:32
@álfirkász: nem fognak elnézést kérni, nem is várom el tőlük. Mivel nyilvánvalóan van munkájuk és pénzük, így könnyen ítélkeznek mások felett- bár hozzáteszem, szerintem ez senkit nem jogosít fel arra, hogy elítéljen. Van, aki ezt csak akkor érti majd meg, ha hasonló helyzetbe kerül.
Monyócska 2013.06.10 13:44:42
@énis: tudtam róla, hogy így van,de sajnos arról már lecsúsztam valóban. Lakberendezés tényleg csak hobbi, elég nehéz rá építeni, mivel itthon ez a szakma szerintem eléggé belterjes - ilyen halandó mint én ritkán juthat el odaáig, hogy ebből pénzt is tudjon csinálni. Alapvetően rengeteg kapcsolat kell hozzá, nem beszélve a képzés tetemes áráról.
Monyócska 2013.06.11 18:06:50
@énis: kifogást az gyárt, aki nem akar dolgozni. Nekem pedig munkára van szükségem, amiből majd lesz pénzem, és akkor majd talán elkezdhetek gondolkozni hogy merre tovább.

Pénz nélkül nincs külföld,tanfolyam,semmi. Munka nélkül nem adnak hitelt. Az emberek pedig a mai világban nem adnak csak úgy kölcsön, akkor sem, ha van miből, a legtöbb embernek pedig nincs miből kölcsönadnia.

Aki pedig az utóbbi években nem lett munkanélküli, annak fogalma sincs arról, hogy mennyire vicc az egész munkakeresési folyamat.
Nem vagyok se megváltozott képességű,se diák,se dplomás, akkor kössem fel magam? Rohadt módon meg kell becsülni annak a munkáját, akinek ma még egyáltalán van ebben az országban...