Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buvohelyek.par.orara

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új búvóhely várja vendégeit pár órára vagy néhány napra Budapesten! Óbudán a Margit kórház mellett a San Marco utcában, a Selmeci utca közelében található a búvóhely. Képek Friss képek a képgalériában. Megközelítés Kattintson…..
 Frissítettük a weboldalunkon vendégeink bejegyzéseit a búvóhelyeken található "analóg", papír alapú vedégkönyveinkből.Megnézheti, ha eljön hozzánk!Búvóhely – Buda Kuckó, Vendégkönyv   Búvóhely - élmény 2012.04.18 11:11 Csodás élmény itt…..
  Búvóhely - Buda Kuckó Vendégkönyv Itt tesszük közzé - visszamenőleg is - a búvóhelyeinken található "off-line", azaz ténylegesen papír alapú vendégkönyveink (a többi vendég számára megtekinthetőnek szánt) bejegyzéseit - időrendi következettség nélkül…..
Már láthatók a Búvóhely - Buda Kuckó Margit II. új búvóhelyéről a friss képek.Óbudán a Margit kórház mellett, a Föld utca szomszédságában található a búvóhely. Képek Friss képek a képgalériában. Megközelítés Kattintson a térkép megtekintéséhez.…..
Érvényesség: visszavonásigÚj búvóhely akció munkanapokonHétfőtől péntekig: 4.500 Ft / 3 óraHétvégi akcióSzombat - vasárnap: 5.000 Ft / 4 óra (egy óra ingyenes)Éjszakai akció20-08 óra között 6.500,- FtEgész éjszakára, vagy 21 óránál későbbi időpontra való foglalás…..
Búvóhely - Buda Kuckó akciója március végéig: Akciós időtartam munkanapokon a búvóhelyeken délelőtt 4.000 Ft / 3 óra délután 4.000 Ft / 2 óra Hét eleji akció Hétfő - kedd - szerda délután 4.500 Ft / 3 óra Hétvégi akció Szombat - vasárnap: 5.000 Ft / 4…..
Búvóhely - Buda Kuckó bővülés! Új búvóhelyet nyitottunk Óbudán, szintén a Margit kórháznál, a Kiscelli utcában található búvóhelyünk közvetlen közelében, a Föld utca szomszédságában. Néhány jellemző az új búvóhelyről: félreeső, csendes utcában másfél szobás…..
Megtalálta a Buda Kuckót és jó helyen jár! Ha a következőket kereste: kedves kuckó diszkrét búvóhely romantikus találkahely bensőséges randi hely jó hangszigetelésű téglaépületben szerelmi fészek feltűnésmentes bejutás, zárt lépcsőház meghitt hely, ha van kivel, de nincs…..
buvohelyek.par.orara 2012.03.15 02:32:28
Új, törzsvendég rendszer a Buda Kuckónál!

Szeretne még diszkrétebben, kényelmesebben, kedvezőbben búvóhelyet?

Legyen a törzsvendégünk, ami könnyen elérhető.
Feltételek a honlapon.

Általános kedvezmények

postaládakulcsot adunk, a postaládába tesszük a lakáskulcsot a megbeszélt időpont előtt néhány perccel, így a lakás átvételekor találkoznunk sem kell (közöljük a kódot a lépcsőházba való bejutáshoz)
következésképpen nem kell pontosan érkeznie, késhet a körülmények szerint (a távozás megbeszélt időpontját ez nem befolyásolja)
elegendő távozáskor az asztalon hagyni az árat (kedvese korábban is érkezhet a postaládakulccsal)
éjszakai foglalás esetén a kulcsot nem kell átvenni 21 óráig (postaládakulcs)
díjmentes lemondás a foglalást megelőző nap 20 óráig (12 óra helyett)

Eseti, ebben a hónapban érvényes kedvezmények

alkalmanként 2 db üdítő térítésmentesen (400 Ft értékben)
alkalmanként 2 db csoki szelet térítésmentesen (400 Ft értékben)

Az eseti kedvezmények mértéke havonta változhat.

Az aktuális eseti kedvezményekről információ a lakásokban megtalálhatók.

Amennyiben a regisztrációnál megadja a privát e-mail címét, rendszeresen tájékoztatjuk az aktuális eseti kedvezményekről.

Reméljük hamarosan üdvözölhetjük elégedett törzsvendégeink között!

Buda Kuckó mottó

Pároknak kívánunk helyt adni a vágyaiknak, akik kiadó búvóhelyet, találkahelyet, randi kuckót, randi helyet, szobát keresnek egy órára, esetleg pár órára, akár órákra vagy szállást néhány napra Budapesten, ami kedvezőbb, mint egy hotel vagy panzió. Ha már van kivel, de még nincs hol, és ha kell egy lakás, megvan a megoldás! Irány a foglalás!

Még kedvezőbben és kényelmesebben!
Helyt adunk a vágyainak!