Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tatooo

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány nappal ezelőtt kaptam az információt, hogy egy hetven éves tanú elkülönült a szervezettől. Ezt megelőzően egy barátja tette ugyanezt, és még valószínűsíthető, hogy mások is követni fogják őket. Az adott személy több mint három évtizedet töltött a szervezetben,…..
Miként gondolkodnak a hírös város vénei? Előzmény itt: Quod licet Iovi, non licet bovi Folytatás: *** 2013. március 25. Szia Mari! Ahogyan ígértem utánanéztem a tombolával kapcsolatos információknak és megkérdeztem az érintett vén társaimat is, akiknek bővebb…..
tatooo 2013.04.01 19:57:09
@Vicarius: Jah és a színes drága plazmatévé, amit szintén áruházi sorsjeggyel nyert, láttam. Büszke tulajdonosa mutogatta nekem, amikor még azt hittem, jó emberek. Mondta sorban a paramétereit stb. Szóval biztosíthatlak, minde szó megtörtént ami itt le van írva. Inkább nézz bele a kiadványaidba. Nah majd ott találsz jó sok lejárató kampányt gonosz istenkáromló keresztény vallásokról meg elmebeteg hitehagyottakról. De ne zavarjon, hogy bennük a konkrétum még kevesebb, mint ez a kicenzúrázott (lábjegyzet: neveket megváltoztattuk) levélváltás.
tatooo 2013.04.01 20:23:52
@Vicarius: Húúújaj most lebuktam jaj nekem mi lesz velem. Nem összefogok Johova képviselői ellen, csak bántóan primitív a hozzáállásod kedves ismeretlen barátom. Konkrétat akarsz. Igen a szervezet tagja vagyok még, de már nem sokáig. Érted apuci? Elég konkrét voltam? Így már nem kacsa neked? Ugyanmár, ne röhögtess. Nem szimpi az igazság? Sorry, ez van. Túl sokat ismerek az igazságotokról és az igazságotok gyökeréről, ami hiteltelenné tesz téged meg a hozzád hasonló képmutató alakokat, akik itt kardoskodtok a tiltott zónában.
ha ismered a családomat, akkor nem hinnéd ezt.
tatooo 2013.04.05 00:27:35
@22év: Szia! Ne haragudj a késlekedésemre, csak kissé el vagyok havazva. Édesapám már látom válaszolt is helyettem. Talán az iskola honlapján vannak képek, de nem biztos.
Senkivel nem szeretek vitatkozni. Sem Vicariussal, sem mással. Nem kellett volna így túlreagálnom, kissé sértően fogalmaztam, de azt nem szeretem, ha valamiről tudom, hogy igaz, más meg hazugságnak titulálja, csak azért, mert a világképébe nem illik bele a sztori. Sajnos ezt váltja ki belőlem az, ha tipikus JT mentalitással találkozok: "ez kamu, mert a kiadványaink szerint ez nem történhetne meg", de nem támasztom alá semmivel a mondandómat, nem mutatok fel semmit, hogy bizonyítsam egy állítás valótlanságát.. Ezt váltja ki belőlem az, ha valaki védi azokat az ún. rejtekeket a szél ellen, akik képesek voltak még nálam is bepróbálkozni, hogy bemószeroljam a saját apám a koncepciós perükben ( ahogy azt említettem), csak hogy végre nyugodtan hatalmaskodhassanak. Akiknek már azt sem hiszem el, ha kérdeznek valakit....
Emlékeztek? "Építünk saját kongresszusi termet, hogy olcsóbb legyen, mintha mindig bérelnénk..." Bővebben a témáról ebben a cikkben és az alatta lévő kommentekben olvashatsz. ..
tatooo 2013.02.03 23:36:03
@little one: @reboot: A Biblia szerint Jézus sokat tanult a földi élete során elszenvedett megaláztatásokból, így olyan főpappá vált, aki együtt tud érezni hús-vér tökéletlen emberekkel...no nem mintha azelőtt nem tudott volna, de így kapott egy kis pluszt. Személyesen megtapasztalta, amit a követői is el kell hogy viseljenek.
Lehet hogy a főmuftiknak a Bételből nem ártana egy kis terepismeret. Hadd osztogassák be a szerény fizetésüket a meló mellett. Talán ráeszmélnek arra, h de rohadt drága minden, mennyivel nehezebb kint élni, mint amikor az üvegbúrájukban kinyalják e popójukat.
Virago_1000 védőbeszéde, amit a bírói bizottság előtt mondott el: » Védőbeszéd «..
Az, hogy a Vezető Testület ilyen furcsán kezelte a Máté 24:45-tel kapcsolatos „új értelmezést”, nem marad észrevétlen  Sokak számára, akik már jó ideje kapcsolatban vannak Jehova Tanúival, ennek a cikknek a címe felháborítónak fog tűnni – talán egyenesen…..
tatooo 2012.11.24 21:20:00
@Válassz!: Kedves Válassz! Neked ilyen gyenge a felfogóképességed, vagy csak tetteted ezt? Nem arról van szó itt momentán, ha észrevetted esetleg- hogy melyik weboldal számít a szenttehén társulatod szerint annak, ami elfogadható isten előtt! Csak a puszta tényállás van feltüntetve, hogy le vagytok maradva mint a borravaló! Vágod? Amúgy nem tudom miért okoskodsz itt a fejeddel egy olyan helyen, ahol szenttehén társulatod szerint tilos lenned! Rettenetesen idegesítő a 100%nyi tanú-logikád is, amikor értelmes válaszok helyett kitérsz és próbálsz süketeléssel ferdíteni...Ember! Nézel Te tükörbe? Itt okoskodsz, ahol tilos, amit ha megtudna a Hű akkor repülnél mint retkes macska? Nem szoktam kommentelni itt, de ezt már ki kellett írnom. Amúgy akárki is vagy Válassz, nem szándékom senkit megbántani de gondolkozz már úgy, ahogy el van várva tőled (alias hitehagyott oldalon tilos lenni), vagy akkor ne képmutatóskodj és játszd a bogyódat, csűrve-csavarva a szavakat. Byby
Az ördög egyszer a barátjával sétált. Megpillantottak egy embert, aki éppen lehajolt, és felvett valamit az útról. - Mit talált ez az ember? - kérdezte az ördögtől a barátja. - Az igazság egy darabját - válaszolta az ördög. - És nem zavar ez téged? - kérdezte a barát -…..
tatooo 2012.08.20 16:14:57
@sefatias: Erre mondják azt, hogy az a legjobb hazugság, ami a legközelebb van az igazsághoz...
A szektáknak sok problémájuk akad a kimagyarázással. Ilyen problémák például a tantétel beli változtatások, amelyek olyan világvége próféciákból erednek, amelyek elhasaltak és ez kínos helyzetbe hozta őket. A becsületes, őszinte emberek beismerik a hibájukat és kész. A…..
A gonosz rabszolga   Mi a helyzet annak a rabszolgának az alakjával, akit ugyanabban a példázatban találunk, aki, ahelyett, hogy hűséges és értelmes lenne, hűtlennek bizonyul? Ezt olvassuk:   „De ha az a gonosz rabszolga azt mondaná valamikor is a szívében: »Késik az én…..
tatooo 2012.05.15 18:16:53
@küzdő: Az elhúzódó várakozás beteggé teszi a szívet... Most akkor kis is generálja bennünk a várakozást? Mindjárt itt van még egy kicsit tarts ki, már csak évek/hónapok/hetek kérdése. De sok előadást lehetett erről hallani régebben, meg most is, csak kicsit burkoltabban. Ha ezeket az előadásokat Jehova mondatta el, akkor úgy néz ki, hogy tévedett, de vajon Ő, vagy a VT ítélte meg rosszul, hogy hol is áll az idők sodrában? Most már értem, miért van annyi beteg szívű, depressziós személy a mi gyülekezetünkben is...
                    Sziasztok! Én 1992 óta vagyok Jehova Tanúja. De. Mivel pilóta vagyok és járom a világot és látok sok mindent ezért úgy gondolom, hogy az értelmi képességemet nem szeretném a Királyság Terem kapujában hagyni. Ott…..
tatooo 2012.03.13 23:34:31
@Zsolt520: Hát eléggé elgondolkodtató, hogy miért nem helyesel a Társulat egyetlen olyan kiadványt, weboldalt sem, ami nem a FELVIGYÁZÁSA alatt szerveznek.....(péld 5:2 őrizzük meg a gondolkodóképességünket....). De ha erre törekszünk, akkor az csak egy megvetendő "egyéni törekvés?" Ez nem arról vonja el a figyelmünket, amit Jézus NAPJAINKBAN visz véghez, hanem amit a MÚLTBÓL el akarnak feledtetni. plusz ha az 1Tim 1:3-7et megnézzük, nem csak a nemzetségtáblázatokról van szó, hanem a VALÓTLAN történetekről. Csak az a bibi, hogy amit leírtak régebben a folyóiratban, és nem vált be vagy újraértelmezte a Társulat, az nem valótlan, nagyon is VALÓS, ugye? Le van írva feketén-fehéren. Ezt nem nevezném valótlannak, mert megtörtént, max nem lett igazuk.
Végezetül az 1Tim-ban mi a rendelkezés végcélja, Pál azt írta: tiszta szív, jó lelkiismeret, képmutatás nélküli hit. A társulat bölcsen elhallgatja az ő célját. Képmutatóan és nem éppen tiszta lelkiismerettel és szívvel próbálná eltussolni a múltat? Ja és fel van sorolva az "ajánlott" irodalom: bár ezekből inkább betanítás születik, mint a péld. által említett fejlesztése A GONDOLKODÓKÉPESSÉGNEK. Vajon az említett Jelenések könyvéből, annak összes félremagyarázásából én az Isten PONTOS ISMERETÉRE tudnék jutni (Kol. 1:9,10)?? Kétlem...