Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szener

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csapkod, repked és örül. Mindenkinek büszkén mutogatja, hogy négy kiscicás óra van a kezén. Kipróbálja a 3D tévét a 3D szemüveggel és néha a földre veti magát kacagva, ahogy közeledik a kamion. A lelkesedése átragad több kisgyerekre is. Odajönnek, és ők is kipróbálják.…..
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Pályakezdő, egyben álláskereső nőként szeretném megírni önöknek a személyes történetemet. A BGF-en végeztem kommunikáció és médiatudomány szakon, nemrég tettem le a nyelvvizsgát mellé, így végre kézhez kaptam a diplomámat. Azóta a…..
szener 2014.06.13 15:24:52
@Andrassy Gabor: cégvezető vagyok és az utóbbi hónapokban több állást hirdettem. bejelentett fizetés, normális légkör. Jelentkező szinte nincs, a fizetett próbanapra a behìvottak fele el sem jön és amint kiderül hogy dolgozni is kell a fizetésért szinte mindenki lelép.
Én már nem sajnálok senkit, mert tudom hogy, aki akar dolgozni annak lenne hol.
szener 2014.06.14 07:05:51
@Almandin: esélyem sincs túl magas elvárásokat támasztani, mikor az alacsonyra sincs jelentkező. vannak minimum dolgok, pl. a nyelvtudás, ténylegesen kommunikáció szinten amit el kell várnom a feladatok miatt, de ezenkívül jöhet idős, fiatal, férfi, nő csak akarjon dolgozni.
és többféle posztról beszélünk, a fizikai munkástól a több nyelvet beszélő irodai dolgozóig. nincs jelentkező. :(