Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dauben

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... fakk the tej 2012.01.29 01:10:00
Nem. Nem haragszom. Attól, hogy gyűlöllek, még nem haragszom. Csak egyszerűen ne akarj most. Hagyjál most. Ne, ne dugd ide a fejed. Ide ne merj jönni nekem. Ne fektesd a mellkasomra a nagy fejed, ne szuszogjál ide nekem. Ne verjen a szíved itt nekem. Ne kapaszkodjál belém. És végképp…..
Rég szórakoztam olyan jól, mint március 14-én a Müpa nézőterén, Richard Strauss Capricciójának előadásán, melyet a Kocsis Zoltán vezényelte Nemzeti Filharmonikusok adott elő nemzetközi énekesekkel, úgynevezett félszcenírozott (ám ettől még egészen teátrális) előadásban. Mindig bajban vagyok, ha…..
... az ószeresnél 2012.10.12 01:45:41
Állt ott hetykén, flegmán és bánatosan, szóval, ahogy mindig. Hátrakulcsolt kézzel hajlongott előre, látványosan bámészkodott valamit a kirakatban. Ahogy elnéztem, ugyanolyan eséllyel lehetett az üveg mögött művégtag, izlésbűntény vagy tisztességben korosodott hangszer. Épp rád vártam, szól oda a…..
8kor mész haza munkából, a 4es6osra felszáll veled két qpacsapat, a kékek és a sárgák. Nézed őket. Nem üvöltik, sárga szöcske, a kombínóval talán nem is lehet ilyet, gólyák, te, mióta járnak ilyen jócsajok az infóra? Közben számolod, 17 éve volt az első qpád, ők talán…..
dauben 2012.09.10 22:01:04
... a gerinc egyenességéről 2011.11.17 22:20:00
Ülök a pácienseknek járó széken, mit ülök, majd kinyúlok belőle, ahogy mutogatja a montoron a saját csontjaimat. Egy, kettő, három, számlálgat szakértelemmel, és az egyes csigolyákra mutat a tolla hegyével, majd megállapodik tarkótájékon valamelyiknél. Golyófeje van, és…..