Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabad paraszt

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2046-ot írunk. Tavasz van. Huszonöt éve nem voltam Magyarországon. Bécsben is gyönyörű ünnepségeket tartanak már évtizedek óta március 15-én. Több százezer magyar él a fővárosban, köztük mi is. Én Közép-Európában érzem jól magam, nem akartam messzire menni, de odahaza…..
szabad paraszt 2013.10.31 13:51:31
@balage_81 reloaded: e komment masodik felevel egyetertek. valoban az iras es gondolkodni tudoknak be kellene azt a vilagot is mutatni, amely nem ez a borzalom, ami a mostani jobb es bal oldalrol folyik, hanem ezek alternativajakent fejlodest, kiutat, joletet hozhat. akkora itt a kaki, hogy a par-even-belul-mar-jo-lesz mantra, egesz egyszeruen nem igaz. ha mindent jol, de legalabb kozepesen jol csinalnank, akkor is 20 ev. na egy ilyen 20 eves ciklust dobtak ki mar az ablakon ezek a jo kis magyar jobb es baloldali politikusok, az orszag meg asszisztalt. lehet duhosnek lenni, minden joggal, de nalunk ez a duh csak helybe-topogos fotelszajkarate es nem aktiv tevekenyseg. a bekemenetet, meg szobor dontest nem tekintem aktiv cselekvesnek. a tajekozodast, gondolkodast, hulyesegekre-nem-szavazast, a sajat kozvetlen kornyezetre odafigyelest, kirekeszto ,
magatartasok elutasitasat, stb. viszont igen. de inkabb passzivak vagyunk, majd valaki megoldaja - mondjuk erre. hat jott GYF, OV meg a tobbi a borzalom es megoldjak a maguk modjan ...
Érdekelne egy-két dolog a baloldal kapcsán. Sorolom: 1. Hogyan veszik elejét (mielőtt felüthetné a fejét) a baloldali politikai kultúrában bevett kiadásnövelési - GDP bezúzási - adósságnövelési ciklusnak? 2. Ennek érdekében hogyan tervezik csökkenteni az államháztartás…..
szabad paraszt 2013.10.10 08:49:08
@1001nappal: melyik lenne az a 20?
Van itt három névszó, abból egy -- de csak egy -- fed valamiféle szégyellni való dolgot a populista magyar politikai kultúrában. Na melyik? Államunk 1914 óta durván másfél millió polgárát küldte a halálba háborúkon, népirtáson, diktatúrák belső erőszaktevésén…..
szabad paraszt 2013.09.17 15:26:22
@Carmichael: egyetertek
1000 leütés Párttá alakulunk 2013.09.12 14:04:24
Az elkövetkező hetekben megtörténik a pártalakítás, kíváncsiak vagyunk, a Fidesz-Magyarországon még bejegyeznek-e minket. (A remélt kollektív és személyi vegzálásokról beszámolunk majd.) Ha igen, a párt önállóan fog indulni a választásokon. A tágabb -- szimpatizánsi és…..
Találkozzunk, beszélgessünk zárt körben. Írjon belső-emailt, akit érdekel, megmondom neki a budapesti helyszínt, aztán meglátjuk, mire jutunk. Távollévőknek skype kapcsolatot biztosítunk. HaFr..
OBERSOVSZKY MEGSZŰNT ÚJSÁGÍRÓNAK LENNI dr. Schmitt Pál érthetetlen és megmagyarázhatatlan döntése szépen, lassan, de biztosan egyre több embert ránt magával a métely és pokol fekete bugyraiba.  Hogy Schmitt belemegy porig aláztatásába és teljes…..