Regisztráció Blogot indítok
Adatok
"mindig éhes proletár"

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A méregdrága Jet2 mellé normális fapadost követelnek maguknak a skóciai magyarok, megkérdeztük a Wizz Airt, nem akarnak-e netalántán oda repülni. Vizsgálják a lehetőséget, de nem csak ezt. Adtak még másik négy opciót, amivel szemeznek. Itt a vissza nem térő alkalom, lehet…..
Az otthonából elmenekült ukrán elnök, Janukovics villáját birtokba vette "a nép", amelynek csípős nyelve el is nevezte a "Korrupció Múzeumának". Ilya Varlamov orosz fotós helyszínen készült képei magukért beszélnek. Mesélnek a döbbenetes, ordenáré, minden  jó ízléstől…..
"mindig éhes proletár" 2014.02.23 04:01:49
Három olyan blogból ajánlok ma egy-egy posztot, melyek még nem szerepeltek itt, azaz tripla premier következik. Az elsőből kiderül, hogy miközben előszeretettel gondoljuk magunkról, milyen jó munkaerő is vagyunk mi, magyarok, azért él egy másik kép is rólunk. Utána békésebb…..
"Van egy álmom...most említem először. Most már egy ideje csak dolgozunk rajta... Még nyárig vagy legkésőbb őszig csak dolgozunk... /Ha elmondanám azt hinnétek, hogy ez a pragmatikus ember megőrült./ De ha ez bejön akkor végre Magyarország olyan növekedési pályára áll amin már…..
  Pofára estek a svájci szakszervezetek: az Eidgenossenschaft népe úgy döntött, nem szavaz meg magának több szabadnapot az eddigieknél. A Travail.Suisse szakszervezeti szövetség azt akarta elérni a népszavazással, hogy az évi négy hetet kitevő szabadnapok számát hat hétre…..