Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reborn (törölt)

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
M1, ma este, kívánságműsor, benne Kaszás Attila, akit kértek, és ami rendben is van, énekel ABBA-nótát, és operettet, de az már kurvára nincs rendben, hogy közben a jobb felsőben villog az ÉLŐ felirat. Mert ezt így nagyon szar volt nézni, azért...
Kérem szépen, nekem már ennyi is elég volt ahhoz, hogy feljebb menjen a vérnyomásom, nyolc kellemes epizódot már biztosan kapunk februárban, azt ugyan még nem lehet tudni, hogy melyik nap, de tutinak látszik, hogy nem szerdán (a tvguide szerint az ABC megkavarta a műsorrendet, amit ma…..
Kis ügyességgel megtalálható a filmeposz negyedik része windows xp alatt, ráadásul teljes terjedelemben, ráadásul legálisan. Hogyan kell előcsalni?Start -> Futtatás -> keresőbe írd acmdszót, majd enter.A commanderbe írd be, hogytelnet Entert ütsz, és beírjad a következő…..
Nevem Borat. Szeretlek titeket. Szeretem a szexet. Az jó.   Sacha Baron Cohen nem unatkozik. Az általa kitalált 3 karakterrel nyomja a show-t és még sikere is van. No meg mindhárom figurát ő maga alakítja.   Az egyik Ali G, aki hasonlít egy négernek rapperhez némi jamaicai…..
A múltkori, odabaszós (fél)évadzáró után azoknak, aki élőben nézték a sorozatot, majd négy hónapot kellett várniuk arra, hogy kiderüljön: bepászítja-e a kétméteres állat a farkát Bellik ánuszába, illetve hogy akkor most Kellerman kavarja-e a málnaszőrt vagy sem. A magyar…..
Reborn (törölt) 2007.11.29 22:17:58
hivbosszu Mindent elölről 2007.11.07 14:41:00
Közös megegyezés alapján elhagytam a munkahelyem, sajnos bekövetkezett, amitől annyira féltem, a főnököm maga mellé állította a kollegáimat, és együtt mindent elkövettek, hogy ne érezzem ott jól magam, adjam fel magamtól a küzdelmet. Szóval az elmúlt néhány napom főleg…..