Regisztráció Blogot indítok
Adatok
strongdong

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig örömmel tölt el minket, hogy a körülöttünk lévő Tündérmesében a változások újabb és újabb nyerteseit fedezzük fel, és megbizonyosodhatunk, hogy nemcsak a Fidelitasoknak, az oligarcháknak és Simicska Lajoséknak jött be az élet, hanem a kisvállalkozók közül is…..
Ültem tegnap egy romkocsma mélyén és éppen álmodozni készültem volna, ekkor egy aprótermetű ember félretolta az üres poharakat és a félig szívott spanglikat a félhomályban és lehuppant mellém. - Döntöttem – mondta, a képembe fújva a füstött – kimegyek a határra és…..
Az van, drága Feleim, hogy ha így haladunk nem választásokat kell kiírni 2014-ben, hanem a Ki legyen Orbán Viktor új legjobb barátja versenyt. Ezek a mi ellenzéki pártjaink nem leváltani akarják Orbánt, hanem haverkodnának vele. A szocik a köztársaságért Suchmann szerint, a…..
strongdong 2012.08.14 08:16:32
  A múlt héten jelent meg a Transparency Internacional Magyarországgal foglalkozó Nemzeti Integritás tanulmánya. Az elemzés megdöbbentő konklúzióval zárul. E szerint a jogszabály-előkészítés annyira átláthatatlan, az üzleti és a politikai elit összefonódása olyan erős, a…..