Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LC66

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rögtön az elején a már korábbi coming out öles ismétlése következik: radnótisok vagyunk. Ezért senkit sem hagy közülünk hidegen, hogy a kormánynak hála az ország egyik legjobb iskolájának veszélybe került a fenntartása. Nem nagy összegről van szó, mindösszesen 22 millió…..
LC66 2012.03.13 14:34:53
@72-es: Nem hiszem, hogy teljes mértékben igazad volna. Ide nem okvetlenül elit képzésre vágyók, hanem esetleg az átlagnál sokkal jobb képességű gyerekek járnak. A szülő kötelessége, hogy a gyerekének a lehető legjobb feltételeket biztosítsa, hogy a képességeinek és tudásának megfelelő eredményt érhessen el.
Az elit képzésre vágyók inkább járnak a divatos, felkapott iskolákba (nem szívesen neveznék meg akár egyet is). A gyakorlóiskolák a magas hivatástudattal rendelkező tanáraikról és a nagyon jó, elismerten válogatott gyerekekről híresek.
És nem állítom, hogy másutt nincsenek nagyon jó tanárok, sőt.
Az autós hasonlatod pedig kifejezetten azokra az iskolákra illik rá, amelyeket nem szeretnék megnevezni, nem a gyakorlókra.
LC66 2012.03.14 09:26:28
@lac1: Nincs elég blog az interneten ahol hozzád hasonlók között vergődhetnél? Ott szerintem hamar megkapnád, amire - a kommentjeid alapján - mindenképpen szükséged van a napi "jól vagyok" érzésedhez.
Egyébként pedig nagyon csúnyán összekevered a tudásvágyat az anyagiakban mérhető gazdagsággal.
LC66 2012.03.13 13:00:52
@kornél: Nem kritikaként, de ha a köztársasági elnök díszőrségének ruhájára volt 55m Ft (és sajnos még rengeteg - szerintem - felesleges tétel szerepel a "mire is költsük a beszedett pénzt" sorban), akkor talán volna itt még pár fontosabb dolog. És igen, az iskolák csak egy a rengeteg dolog közül, ott az egészségügy és még száz másik téma, amire lehetne költeni, és talán nagyobb "haszonnal", mint amire most elmegy a pénz. Szóval a nincs mit újraosztani az a véleményem szerint azzal a kitétellel igaz csak, hogy azután, hogy már mindenkinek adtak, aki nekik kedves, és akitől "egyszer, majd kérnek valamit".