Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tommy_c

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
tommy_c 2012.03.13 13:46:56
@PiszkosFredi: Igazad van. Értem amit írsz ebben a terjedelemben is. Viszont az én álláspontom egyszerű és rövid: itt most arról folyik a vita, hogy a rendőrség helyesen büntetett-e vagy sem. A büntetés indoka "szabályszegés", azaz a KRESZ szabályainak megszegése. Minden egyéb megfontolás igazságtartalma ellenére is kijelenthető, hogy ebben az esetben nem történt meg a KRESZ szabályainak megszegése.

Egy utolsó megjegyzés: tiszteld meg a fórumot és engem is azzal, hogy nem teszel megjegyzéseket a felfogóképességére! Én sem szóltam be Neked semmilyen formában.
tommy_c 2012.03.13 15:08:47
@PiszkosFredi: Köszi a hosszú levelet. Őszintén szólva mások anyázását nem láttam, végül is az ő nevükben nem kellett volna írnom. A bocsánatkérést természetesen elfogadom (én mint én, nem más). Én csak a tényeket és szabályokat próbáltam alapul venni, mert a jog, valamint annak számonkérése csak azokon alapulhat. Sokan itt már rég elkanyarodtak nemcsak a tényektől, de a témától is.

Azt nem tudom, hogy mikor volt kihelyezve a tábla, akkor pont ki volt-e, ez alapján nem tudok nyilatkozni. Nos, nem igazán fogok többet itt írni, csak nekem is volt esetem, abban megvédtem magamat, ezen a mostanin meg felkaptam a fejemet... Neked minden jót és mindenkinek kívánom, hogy ne legyenek ilyen esetei...