Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Natalienewmann

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai poszt érdekes körülmények között született. Nemrégiben kaptam ugyanis egy levelet a szerzőjétől, melyben viszonylag markánsan kifejezte nemtetszését a blog tematikájával, illetve üzenetével kapcsolatban. Válaszul én megkértem (miként ezt minden esetben teszem), hogy írja…..
Anita élt már külföldön, nem is keveset, aztán visszakeveredett Magyarországra, és most szomorúan kapkodja a fejét, hogy mi is folyik szülőhazájában. Megint menne, mint mondja, elsősorban nem a pénz miatt, hanem az egymás iránti tisztelet és megbecsülés hiánya miatt. „25…..
Különösen perverz szórakozást eszelt ki a MÁV, amikor a nyár közepén az értelmetlenség határát súroló 3 kocsis vonattal indult Fehérvárról a déli partra a fiatalság halálra préselésése. Péter videóra rögzítette az eseményt: Én már nem hiszek a szavak erejében,…..
Natalienewmann 2012.08.01 10:15:00
@tregard: oké és akkor honnan szerezzen öt 20 éves autót? szülők nem adnak esetleg, a bérlés meg naponta 7-8 ezer egy 5 személyes autóra plusz 100 ezer a kaució minimum.

persze, ha mindenkinem mindenre lenne pénze, akkor kiszervezhető lenne, de ez valljuk be nem így van, és egy családban nincs általában 4 autó, hogy mindenki arra járjon és akkor amikor kedve van. okos dolgok ezek csak utána kellene nézni, hogy az alternatíva milyen drága.

amúgy megnézném majd mikor a gyereked fesztiválra megy a haverjaival, nyilván lerészegedni, akkor majd milyen autót raksz a seggük alá. kicsit balesetveszélyesnek tűnik.

például miért van az, hogy a szigetre a hollandok vonattal jönnek. van pénzük nem? akkor jöjjenek kocsival meg repülővel nem? azért ez nem így megy...
Natalienewmann 2012.08.01 10:18:23
@KecskeDotyi: úgy szeretem, hogy mások pénztárcájában turkálnak a magyarok. neked nem mindegy, hogy ki és milyen vonattal megy? meg mi közöd hozzá mennyi pénze van, lehet egész évben azért szórólapozott az egyetem mellett, hogy egy hétre elmehessen, de ehhez sincs közöd...
Natalienewmann 2012.08.01 10:29:42
@labi: konkrétan nem érdekel, hogyan sikerült 18 évesen autót szerezned. pl, én a belvárosban lakom, nem fogok autót tartani, felesleges.

bérelni szoktam, és aki bérel az tudja, hogy a nyárra szinte végig le vannak foglalva az autók kivéve a nagyobb 10-12 személyesek. szóval ha ilyenkor jut eszébe és nem márciusban, akkor nem igen kapja meg egy hétre...

kérdezd meg azt a 2-3 ezres autót nyugodtan, simán megmondom, hogy augusztus végéig be van foglalva. maximum 1-1 napra szabad...
Mindenekelőtt üdvözlet mindenkinek itt, az új otthonunkban! Remélem, jól fogjátok magatokat itt érezni (én nagyon izgulok...), a környezet mindenesetre szerintem csodás, a tartalom pedig marad a régi, illetve a következő hetekben terveim szerint lesz majd némi bővülés. Nem is…..
Natalienewmann 2012.07.19 13:25:18
@bpetya75: mivel a büntethetőség korhatára 12 éves kor, addigra talán jó tudniuk egy- két dolgot.

a pénzügyi oktatást pedig nem úgy kell elképzelni, hogy tőzsdéznek meg makróznak. vannak játékos gyakorlatok, amivel korához megfelelően lehetne tanítani, hogy érezze mennyit ér a pénze, mit kell tennie érte, és milyen könnyen kicsúszhat a kezéből. a gyerekek sokkal jobban tanulnak, mint a felnőttek, sok képességük van, amit az iskolákban elnyomnak. nem kell félteni őket.
Natalienewmann 2012.07.19 13:49:08
@Vyca: Nem személyi hitelt kaptak 15 milliót! Lakáshitelt vettek fel, plusz a vállalkozáshoz személyi hitelt, de az nincs ott hány millió a suemélyi

Egyik hitel:

"Az első Orbán-kormány alatt pedig fiatalként nagyon kedvező hitelt kaptunk, dübörgött a lakáspiac, fénykorát élte a szocpol…belevágtunk."

Másik hitel:

"Egy éve éltünk boldogan vidéken, amikor szakmámból adódóan jött egy vállalkozás ötlete. Gyermekek napközbeni ellátását biztosító vállalkozás, aminek nagy híján volt a település és a környező falvak is. Rengeteg pályázati lehetőség volt, de mivel akkor a kezdő vállalkozások finanszírozása még nem volt divat, személyi hitelt vettünk fel hozzá, saját nevünkre. Dolgoztunk, csináltuk, beindult, működött, sikeres volt, szerettek minket. Egy konkurens, hasonló vállalkozás sem mert ránk nyitni."
Helló, Világ! Kicsit el vannak tévelyedve az emberek még 2012-ben is, de talán-talán ezzel a posttal kicsit helyre tudjuk tenni a dolgokat. Teljesen idióta módon úgy viselkedik mindenki, mintha még mindig a XIX. században élnénk, pedig illene haladni a korral, és bizony a jó dolgokat átvenni…..
LifeTILT Slim3 Bogi Vége -10.1kg 2012.06.17 23:52:00
Bogi tipikusan az a nő, akit a férfiak többsége sűrűn és sokszor, a falhoz vágva bárhol, bármikor… A csajnak valami hihetetlen erotikus kisugárzása van, de mondjuk volt már akkor is, amikor még castingokra járkált abban az állapotában, amit a kezdő képén is lehet látni balra.…..
Natalienewmann 2012.06.18 10:19:46
    El kell keserítenem azokat, akik ettől a bejegyzéstől intenzív fosban tapicskolást várnának, (az a következő posztban lesz) ugyanis ez a poszt olyan tiszta és fedhetetlen lesz, mint anyánk múltja. Legalábbis ez a terv, aztán majd meglátjuk hogyan alakulnak a gondolataim. Ha…..
Hétfőn mi is beszemléztük, hogy a Borsnak azt állítja a 35 éves Hada Renáta, hogy 12 évig szeretője volt egy közismert tévés celebnek. A sztori persze ma folytatódik a Borsban, Renáta azt még mindig nem mondja meg, hogy ki az illető, de legalább szűkíti a…..
Natalienewmann 2012.06.06 09:53:05
LifeTILT Hiányzik a régi Tilt... 2012.05.26 03:03:00
Hiányzik a régi Tilt és hiányzik belőle minden egyes perc ami 2011 novembere előtt történt. Más volt akkoriban a blog hangulata, és valahogy sokkal  jobban estek akkor a bejegyzések is. Volt kinek írnom, és ami a legfontosabb, még le tudtam írni. A sztori ugyanaz, mint az élet…..
Reni 3 héttel ezelőtt, a Lifetilt blog fennállásának kétségkívül legnagyobb bukásának tűnt, részemről pedig a legnagyobb hibának, hogy beválasztottam a Slimek közé. Aztán Reni ultimátumot kapott, és egy olyan beszélgetést, amiben szembesíteni akartam önmagával és azzal,…..
Érzetem, sőt tudtam, hogy egyszer eljön az a nap, amikor valaki nyilvánosan kapitulálva beleszarik  a ventillátorba. Ez a nap most eljött, ugyanis Reni 26 nap után megadta magát a programnak. Amikor ez kiderült kibaszott ideges lettem. Ideges lettem, mert itt most nem arról van szó,…..
Natalienewmann 2012.05.10 11:25:57
@Scala: nekem a mail címemre megérkezett, de ide nem teszi ki.
Natalienewmann 2012.05.10 12:08:29
@Magyar Huszár: ez azért ellentmondásos az előző komenteddel. de nekem igazából 8.
Natalienewmann 2012.05.10 12:10:12
@gisellerojo: azt már csak Reni tudja mi az igazság, de én drukkolok neki.
LifeTILT Slim3 Móni 30.nap - 6.2kg 2012.05.07 08:00:00
Móni Kicsit elvagyok szontyolodva, mert most megállt a fogyás…amióta megvan a mérleg minden reggel ráállok, de semmi kimagasló változás az elmúlt 15 napban. Meg nem igazán látok különbséget a 15-ös és a 30-as kép között… Igaz, ezt ellensúlyozza a rengeteg dicséret, bók…..
Zsani A 30. napon tartok a programban. Mit is mondhatnék? Nagyon jól érzem magam, ma reggel 55,5 kg-t mutatott a mérleg. Az már mindennek a csimborasszója, hogy pont 5 éve jöttünk össze a leendő férjemmel (hú de furcsa ezt így leírni J), és utoljára akkoriban nyomtam ennyit. Ha…..
Baromi egyszerű dolog ez a kalóriamínuszos fogyás, és ami a legjobb, hogy ellenőrizhető. Sima matek az egész. Alapanyagcseréd alá mész figyelve a fehérje, szénhidrát, zsír, arányokra fogyni fogsz, ha fölé mész hízol. Fruzsi alapanyagcseréje 2158 kcal, amihez a diétája…..
Natalienewmann 2012.04.27 14:04:36
@cöcö: egyetértek, sziluettben sokat fogyott. elve "több anyagból van" ez a lány, nem az a madárcsontú.

ha esetleg mégis csal akkor minden érthető, ha nem, akkor sem kell szerintem megrémülnie, mert fogyott, alakul, kit érdekel a mérleg?
Natalienewmann 2012.04.27 14:13:49
@Tomisz: szerintem 4 hét alatt 4,5 kiló rendben van. mennyit kellene fogyni ennyi idő alatt? még az orvosok is ezt a fajta módszert ajánlják, mert ez lehet hosszútávú. azonkívül lehet mivel drasztikus kalóriamegvonást csinál a bázis kalóriájához képest raktározási üzemmódra állt a szervezete. még a nagy fitneszguruk is azt mondják heti egyszer meg kell etetni diéta alatt a szervezetet, mert ha nem, akkor nehezebben fog fogyni állandóan raktározni próbál.

amúgy minden tiszteletem ennek a módszernek, de megnézném majd 1-2 év múlva az itt lefogyott embereket. mert ez diéta + sport, amit lehet egy ideig csinálni, de nem visz életmódváltáshoz. tehát szerintem jó löket, de mellette sulykolni kellene, hogy életmódot is kell változtatni hosszútávon pedig a lassabb szerintem jobb.

a futásról már rég kérdezni szerettem volna itt bárkit, hogy tényleg 10-20 nap után 5 kilométereket futkároznak azok, akik előtte semmit sem csináltak?
Natalienewmann 2012.04.27 14:48:41
@Tomisz: oké ezt értem. most amúgy akkor ezek szerint, hogy nem fut, semmit nem is edz? legalább gyaloglás vagy kis bringa, úszás, tralala?
LifeTILT VV Kinga Fogyása (?) 2012.03.13 03:04:00
Azt már igazán megszokhattuk az RTL Klubtól az elmúlt pár évben, hogy a műsoraik tartalmilag a nézők számára annyira van pozitív hatással, mint az AIDS vírus Freddy Mercury szervezetére, na de hogy a Camponában tanyát verő análsakálok minden területen csak a hülyeséget…..
Natalienewmann 2012.03.13 14:20:37
@bloodyLife: hát na ilyen az egész világ. krémeket árulnak, hogy attól majd fiatalabb leszel, meg hajápolószereket, hogy több hajad lesz stb. ezeknek is bedőlnek az emberek.

szerintem nem véletlen, hogy nem a gyümölcsöket és zöldségeket reklámozzák orrba- szájba, abban semmi biznisz nincs.

aki kifizeti az ilyen fogyasztó kezeléseket meg is érdemli