Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bundabotrany

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Valószínűleg még a bibliai időkben kialakultak a 13-as szám körüli hiedelmek. Az utolsó vacsorán 13 vendég volt, a 12 apostol és maga Jézus. Más források szerint az őt eláruló Júdás személyére utal a szám, mert ő volt az, aki tizenharmadikként ült az asztalhoz. A babona…..
Tizenkettő egy tucat és ez igaz még egy olyan, nem éppen tucatrendezvénynek számító versengésre is, mint a Labdabiztos Hattrick-kupa. Ideje hát, hogy ismét egymásnak feszüljenek a virtuális világ csapatai és eldöntsék, melyik gárda az, amelynek láttán még Bognár György is…..
Minden, valamire való focicsapat tizenegy tagból áll (a szurkolótábort és a meccs előtt nokiás dobozokkal, délkelet-ázsiai örömlányokkal korrumpált bírókat most ne számoljuk ide) így érthető, hogy futballkupák esetében a tizenegyedik kiírás legalább olyan ünnepi, mint a…..
bundabotrany 2012.12.20 12:29:29
@CreaPress: Van egy negyedik támogatója is az ötletednek. Így már nem is bánom annyira, hogy csak egy szezont ér meg az Egyetértés Liga, ha összejön egy vegytiszta Labdabiztos-társaság.

Az adminisztrációját hogy képzeled el? Meghívásos lesz?
bundabotrany 2012.12.20 12:34:26
@hatarsorompo: Elküldtem a kihívást. A The Stage szolgál véresen komoly csatánk helyszínéül.
Ahhoz pedig gratulálok, hogy mindkét Magyar Kupa-elődöntő a Nagy Palóc Arénában lesz!
Valamire jó az a stadion akkor is, ha nem nagyon kandidálunk vébé-rendezésre.
Jubileumi, tizedik kiírásához érkezett a Labdabiztos-blog Hattrick-pozitív szekciójának méltán népszerű kupasorozata, amelynek célja annak biztosítása, hogy a kupaszerdák legalább olyan izgalmasan teljenek, mint a szombatok - ha nem még izgalmasabban. A sorszám kerek ugyan, a…..
labdabiztos 9. Labdabiztos kupa 2012.03.07 11:08:00
Eljött vala a majdnem-jubileumi kiírás, amit majdnemtizedik -ként is jellemezhet majd a hálás utókor, de hivatalosan a 9. Labdabiztos Kupa néven fog bevonulni a futball aranykönyveinek megsárgulásra váró lapjaira. Hovatovább jöjjön a lényeg, ami után mindenki eldöntheti…..