Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sasmadar77

0 bejegyzést írt és 199 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos vagyok benne, hogy a mostani írásom a szokásosnál is komolyabb ellentéteket, indulatokat válthat ki, hiszen egy olyan sokszor, sokak által lerágott csontot veszek elő, ami a mai napig valamilyen szinten mindenki életében benne van. Kifejezetten a saját véleményemet fogom most…..
sasmadar77 2014.10.18 13:48:54
@enpera: Bizonyíra. Csak arra nem tud egyik hozzád hasonló sem értelmes választ adni, hogy hogyan lehet fogyasztói hálózatot építeni, hogyha tönkre teszem a kapcsolataimat.
Mivel az összes kereskedelem alapja az elégedett fogyasztó, aki hajlandó újra és újra megvenni a terméket. Nem az a nagy üzlet, hogy eladok valakinek egy terméket aki utána sosem áll velem szóba, hanem az, hogy valaki vásárol és hajlandó újra és újra vásárolni, mert elégedett a termékkel. Abból folyamatos bevételem van az első esettel ellentétben.
Persze lehet elvakultan a fotelből okoskodni, de aki tisztában van a kereskedelemmel és az MLM-el az látja, hogy hogyan is működik ez a valóságban.
sasmadar77 2014.10.20 12:41:11
@enpera:
Ami befuccsol azok 98%-a nem MLM, hanem piramisjáték. Ennyi a történet.
Zeekrewards, botanoo, sciennet, freedomrocks stb, ezeknek köze sem volt az MLM-hez.
Az MLM cégek csak nagyon ritkán fuccsolnak be, pont azért, mert az elégedett fogyasztókra épít. Ha pedig valaki kipróbálta és elégedetlen a termékkel, akkor vissza kapja az árát. A felbontatlan/használatlan termékeket akár egy évig is visszavásárolják a cégek.
És kösz, de nincs szükségem álbarátokra, elsősorban nem üzleti érdekből ajánlok terméket, mert ha valaki csak azért vásárol, hogy lerázzon az nem lesz elégedett fogyasztó és pláne nem lesz munkatárs. Ezzel a logikával az összes kereskedő üzleti érdekből ajánlja a terméket eladásra. Orrbaszájba nyomják a sok szórólapot meg akciós újságot és a rengeteg reklámot.
Oláh Lajos még decemberben tette fel írásban a Kérdések Kérdését, hogy miért ilyen drága az Iphone Magyarországon. Az Apple blog még októberben tette közzé, hogy Svájcban 999 svájci frank (237 ezer) egy 64 GB-os 5S, nálunk meg 288 900 forint.A HVG meg arról írt, hogy mivel az…..
Amikor először láttam borostyánból készült nyakláncot egy kisgyermek nyakában, még nem gyanakodtam. De amikor már a sokadik ismerősünk gyermeke viselt ugyanolyan aranybarna kövekből készült ékszert, felébredt bennem a gyanú, hogy a borostyán iránti kereslet fellángolása…..
sasmadar77 2012.08.22 21:46:48
@mangalor:
Ez pedig egy infravörös polarizált fény teszt szintén sebgyógyulás esetén.
Mélyebben nem merültem bele a témába. Nézz szét az oldalon.
www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18687058
sasmadar77 2013.11.02 16:13:33
@buta:
Hát te tényleg buta vagy. Csivavánál meg kisbabánál placebo. FACEPALM
Minden, amit a láncról tudni kell... A lánckarbantartás a kerékpárszerelés egyik legvitatottabb kérdése. Nevezhetjük akár vallási kérdésnek is. A lánc élettartama függ a kerékpározás vállfajától (túrázás, montizás), az áttételek megválasztásától, a fogaskerekek elhasználtságától, az időjárástól, a…..
sasmadar77 2013.07.06 15:28:54
@era:
Attól, hogy hibás az elnevezés még nem lesz fogaskerék, hanem lánckerék marad. Kérdezz meg egy mérnököt vagy technikust.
Anti-MLM Egy FLP-s levele. Le vele! 2007.08.28 01:37:00
Egy túlfűtött FLP-s fórumbejegyzése az indexről.Lássuk.Sziasztok Kedves Fórumozók! Köszönöm annak, akinek eszébe jutott, hogy indítson egy ilyen fórumot. Azt hiszem az emberek fejében tisztázni kéne egyet s mást az MLM-tevékenységekkel kapcsolatban. Sok mindennel megkerestek…..
sasmadar77 2013.02.03 21:08:23
@carcarias:

Látom nagyon színvonalas vagy. Értelmeset nem tudsz írni így csak a személyeskedés marad.

Nem baj amíg te azon agyalsz, hogy hol rontottad el az életed én addig is a tengerparton süttetem a picsámat. :)
sasmadar77 2013.02.08 00:30:35
@carcarias:

Nagyon ügyes vagy. Bár azt hittem többet is tudsz ennél. :)
sasmadar77 2013.05.16 23:16:10
@laduczky:
Azt hiszem már megadták egy másik fórumon, hogy a Touch doboz tartalmazza általában ezeket a termékeket.
Rendhagyó bejegyzés következik: az étrendkiegészítő-piac árnyoldalait bemutató, a Magyar Nemzet 2013. március 30-i számában Dr. Molnár Csaba által írt cikk a blog olvasói számára is érdekes lehet. Azok, akiknek nem jár az MN, itt és most elolvashatják az írást:  "Számos…..
MLM átverés Talk Fusion 2010.12.16 11:38:58
Video email a jövő, melyet állításuk szerint ők találtak fel és ez a jövő technológiája. Ezzel szemben a tények: A technológia legalább fél évtizede létezik, video emailt is lehet már küldeni régóta és ingyenesen. A videót állításukkal ellentétben valójában nem…..
sasmadar77 2013.04.03 13:25:14
@bagee:
A botanoonak nem volt ilyen terméke. Ok kapizsgálod, hogy mi az mlm és a piramisjáték közötti különbség. A TF-nek van egy MŰKÖDŐ ÉS VALÓS szolgáltatása ami egyébként a legtöbb ember számára fölösleges, a botanoonál semmi sem volt valós és működő, minden csak virtuális volt.
Igaz, hogy a legtöbben csak pénzt akarnak belőle keresni és nem érdekli őket a termék, de ettől még van termék, a botanoonál nem volt.

Attól még, hogy sok ember számára a termék csak mellékes dolog ez nem lesz piramisjáték. Lehet, hogy a piramisjáték fogalmával nem vagy tisztában?
sasmadar77 2013.04.03 21:40:05
@bagee:
Mégegyszer. Nincs olyan, hogy átverős MLM és legális MLM csak MLM és piramisjáték van. Az MLM eleve nem átverésre épít. Bár ez mostanában kezd megdőlni az ilyen TF féle MLM cégekkel. Igen olcsó szolgáltatást ad el baromi drágán, de ettől még nem lesz átverés, legfeljebb csak baromi pofátlan aki ezt adja el az embereknek.

Ha valóban az lenne a célod amit írtál, akkor nem kéne rágalmakra IS építened.
A macskákra mindenképpen, különösen akkor, ha az állatot a mikrosütőben szárítjuk. Egy több változatban terjedő városi legenda szerint ugyanis az USÁ-ban megtörtént, hogy egy gondos gazdi a mikróban szárította meg elázott házikedvencét, majd miután az állat elpusztult,…..
sasmadar77 2013.03.13 00:50:38
@sarakava:
Az olvasás úgy látom neked sem az erősséged, ahogy a mobil technológiában sem vagy otthon. De legalább sikerült hülyeséget írnod.
A mobil és a mikrohullámnak kb annyi köze van egymáshoz, mint a mosógépnek a hidegfúzióhoz.
Mivel a vitaminok (definíció szerint) olyan, az egészség fenntartásához szükséges vegyületek, amelyeket az emberi szervezet nem képes előállítani, ma már senki nem vonja kétségbe fogyasztásuk szükségességét. A vita (mert vitatkozni mindig, mindenen lehet) általában a bevitel…..
sasmadar77 2013.02.08 19:06:58
@zolten:
A szervezet a béta-karotinból annyi A vitamint állít elő amennyire szüksége van. Az mellé felesleges sőt inkább veszélyes az A vitamint pluszba szedni.

Legalábbis a google találatai szerint. :) Aztán majd csak kijavítanak itt, hogyha mégsem így van.

Egyébként meg amúgy sem árt rendszeresen a vérvizsgálat, ha meg sárgulsz akkor menj orvoshoz!
Van néhány képes magazin, amelyeket előadásaimban a "hiteles" tájékoztatás példáiként szoktam emlegetni. Tény, hogy az olvasók számának megőrzésén, növelésén a lap túlélése múlhat, és ennek érdekében egy-egy hatásvadász főcím még megbocsátható, de ha az egész cikk…..
sasmadar77 2013.01.24 19:15:17
@sasmadar77:

Ami ezeknél egyébként főként vicces, hogy az egyik oldalon azt találni, hogy az X összetevő teljesen ártalmatlan a másikon ugyanarról azt írják, hogy "rettentően" rákkeltő.
sasmadar77 2013.01.25 10:11:24
Se szeri se száma az interneten keringő, csodás növényeket és gyógymódokat ajánló különféle írásoknak, lassan már nem is tudja elérni a sokat tapasztalt olvasó ingerküszöbét egy-egy ilyen reklámszöveg. Szakmabeliként meg-megpróbáljuk a hiteles tájékoztatás céljával…..
Figyelem, az írás újabb információk birtokában (köszönet RMO-nak) frissült: lásd áthúzott és aláhúzott szövegek! Egy körlevélnek köszönhetően egyre többen ismerik meg egy olyan végbélkúp, a Rectodelt nevét, amelyet a legtöbb ember sosem használt, és remélhetőleg soha…..
sasmadar77 2013.01.14 17:47:28
@Jutai_Péter:

"Nagyon jó" az is tele van prednizolonnal.
Elolvastad a fenti írást? Ezek szerint nem.
sasmadar77 2013.01.14 18:05:21
@Jutai_Péter:

Nehéz értelmezni a kérdésem? Elolvastad a fenti írást? Abban senki sem állította, hogy nem lehet ugyanazt a hatású készítményt előállítani prednizolonból.
Kioktató Blog MLM = ÁTVERÉS 2010.12.18 12:46:00
Reactor nevű olvasónk levelét olvashatjátok, lángvágóval rántja le a leplet az MLM és a piramisjáték sötét bugyrairól:MLM = ÁTVERÉS Ezt az alapösszefüggést, ha felfogja az átlagember, nem lesz semmi baja. Gond akkor van, ha elhiszi, hogy ezzel valós pénzt kereshet. Sajnos…..
sasmadar77 2013.01.09 20:28:26
@Mítoszromboló:
Ha már van írásos szerződés (nem e-cucc) az már valami. Valahol ott kezdődik egy komoly cég.
sasmadar77 2013.01.10 00:17:25
@Reactor:
Én sem akartam senkit beszervezni meg nem is szoktam azt mondani, hogy milliókat lehet keresni 3 hónap alatt. Bár van rá példa, hogy eléri valaki az 1millió Ft/hót 3 hónap után. Úgy 10 évente egy-két ember/cég vagy még kevesebb hajlandó ennyi munkát bele tenni ilyen rövid idő alatt.

Azért annyira nem lenne nehéz eldönteni, hogy melyik mi, mert sok esetben elég nyilvánvaló. Csak tisztában kellene lenni azzal hogy mit kell nézni.

Randy Gage jól összefoglalja, hogy miként kell céget választani és kiszűrni a kamukat. Eddig ez a legjobb módszer amit találtam, valahol az elején ír róla.

Hogyan építsünk MLM pénzgyárat
cl.ly/2V0R021j1S2g
sasmadar77 2013.01.10 01:31:41
@Reactor:

Csak nem k.géza volt az egyik aki rávezetett erre. :)
Megállapíthatjuk, hogy a BKK folytatja a BKV szép hagyományait a vicces félrefordítások terén. Többen is beküldtétek: Tegnap este tette ki a képet a VEKE Facebook-oldalukra, és azóta hatalmas sikert aratott, rengetegen osztották meg. Nos, a "revenue inspection" természetesen nem…..
Kedves Mindenki! Elérkezett a karácsony előtti utolsó bejegyzésünk, melyben váj mí nevű olvasónk osztja meg velünk személyes tapasztalatait a Zepterről.Mivel többségében arra szavaztatok, hogy a két ünnep között is legyenek bejegyzések, december 27-én újra találkozunk! Addig…..
sasmadar77 2012.10.26 00:57:16
@era46:
Polarizált fényű lámpát jóval olcsóbban lehet kapni. Azzal ugyanaz a hatás érhető el.
A zepteresnél főleg a jutalékot fizeti meg az ember.
Bár nem teljesen tartozik a blog profiljába az élelmiszerekkel kapcsolatos tévhitek boncolgatása, van, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Újabban egyre többet hallani, hogy a tehéntej ártalmas: allergiát okoz, autizmushoz, cukorbetegséghez vezet fogyasztása - és még…..
sasmadar77 2012.10.08 23:05:13
@Catch22:
Hagyd a káposzta is mérgező, sőt még egy rakás zöldség meg gyümölcs is az. :) :)
sasmadar77 2012.10.18 23:14:23
@Catch22:
Osztom a fentieket plusz nem iszom, nem dohányzom, nem drogozom. Nagy ívben teszek a politikára, sőt még TV-t sem nézek. Úgyis csak rossz hírek vannak benne, híreket még a neten sem olvasok. Akkor meg minek? Enélkül is élek.

OFF: Legutóbb vitáztam az egyik ismerősömmel, hogy fontos a TV, mert onnan lehet informálódni, szerinte. Aztán rákérdeztem, hogy mi az a hír az elmúlt egy hétben ami nélkül nem tudnék élni. Na erre nem tudott értelmes választ adni.
Állítólag az Aloe vera, mégpedig tápértéke és gyógyhatásai miatt. De milyen hatásokkal rendelkezik ez a sokak által kedvelt növény? Vélt előnyeiről a jellemző képet nyerhetünk az "aloe gyógyhatásai" kulcsszavakkal végzett internetes keresés első találatából (lásd lent),…..
sasmadar77 2012.08.23 23:43:31
@kodpiszkalo:
Kösz. Gondolom a másik kérdésemre is válaszolni akartál csak végül kétszer lett ugyanaz.
sasmadar77 2012.09.02 12:43:21
@oliva:
Te rettenetesen elfogult vagy. Megnézted egyáltalán, hogy milyen gyógyszereket fejlesztenek mostanában és azoknak mik a mellékhatásaik?
Aminek meg hatása van annak mellékhatása is lehet.
sasmadar77 2012.09.02 19:45:16
@oliva:
Te nagyon el vagy tévedve, hogy mindenért a gyógyszergyárakat meg az orvosokat okolod.
Főleg, hogy pont ők tehetnek a legkevésbé a betegségek kialakulásáról.
Az meg elég hülyén nézne ki, hogyha az orvos azt mondaná a betegnek, hogy gyógyítsa meg önmagát vagy, hogy imádkozzon és akkor meggyógyul. Akkor mégtöbben meghalnának.
Az emberek lusták, kényelmesek és felelőtlenek főleg ezért lesznek betegek. Ha meg betegek akkor EGYSZERŰ megoldás kell nekik. A gyógyszergyár ezt adja. És ha tetszik ha nem még mindig jóval hatékonyabbak, mint a majd isten meggyógyít módszerek.
De ha már felhoztad a vallást. Nem egy méllyen vallásos ismerősöm halt bele valamilyen betegségbe viszonylag fiatalon.
Nem könnyű ma Magyarországon (sem) eldönteni, hogy egy magát Multi Level Marketingnek nevező vállalkozás törvényes, értékesítést végző vállalkozás vagy (inkább) piramis/pilótajáték. Megpróbálom összeszedni, hogy mi a különbség egy MLM program és egy piramisjáték,…..
ködpiszkáló barackmagkultusz 2012.08.25 16:51:53
Lehet-e rákot gyógyítani barackmaggal? Abszurdnak tűnik a felvetés. És B17-vitaminnal? Ez már "tudományosabbnak" hangzik, jóllehet a lényeg ugyanaz. A ködpiszkáló egy hazánkban is népszerű, alternatív rákkezelésnek járt utána. Amigdalina (B17 vitamin) cukormolekulából,…..
sasmadar77 2012.08.26 18:21:50
@viragimado:
Szerintem egyáltalán nem gyógyszerközpontú. Sokkal inkább a buta tévhitekről rántja le a leplet.
sasmadar77 2012.08.26 18:34:46
@Pipi1970:
Vannak olyan esetek amik gyógyszeres kezelés nélkül elmúltak. Vitaminok és minden egyéb nélkül. Dokumentált esetekről van szó. De ez nem azt jelenti, hogy ez mindenkinél így működik. Sajnos nem. Ez igencsak ritka.
Ezek fényében egy egyedi eset semmit sem bizonyít ha több ezer ember meg belehal ebbe a kezelésbe. Így elég nagy felelőtlenség és butaság azt állítani, hogy a B17-től gyógyult meg.
sasmadar77 2012.08.26 19:03:09
@BeKa:
Én pont pár napja kérdeztem rá arra, hogy az immunrendszer miért nem győzi le a rákot? Pont azért, mert a daganat megtéveszti az immunrendszert.
Tehát pont, hogy nem látja.
A napokban egy olvasónktól érdekes körlevelet kaptunk, a következő kísérőlevéllel: "Sziasztok! Nemrég kaptam ezt a felháborodott levelet egy ismerőstől, akit én a "véranya" kategóriába sorolok, ezért elég szkeptikusan fogadtam azt, hogy a naptej ilyen káros lenne, hogy senki…..
sasmadar77 2012.08.21 12:35:14
@lotenyeszto:
Ezzel a cikkel az a gond, hogy nincs egyetlen forrás sem megjelölve.
Íjra, hogy végeztek egy átfogó vizsgálatot a napozószerekről, de sehol sincs megadva a kutatási eredmények linkje.
Így egy nagy nulla maga a cikk.
Ha tényleg minden csodaszer hatásos lenne, amit az interneten rák ellen ajánlanak, akkor valószínűleg nem a rosszindulatú daganat lenne az egyik vezető halálok Magyarországon. Gyakori jelenség, hogy anyagi haszonszerzés reményében vagy jóhiszeműen, hiteles bizonyítékok nélkül…..
sasmadar77 2012.08.20 21:21:20
Az én forrásom a
e-beszamolo.kim.gov.hu/kereses-Default.aspx

Számomra ez ami hiteles a forgalmakat illetően a többit nem tartom hitelesnek.

Ha itt összeadom a cégek forgalmát akkor kb ki is jön a nettó 20-25Mrd/év.
sasmadar77 2012.08.20 21:23:36
@kodpiszkalo: Várom az eredményeket. Köszönöm.
A sokak által kedvelt mákról eddig is tudni lehetett, hogy fontos gyógynövény, hiszen a mai napig az egyik legerősebb fájdalomcsillapító, a morfin forrása, és más, fontos gyógyszereket, pl. a köhögéscsillapító kodeint is a terméséből vagy szalmájából állítják elő. Azt…..
Buktatói is vannak a régóta várt, de néhány napja már elérhető biciklis biztosításnak. Ha viszont körültekintő vagy  már nem lesz akkora gond a lopáskockázat. Éjszakára azonban így sem érdemes a szabadban hagyni a drótszamarat. Áttörést emlegetnek itthon kerékpáros…..
gépcseléd Meguntam a kefélést 2009.11.25 11:35:00
A fogmosás a világ egyik legunalmasabb dolga, de muszáj minden nap legalább kétszer elintézni. Viszont ebben a kefélésben nincs semmi élvezet. Szerencsére egy Philippe-Guy Woog nevű svájci úriember már 55 évvel ezelőtt feltalálta az elektromos fogkefét, ami alkalmasnak tűnt…..
Előveszünk egy régi slágert, csak most a beszervezettek oldaláról, az Ügyeletes Elvtárs közreműködésével. Persze isten ments, hogy lebeszéljünk bárkit is, csatlakozzatok bátran bármilyen csoporthoz! Persze a mi példáink még mindig a Sciennet-típusú rendszerekre hajaznak, de ne…..
sasmadar77 2012.08.03 00:01:42
@kereskedo: Az biztos, hogy valami nagyon nincs rendben nála. Olyan hülyeségeket írkál, mint például a cégek nagy része fiktív és adócsaló. :)
Valami nagyon félrement nála.