Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Phoebe Buffay

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden évben van egy rakás új sorozat, amit a tévék úgy adnak el, mint a legújabb Lostot, CSI-t, vagy Modern családot, aztán három-négy hét után meg néz mindenki, mint a moziban, mert a sok pénzen beharangozott Formabontóan Új Sorozatról kiderül, hogy vagy nincs benne semmi…..
Elkészült a Paneldoktor szakvéleménye a Volga Szálló bontásáról, melyet az Urbanista is jó ideje követ, s országos üggyé válásából is kivette a részét. Nos az összeállítás ha nem is olyan hosszú mint a plágiumjelentés, azért nem egy pár soros "poszt"…..
hogyvolt Éden hotel - 2x12 2012.03.23 07:20:00
Véget ért a harmadik hét is a pokoli édenben, volt fasszopószlovákkurvázás, emberevés reggelire és műnők műtestrészeinek meglehetős mustrálása, Melák megmagyarázta Műanyagnak mérhetetlen magabiztossággal, miért méltóztassék műmellű menyecskéje méretes merevedését…..
Phoebe Buffay 2012.03.22 22:41:26
Március 10-én hirdettük meg azt a játékot, amiben a kepregeny.hu által április közepére megjelentetni kívánt The Walking Dead - Vol. 1: Days Gone Bye című füzetnek kerestünk jó alcímet.Nos, a kiadónak a javaslatok közül a Holtidő tetszett a legjobban, de mivel hárman is…..
Úgy vagyok én a hasbeszélőkkel és kesztyűbábokkal, mint a vakondokkal, jó, van, érdekes, de alapvetően felesleges dolog, ha nem lenne, nem hiányozna az emberiségnek. Ez persze csak egy vélemény, az meg olyan, mint a segglyuk, és mindenkinek van belőle, a lényeg az, hogy a Comedy…..
Phoebe Buffay 2010.12.10 16:48:18
21:20 helyett csak este tizenegy előtt tíz perccel kezdi a Való világ beszavazóshow-ját az RTL Klub, a hivatalos indoklást szerint azért, mert az 1996-os Drágám, add az életed! című filmmel emlékeznek Leslie Nielsenre. Persze a fingós, gereblyébe lépő poénok utolsó nagy öregje…..
Ehhez hasonló inzultus engem is ért már. 15 évesen egy esés következtében a combomon nagyon fájdalmas zúzódás keletkezett, ami napok múlva sem lett jobb. A Péterfy Sándor utcai kórházban megvizsgált egy orvos. Közben megkért, hogy a bugyimat is húzzam le. Ugyan nagyon furcsának…..
Praxis Megerőszakoltak altatásban 2010.09.13 06:00:00
A történetre (forrás is kiszedve) egy olvasónk hívta fel a figyelmünket . Vannak fenntartásaink valóságtartalmát illetőlen, de nem tisztünk dönteni, arra vannak az olvasók.     A magyar egészségügyről szeretnék itt szólni. Tabu témát érintek, amelyről mindenki…..
A Mokkában olyan lehet emelt díjas kérdéseket írni, mint mondjuk a Blikkben minden nap kiszenvedni egy pikáns mondatot a napi csöcs alá. Egyszerűen tűnik, de pár hónap után nagyon idegőrlő lehet. A Tv2 reggeli műsorában ráadásul nehezíti a feladatot, hogy minden nap három…..
Charlie Sheen, a Két pasi meg egy kicsi című vígjátéksorozat főszereplője eddig sem keresett rosszul a nevettetéssel, hiszen epizódonként 850 000 dolláros fizetést kapott, amivel a mostanában legjobban fizetett tévészínésznek számított. Új szerződése értelmében mostantól…..
A mai nap kulcsszava a "fuck" lesz: a Ponyvaregényben konkrétan 265-ször hangzik el (22:15-től a Duna tévé vetíti, hoppá!!!), de persze Rourke papa és a fűzőben nyavalygó Jane Austen-hősnők helyett végre őrült gépfegyveres picsát játsszó Keira Knightley is…..
Az első négy perc kikerült az internetre, csak az klikkoljon, aki nem bírja kivárni a keddet! Ez az utolsó posztom ma, spoliereket mégsem teszek ki, mert akkor nekem is el kellene olvasnom őket, és azt nem akarom. Szerda reggel 5-re minden kiderül. ..
 Ha valakinek megvan a webrip/tvrip, ne tartsa magában, vagy nem lesz hogyvót a héten...
Megvan a Friday Night Lights címadó verseny győztese, a magyar keresztségben a sorozat a Friday Night Lights - Tiszta szívvel foci címet kapta. A másik esélyes a Minden péntek háború volt, de a sorozat hangulatához (az egyértelmű focis áthallás ellenére - Any Given Sunday, azaz…..
Van egy ezresünk arra, hogy Hollywood sok prominens színésze, és egy kaliforniai politikus is ha tudná, beszünteté a YouTube-ot, beszántaná a szerverpark helyét és bevetné sóval. A Cracked.com-on találtunk egy olyan posztot, amin még most is röhögünk: ismert színészek japán…..
Phoebe Buffay 2009.02.23 15:17:25
Kiefer is jól nyomja (talán itt a cc-n is volt már):
www.youtube.com/watch?v=K_swFUVeVKo
egyébként meg van az a pénz :) megtehetik, miért ne? mi meg röhögünk, mindenki jól jár!
Tibi: Nekem az lenne a kérdésem, hogy a Csillagkapu 10. évada valaha/valahol leadásra kerül szinkronosan? Vagy esetleg elérhető lesz dvd-n? A Csillagkapu utolsó évadát március 2-án este 10-től kezdi adni az AXN SciFi elvileg a megszokott szinkronhangokkal (Bozsó Péter, Spilák Klára,…..