Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Endremester

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Testimese Talpacskák 2012.04.01 10:14:00
Endremester 2012.04.01 17:59:50
Egészen fantasztikus dolog keletkezik, ha az extrém sport és a művészet találkozik. Seb Montaz dokumentumfilmje az I Believe I Can Fly (Flight of the Frenchies) egy csoportról szól, akik körbeutazzák a bolygónkat, hogy a leggyönyörűbb és a legextrémebb helyeken…..
Imádom Jeremy Scott cuccait - nézni. Hordani eszembe sem jutna, de ennek ellenére nagyon szórakoztat a tervező laza, humorral teli stílusa, ami minden alkalommal meglep. Most éppen a hippi flower-powert pisztáciazöld macikra applikálta, ami végül cipőkben és pulcsikban…..
Endremester 2012.03.12 19:34:40
A Megváltó Krisztus szobra és az öböl Rio de Janiero-ban nemcsak Brazília egész világon ismert jelképe, hanem kiváló gyalogsárkány repülőhely is egyben. Ikarosz mai utódai csak ellibbennek a különböző magaslatokról és élvezik a látványt. Itt is igaz, hogy párosan…..
A világűr sokunk számára nagyon vonzó, hiszen elképzelni is alig tudjuk, milyen lehet súlytalanul lebegni és a távolból szemlélni bolygónkat.Az eddigi megoldások csupán egy-egy óra lebegést kínálnak a szó szerint csillagászati összegeket kifizető űrturistának. A föld…..
Gyönyörű menyasszonyi ruhákat hoztam mára - ezúttal a Novia d'Art 2012-es kollekciójába nyerhetünk betekintést. Változatos anyaghasználat és szabásvonalak, más és más vállmegoldások, többféle hossz, csodálatos díszítés, sok-sok masni, többféle fejdísz... szerintem sokan…..