Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wishmaster

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már írtam róla, tessék megnézni. Bár remélhetőleg már mindenki látta. Az első részt itthon az Ultrafilm adta ki egy és duplalemezes DVD-n. Míg a másodikat az Oliza Film. Elvileg még egy pár helyen beszerezhetőek. Egyébként szerény véleményem szerint a folytatás sokkal…..
Ismét egy igazi ínyencfalattal kedveskedek a mi drága olvasóinknak a Hullajó formájában. Ez a film maga a tökély, nem véletlen, hogy a rendező Peter Jackson azóta magáénak tudhat három Oscar-díjat is (remélem nem kell leírnom, hogy mikért kapta). Sajnos még mindig nem kapható…..
  A sorozat 2005-ben indult az amerikai Showtime csatornán (ők készítik a Dextert is). Tizenhárom részből áll a A horror mestereinek első évada Az alapkoncepció, hogy minden egyes epizódot mindig más, a horror műfajában (is) jártas rendező rendezze meg. A sorozat minden egyes…..
Többek között erre is választ kaphattunk a legutóbbi kérdőív kapcsán. persze ez csak amolyan érdekes mellékterméke a kutatásnak. Mindenesetre örülök, hogy 141-en töltötték ki, ez vélhetően olyan 90%-a az oldal rendszeres olvasói. Köszönöm, hogy nem hoztatok…..
Wishmaster 2012.03.27 20:51:10
@dr. hErpEsz, summa-cum-laude kisdoktor:

semmiféle prófétai magatartás nem jellemző rám.
csak tudod érdekes: van az embereknek véleménye. például egy filmről is. ha egyformák lennének ezek az érzések, akkor bizony nem lenne értelme sem az ötös tízes vagy akár a százas skálának. csak annak a hangoztatása van folyamatosan kihagyva: "ez az én véleményem."
mert nekem is van, neked is van, és Kis Pistának is van Mucsaröcsögéről. De ha oda írja a kedves illető, hogy véleményem szerint, akkor azt tudja értékelni az ember, a fentebb leírtak alapján.

De nem! ő dogmákat alkot egy rendezőről. folyamatosan: szar, nem szar... olyan kicsinyes. legyen meg mindenkinek egy véleménye. de ennek megnyílvánulása történjen már úgy, hogy az másokat nem sért. például engem, vagy netán a nagy "hájp"-ot előidéző publikumot.
Wishmaster 2012.03.27 21:07:28
@InnerSlaughter:
"De megnyugtatás képp, egy hangyafarknyi társaság (szekta, banda, barbár szóval ahogy akarod értelmezni) létezik csupán, akik őt kedvelik."
Ehhez csak annyit fűzök hozzá, hogy értő olvasás.

A másik. Szemészettel hogy állsz? Hol írtam én olyat hogy purga hülye? sehol.
Ami rossz az rossz. tény. de kinek van erre jogosultsága eldönteni? a közönségnek. de annak két tábora van jó reggelt! van akinek tetszik valami, van akinek nem. szerinted Justin Bieber miért tart ott ahol tart? mert hiába van aki utálja... többen szeretik.
ez meg ne haragudj, egy olyan bugyuta érv: van igaza, mert az ő blogját olvassuk. tehát minden blogosnak van igaza? ez új.
vagy a Holtak Hajnala is 10/2?
vagy a Holtak napja 10/3.
abban rejlik tán az igazság, hogy utálok egy rendezőt: Romero/Fulci... és lefikázom. Jézus. Milyen pitiáner szöveg amit ír pl. az egyik kritikája végén:
"Ugyanakkor, továbbra is érdekelne a többi filmje, szóval lehet, hogy majd meg fog róla változni a véleményem, de ez nem valószínű. Meglátjuk."
Ha nem valószínű, akkor minek nézett meg azóta majd fél tucat filmet tőle? Én szórakozásra nézek filmet. Van aki saját maga kínzására: mindennapos.
Kísérletképpen most úgy posztolok ki egy vendégkritikát, hogy hozzáfűzöm egy sajátomat. Fő a változatosság ugye. Ezúttal Lucio Fulci két filmjéről lesz szó, a rendszeres olvasók tudják, hogy nem igazán szimpatizálok a munkásságával, vagy legalábbis a személyi kultuszával.…..
Drága kis feleségem nem rég egy nagyon fasza sci-fi filmzenés top listát rittyentett össze, ami ihletet adott ahhoz, hogy én is összeszedjem a legjobbakat. Be kell vallanom, hogy ez baromira nem volt könnyű! Több mint 20 lehetséges zenéből kellett mazsolázgatnom, és így is fáj a…..